93

До 100 "шефа&qu

преди 5 години

Аман от подивели сиви, сини, виолетови, и в същото време, по- червени от червените плъшоци и лисунгери по идеи. Някакви незнайно на кого любимци, ще дават оценка. Сетихте ли кои са те? Янкеседжиите от герб, разбира се. И тази марионетка смее да коментира дори цифри, при положение, че не вижда по далеч от собствения си нос? Смешно е!

92

ЛЕТЯЩИЯТ ХОЛАНДЕЦ

преди 5 години

Докога ще харчи за ялови екскурзии милионите, които трябваше да бъдат дадени за здраве?Че води и цяло стадо хайлази.

91

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД КАТО ГО НАТИРИХА ОТ КРЕМЪЛ, ПОНЕ ЕВРЕИТЕ ДА ГО ХАРЕСАТ.

90

Анонимен

преди 5 години

Браво на Израел за гостоприемството. Израел и САЩ са ни истинските съюзници.

89

Pacha

преди 5 години

Какъв happy Birthday ? Нямаме ли си Български език ... продажници .Всичко е вече полу американско, имена, имена на улици и паркове защото симнямаме наш език. Продажници

88

До 98/продължение/

преди 5 години

Не всеки има силата да се смири. Дали това лице, което е в състояние да се съюзи включително и с дявола, само и само да задържи властта с цената на всичко, има силата да се смири? Едва ли, в предвид репресиите над обикновените хора през времето му на пълно овластяване. Смирението, драги ми, в този случай трябва да се провокира не от кой да е, а от активното гражданско общество в България, колкото и да е малочислено в момента, отново благодарение на празнуващият- овластен!

87

До 98

преди 5 години

Като, че ли всички трябва да сме здрави, за да има кой както да поздравява, така и да критикува! Налу трябва да има градивна критика- част от формата на т.нар. демокрация? Що се отнася до този израз: "България над всичко", се сещам за едно нещо, което е свързано с продажните псевдопатриоти, продали се за двата сребърника, не на кой да е, а именно на лицето, празнуващо днес. Дерзайте сега, няма ви никъде в най- кратко бъдеще, за ваше явно съжаление, и естествено- наша радост.

86

geri

преди 5 години

Да е жив и здрав!!И нека Бог му даде истинско смирение и обич към човека и непоколебимост да отстоява българските интереси и спирането на геноцида над православните християни и подобряването най-сетне на живота на БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

85

Анонимен

преди 5 години

Бойко се чуди на кой да се поклони,за да задържи властта,но тенджерата е под налягане и подмазванията няма да му помогнат.Когато цял народ не го иска,трудно ще задържи властта,а насилието само ще увеличи омразата и съпротивата на народа.Иначе ЧРД и дано следаващия РД да е извън парламента!

84

Анонимен

преди 5 години

ЗА ГОЛЯМА ПОЛИТИКА НЕ УСПЯВА. В ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ ГО ПРИЕМАТ. И В ТУРЦИЯ ГО ПРИЕМАТ КАТО СЛУГА, САМО В ИЗРАЕЛ МУ СЕ РАДВАТ.

83

********

преди 5 години

Върхът на нахалството и наглостта - Слънцето се разхожда за рождения си ден на държавна пара, води и антураж с него.

82

Кмета на Симитли

преди 5 години

При нас обра само сметаната. С език.

81

Rasvet

преди 5 години

Kak mu sa radvat samo...! Da im go podarim li za tehnia Ramazan?

80

Брадчед

преди 5 години

То мутрите и престъпниците най-много се моят и правят дарения на църквите от страх за многото си грехове

79

Анонимен

преди 5 години

В политиката със САЩ, Русия, Китай, Франция, Великобритания, Германия не го огря нищо. Успява само на ниво Турция, Израел, Албания, най-вече Турция и Израел. Толкова може, толкова прави. Иначе не е лош човек.

78

Анонимен

преди 5 години

фанатици без капка добро

77

Анонимен

преди 5 години

"Не искам да споря с учените.." каза Бойко Борисов от Божи гроб.И аз не искам да споря с Бойко Борисов, но ако не бяха учените такива като него още щяха да живеят по дърветата. Не е трудно да наложиш една или две религии с насилие и да тормозиш хората с анахронизми, но е трудно да направиш светът по-добър, а това го правят само учените. Единствената "религия", която прави реално добро.

76

no comment

преди 5 години

Ха Тиква (на иврит: הַתִּקְוָה, в превод Надеждата) е националният химн на Израел.

75

trw

преди 5 години

Аве защо пресцентара не ни информира за поздравителните телеграми и смс.Няма поздрави от ***, няма от Доган от Ердоган, това от Юнкер, Туск, Орбан.Къде е информацията? Защо не е изнесена. Защо Биков и Цветанов не поздравяват вожда.Да не са му сърдите. Коалицията се клати. Днес деня трябваше да е за хвалби и поздравина фона на загинали летци и майки който не могат да намерят помощ.Къде си ве ЕИИИИИИИИИ?

74

Анонимен

преди 5 години

EDIN GOSPOD MOJE DA NI OTYRVE OT TOQ TIKVA BOJE SPASI NI