8

Анонимен

преди 5 години

Арогантна лъжкиня като всички феминистки. Някой и бил подхвърлил наркотици... Тая трябва да я съдят и за лъгане на официални съдебни власти... Всичкитре феминистки са такива - нямат никакви скрупули да лъжат, насилват и крадат.

7

Анонимен

преди 5 години

Продуцента, за когото лъже и когото иска да изцоца и подхвърлил наркотици на летище..... АааахахахахахахахахахахахахахахахахахахгаВзе да излиза истината за тея крадливи и лъжливи феминистки - психопатки ;)))

6

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно - прости-тутките носят ли отгвороносто за действията си?

5

Анонимен

преди 5 години

Първо - съществува такова нещо като свободна воля. 99 процента от сегашните актриси са бивши келнерки. Станали са звезди с яко дух-ане, обаче, сега се оплакват. Но не искат обратно келнерския си живот. Лицемерие!Второ - оплакват се след 20,30,40 години - няма такова нещо като закон за ретроактивон действие.Трето - насажда се мнение че сексуално насилие е само над жени.Четвърто - насжа се психоза че всички мъже са сексуални насилници.

4

dmx

преди 5 години

До АнонименТака е, прав сте. А и съм допуснал фактическа грешка. Наркотиците и е подхвърлил Тръмп, както става ясно от последния пасаж.

3

Анонимен

преди 5 години

Искам всички коментиращи, които имат дъщери...когато те пораснат и постъпят на работа...да са при някой като Харви Уейнстин.Да се върнат разплакани вкъщи, че той е искал да му ду....т...да ги притисне, че ще ги уволни и че ще направи така, че в брашна да не могат да си намерят работа.И тогава...всички тези коментиращи да кажат, дали ще мислят по начина, по който го правят сега.Да изкарват Уейнтин едва ли не, егати и мачото.

2

dmx

преди 5 години

Вероятно Харви Уайнстийн и е пудрил носа насила. А, всички ***, които се тикат с краката напред в актьорския бизнес са нещо като светици. Аз поне така разбрах от вестниците

1

Анонимен

преди 5 години

Че това си е обществена тайна. И за "услугите" които трябва да предоставят актрисите за да влязат в бизнеса и за наркотиците, които масово се употребяват в тези среди. Таз си е правила илюзии, че ще настъпи някого по мазола, но ще и се размине за наркотиците, които 99.9% е приемала.