8

Анонимен

преди 5 години

"Дамите отвръщат на удара с достойнство във филма на Содърбърг"Не знаех, че са под атака, че да трябва да отвърщат... Но както и да е.Дано само не тане, като с "Ловци Феминис...." извинете, "Ловци на Духове".

7

аз-ът

преди 5 години

Даже ако питаме либералките и джендърите направо да почваме селективни раждания. Да се даде една крайна бройка за бели момченца от хетеросексуални семейства. Примерно 25 000 на година. И което превиши - под ножа.

6

аз-ът

преди 5 години

Сега очаквам ме продължението на : - Робокоп - жена;- Годзила - *** Годизла. Или г.ей Годзила- Шрек - травест.ит Шрек- Умирай Трудно - категорично Гей- Карибски Пирати - лезби.йка в ролята на капитан Спароу- Снежанка и седемте джуджета - самия сюжет подсказва една хубава г.ей оргийка. Естествено с н.егър в ролята на Снежанка, да не си помислите друго.Всички ще сме "полит коректни"

5

зор2

преди 5 години

Също ако се направи класация от жени-критици на топ 100 книги или филми, колко ли от тях ще са с жени в главната роля :)))

4

зор

преди 5 години

Какъв ще е персонажа във филм, сериал, книга, постановка и т.н. опртеделя автора (с изключение когато се пише "по поръчка" с определена предварително рамка от тоя с парите)Това е грозно, не е култура, не е изкуство, а е политика, манипулация и извиване на ръце!Защо тез борци за "равенство" не захапат най-продаваня автор на нови я век - писателката на Хари Потър, че главния герои не е жена?Големите автори-жени пишат почти само за персонажи мъже в главанта роля!Също ако се направи класация от

3

Вуте

преди 5 години

Пък аз искам Сексът и градът, ама с 4 главни герои - пиеници, и може даже да го кръстите Порното и Селото

2

Софиянец

преди 5 години

Тези не се научиха, че изкуственото набутване на жени навсякъде не работи! Женският "Ловци на духове" пожъна огромен успех, нали?

1

Анонимен

преди 5 години

Бандата на Оушън с гейове и транссексуални кога?