113

Мъж на 28

преди 5 години

И за протокола, на любимия ми въпрос "кой ще те гледа на старини" отговарям така:и в момента има роботи лични асистенти, само че са скъпи и не толкова достъпни. До 30-40 години обаче ще са на цена не по-висока от скъпа прахосмукачка в момента. Ще са ъпгрейтнати и не само, че ще ти перът мръсните ***, ми ще ти готвят, пазаруват и разкарват кучето вместо теб. :) Децата ви не са ви роби, та да ги правят те тези неща.

112

Мъж на 28

преди 5 години

Жал ми е за вас, които правят деца с идеята "да има кой да ме гледа на старини", или по-скоро ме е жал за децата Ви. Познавам такива индивиди, които като децата им пораснаха и започнаха да работят, напуснаха и чакат те да ги гледат и да им пращат пари. Жалка история. Да сте чували крава да бозае от теле!?Аз също не искам деца, напълно осъзнат избор, и да, мъж съм. Преди 2 години си направих и вазектомия, за да съм напълно сигурен, че няма да стане гаф. И да не кажете, че съм егоист-гледам куче

111

Nohut

преди 5 години

Не, съвсем не всяка иска да ражда. Спрете с акъла на дядо си да мислите. Отдавна има жени с ясна обоснована позиция да не раждат. Защото думата имат те. Мъжете са осеменители, ако тя благоволи. Оттам и на изток се множат доста повече.

110

Анонимен

преди 5 години

Боже, Боже, какви егоисти и какви глупости бръщолевят, че чак сами са си повярвали.

109

До 121

преди 5 години

Викаш да оженим всички мъже насила,та белким и грозотиите се уредят с мъж.Не е проблемът е мъжете-жените сте лигли.И моята две деца гледа и всичко орева.За двете деца общо 6 години няма да ходи на работа и пак недоволна.Като и кажа за трето и ме гледа накриво.

108

Анонимен

преди 5 години

Някога неандерталците които били коренните жители на Европа са изчезнали защото са живели на малки групи. Имали са малко деца. После идват предците ни - кроманьонците, които са "емигранти" от Африка. По слабо приспособени и с по-малки мозъци, но... с огромна за онова време численост. Те лека-полека са изтикали местните в най-затънтените райони докато накрая окончателно изчезнат. Тук там е имало и смесени "бракове". Трябва ли да позволим историята да се повтори!?

107

Как да се оправим

преди 5 години

До ФАКТ!!!!.... който мъж над 28 г. не ще брак и деца, да го задължават да поеме издръжката на едно *** от многодетно семейство.Ако след 2 години все още не е създал семейство и свое дете, да му зачислят издръжката на още едно индийче. След още 2 години, ако е все още ерген - да му натресат отговорност за издръжката на трето индийче и така, докато индийчетата станат пет!Същото да важи и за женорята, които до 35 г. не са родили нито едно дете и нямат медицински причини да са бездетни.

106

Продължение на 119

преди 5 години

До ФАКТ!!!!!Но за да се осъществи това тяхно желание е необходимо да имат до себе си стабилен съпруг. Как да го имат, след като повече от половината мъже под 40-годишна възраст се мислят все още за подрастващи момченца-плейбойчета и тръбят наляво и надясно, че никакъв подпис не може да ги привърже към някаква си там жена! Не им идва наум, че брачната институция е възникнала преди всичко за да подсигури отглеждането на децата!Затова, който мъж над 28 г. не ще брак и деца, да бъде задължен....

105

Анонимен

преди 5 години

До ФАКТ!!!!! (85)Правиш огромна грешка. Правата на жените идват не защото те са проявили каприз да ги искат, а защото преди това жените са били впрегнати във фабричното производство. Оттам възниква и необходимостта да им се делегират определени права.Няма нормална жена, която да не иска до 30 г. да е родила 2-3 деца и да си ги отглежда спокойно поне докато влязат в колеж. Дори и жените-висшистки разсъждават така и биха започнали работа чак когато децата им станат поне на по 15 г.Продължавам

104

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 107Правилно.Но ще добавя нещо към твоето изказване. Който иска да кара като ***, нека да си се плоди, но да не чака от нас помощи. И ако създаде повече деца, отколкото може да храни, да плаща /отработва/ глоба за всяко от тях, а после да отработва и издръжката им в интернат! За такива индивиди - 16-часов работен ден! Няма аз и ти да им храним децата, след като сме преценили, че семействата ни могат да си позволят само по едно!

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 110Защо да не го правят, ако става въпрос за притежателки на матки, които вече са създали 5-10 деца, но никога не са работили, нямат намерение да работят, не знаят български или го поназнайват едва-едва, колкото да викат "Дай мааа, черпи детето с некой лев!"

102

Стефанов

преди 5 години

Личният егоизъм (или кариеризъм) се оправдава със загриженост за съществуването на земята. Като бях ученик попитах баща си: Татко, защо трябва да се учи, като във всеки момент може да стане земетресение или космическа катастрофа? Защо трябва да се мъчим да учим? И тези жени така - да не страдат...

101

Евр.....

преди 5 години

Затова се радвам на своя род. За нас винаги семейството е било над всичко и всчички. Затова нашия род ще оцелее и ще доминира останалите !!!

100

Анонимен

преди 5 години

Ана, Хелън, Джо може и да нямат деца, но Мустафа, Ахмед, Юмер .., които живеят на помощите за децата от четирите си съпруги са на друго мнение. Те както и българските роми "обичат" децата. Това е специфика на културата им.Затова непроизводителната част от населението на земята се увеличава за сметка на тези, които ги издържат с труда си.Броят на предизвикващите съчувствие гладни сомалийчета не се намалява, а напротив се увеличава, защото помощите за родителите им зависят от броя на децата!!!

99

Анонимен

преди 5 години

От деца европейчета нямаме нужда, но от бежанци имаме а така ли. Безрод4ието ви няма начало и край също няма. Като заиграе дървота по со ро со идните ви тикви се сърдете на себе си

98

Анонимен

преди 5 години

Радвам се че Евлогиев успя да даде оставка, ала да пробие омертата и укриването на докторски престъпления ва Изпълнителна агенция мидицински одет, където смъртта на родилка и дете се резюлира като ....маловажен случай!!!!! Лежете в панделата лекари - престъпници

97

Анонимен

преди 5 години

няма проблем ,Бангладеш през 1960-а е бил 50млн, а сега почти 200млн

96

Анонимен

преди 5 години

Упорито се говори че гинеколози за щяло и нещяло резват маточни тръби. Има ли полиция да провери тая схема. Една позната я лъжеха, че трябва да и отрежат едната тръба, щото била болна, а като тя поиска да и дадат официален документ ама преди да и я резнат от болницата из ро ди те изпаднали в смут и след дни и дадоха документ че маточната и тръба е здрава и няма нужда от операция. ЛЕКАРИ - УБИЙЦИ, много хора са пострадали от тях и схемите им и ще се наложи да си излежат ПРИСЪДИТЕ иде видов ден

95

Анонимен

преди 5 години

Популационният контрол е на ниво в България - 300000 жени не могат да имат деца. Никой не праве разследване коя държава ни причини това с какво диверсия - дали с отровни храни, дали с гмо, дали с лекарства, дали със сринатата ни медицина.

94

Анонимен

преди 5 години

Природата нямала нужда от повече деца!? Що за побъркан може да напише подобно нещо? Вие сте срам за журналистиката, много ниско паднахте.