36

Анонимен

преди 5 години

Тая кметица неграмотна, кой я сложил там....? какво е това обръщение, че трябва да свиквап хората там ли? Само Пелов за вас...

35

Анонимен

преди 5 години

ПатрЕотарите нещо обещаваха по темата преди изборите... И нали си изпълняват обещанията ... , но по кръчмите на слънчака. Там е Убаво да се развихрят - плаж, море и останалите "хубости"

34

Гневен

преди 5 години

Докато правителството, съставено предимно от некадърници продължава да толерира избирателите си, оправия няма да има. В САЩ полищията първо стреля по черните и после му мисли.

33

Евроатлантик джендер

преди 5 години

Важното е че гейпарадът беше добре охраняван.

32

Спиро Киров

преди 5 години

многозле точка ком

31

TrustME

преди 5 години

Нашата страна е нашият дом. Когато в един дом ... не се третират подобаващо, ще има набези, нормално е. Даже е малко късничко вече.

30

????

преди 5 години

. тръгнали те нищо не можели да направят"! Дори бяха пияни и се качиха на автомобил и си тръгнаха .. полицията пак не ги интересува!

29

????

преди 5 години

Не разбрах, задържани имали? Те и да ги задържат - все тая! Анархията в държавата продължава, законите на джунглата са в сила! Всеки да се оправя по единично. Не е в това село само - навсякъде е . побоят и заплахите са ежедневие в България! Полицията я няма свободни патрулки или к'во ги занимавате с ня'къв побой - те толкова работа имат. Пияни *** нападнаха в гръб българин от нашето село - успях да се намеся, но му бяха разбили носа, а окото - синьо. Звъня на РПУ Нова Загора - "щом си били..

28

Анонимен

преди 5 години

Всеки който НОСИ ПАГОН В ТОЗИ РЕГИОН ДА ГО СКЪСА НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА

27

Веско

преди 5 години

До НеАбсолютно! Преди няколко години уволниха една полицайка дето беше писала, че ако им развържат ръцете ще въведат ред за нула време.Смениха се сума министри, но така и не се издава Кой и как!

26

annybody

преди 5 години

И после - селата били обезлюдени.Проблемът с безработицата е основният проблем - още след 1948 г. им взеха земята като единствено средство за препитание и младите се изнесоха към градовете с тенденция към емиграция, добре, че бяха затворени границите, иначе да сме останали наполовина още през "светлото бъдеще".Сега кой би живял на село, като родните терористи обират всичко до шушка и за всеки случай гледат да претрепят де що им попадне?

25

8791

преди 5 години

Е, честно, убихте ме по начина, по който ни поднесохте новината!Надявам се, че само аз почти нищо не разбрах...

24

tonygl

преди 5 години

Абе някой може ли да ми каже защо на всичките ни видове полиция им пише на английски по дрехите Police Forces, Police, даже и на колите ??!?!!

23

До Петя Славова

преди 5 години

По-*** и неразбираема статия от тази отдавна не съм чел! Как ви търпят в тази редакция - не знам!

22

Хаджи Бойко от Банкя

преди 5 години

Връщам се от Божи гроб и ще оправя нещата !!!

21

Анонимен

преди 5 години

До кога ще плащаме такива пари на М ВР и службите и да се живее в страх? Няма ли да се съвземе те и да слагате нещата в ред веднага ? Има ли насилие ...влозате по тъмно биете наред и прибирате организаторите и "биячите на баби" пъхатее ги в затвора 15 год и толкова. До кога ще искате увеличения на заплати и после НИЩО ?????? Страх ви е от 10 манговциии ли кво ? Как да разбираме реакцията ви ?

20

читател

преди 5 години

Странно?!Когато преобразуваха полицията в милиция, пръснаха по затворите или избиха всички полицаи.А когато милицията е направиха полиция само им смениха униформите и увеличиха заплатите.Мислите ли, че са станали полицаи?

19

Не

преди 5 години

упреквайте полицията. МВР може само за 24 часа да попилее и постави на място всички тартори и активисти в махалите, както и другите по-долу по веригата. Умишлено обаче НЯКОЙ им връзва ръцете. Ние докато търпим слугуващи и корумпирани политици, така ще е!

18

Анонимен

преди 5 години

В МВР Е ИЗПУСНАТА РАБОТАТА.Когато ме рекетераха 2002г .установих че рекетьорите си имаха чадър от 1 мвр София.

17

Симеонов

преди 5 години

Очевидно такова МВР не върши работа и това не е от днес, а вече 30 г.Изходът е да бъде закрито,мързеливците в него уволнени без лиготии от сорта на пенсиониране първа категория на 50 г. и по 20 заплати накуп.Да си вървят и толкоз.Уволняват ги и на мястото на 60 хиляди хрантутници, назначават 30 хиляди с двойни заплати,ясни права и задължения,всеки месец на полиграф за лоялност,а хванатите в издънка-дисциплинарно уволнение,за извършилите престъпление-съд,дисц.уволнение и лишаване от осигуровки