56

НЯМА

преди 5 години

Българските изселници в Турция.Премахване на двойното гражданство за тези използвачи нарекли себе си турци.Да се отказват от българските паспорти и да си стоят вТурция.

55

ЪЪЪЪЪ

преди 5 години

До Реалист Напротив, аз си мисля, че няма да е лошо за политиката ни. Тези ще се върнат като нас..-рани и няма да смеят да скачат. Ще разберат че са сгрешили, те, или родителите им тогава и ще млъкнат веднъж завинаги по въпроса за възродителния процес. Защото трябва да им бъде припомняно постоянно, че тогава никой не ги изгони, те сами решиха да си тръгнат. Сега, разбрали грешката си, си идват. Добре, да дойдат, това за мен са 100%ови българи от християнски родове, насила сменили вярата си

54

Shark

преди 5 години

Съвсем нормален и закономерен сценарий на развитие на една страна,чийто народ потъпка всичко, постигнато от Ататюрк. И който народ мечтае денонощно за възстановяване на кървавата и престъпна империя. Всеки народ си заслужава съдбата- ние нашата, турците тяхната. Нашата съдба я знаем, народ, оцелял след 500г геноцид, няма да се затрие. Но за Турция не е сигурно. Защото нека добре да запомнят турците - НЕ МОЖЕ ДА ГРАДИШ ЩАСТИЕ ВЪРХУ ЧУЖДО НЕЩАСТИЕ! А ТЕ СА НАПРАВИЛИ ЦЯЛА ДЪРЖАВА. ГОСПОД ГЛЕДА!

53

Реалист

преди 5 години

Дано да изляза лош пророк,но напоследък ми се струва че нашенците забегнали в ,,османско'' масово ще стягат куфарите за БГ-то,там ще става чини ми се голямо ,,мурабе''.И ще са благодарни на съдбата че ще има къде да се завърнат както у дома си.А ако това се случи,няма да е на хубаво за политиката по нашите земи.

52

Ястреб Османлията

преди 5 години

"Дойче веле" ... символът на обективност и безпристрасност, особено като става въпрос за Ердоан и Турция!!Тези сигурно не са чували за поговорката "Пилците се броят на 25 юни!"

51

Стамат

преди 5 години

Дойче веле е ПОЗОР за Германия!

50

Шахин Кокулу Леш

преди 5 години

"За" Кюрдистан, "против" Ердоган!

49

Един

преди 5 години

Не им пишете имената на интервюираните,по добре инициали или нещо друго,знаете как е в Турция,тоталитарна държава.

48

Анонимен

преди 5 години

Прости човеци не са чували дсже зс Тюркските народи,какво да очакваш от мисшещите се за големите патриоти

47

do 46

преди 5 години

Виждаме,че теб много те е ограмотил,две думи не си можал(а) да напишеш

46

До Генетикь

преди 5 години

Шефе!-от кое време гагаузите станаха балканска нация па се породнихте?

45

ПроСоТо

преди 5 години

"българските турци" са наши братя!..-НЕ са от нашата кръв,но имат ЧУВСТВА към Родината им-България.Работил съм с турци...Разликата между местните и преселниците е ЧУВСТВИТЕЛНА!.."Нашите" са ниво над местните...Разбира се,поколенията се ПРЕТОПЯВАТ,но тия,които са родени ,образовани и възпитани тук,си остават "от друго тесто"..За съжаление,тия последните постепенно изчезват..Ще останат само заинтересованите,интересчиите..СЛУГИТЕ НА "политиката"..."Нито раци,нито риби"..

44

Анонимен

преди 5 години

Да изпратим винкела на границата да се боричка с бабичките.

43

Анонимен

преди 5 години

V TURZIA E ISTINSKI FASHIZAM,A V BALGARIA ZARUVA DEMOKRAZIATA.

42

Анонимен

преди 5 години

,,,,,,,,корабен брокер в Истанбул.,,,,,,,,,,,******************************А ако беше останал в България.. берач на тютюн или капии.

41

Ангел

преди 5 години

А НЕ! Мерси! Българите не желаем да ни се връщат тук- че и пък със семействата си...Да хваща дърмите към Европа с българският паспорт ако толкова го стяга в Анаватанът ненагледен.Ще цъфне тук и пак ще почнат с фесофските си фасони!

40

Анонимен

преди 5 години

Медията ви на съд в Страсбург за Кражба на Текстове от други Медии , другите Медии да не по глупави да си пишат Текстовете а Днес.бг да ги краде само от интернет

39

Психодиспансер

преди 5 години

Краят на всички диктатори е един ! Без Пиночет, който изправи държавата си и сам предаде властта !

38

50-годишен

преди 5 години

Фашизъм - "Фасция" - от латински: "Сноп пръчки". Препратка към Кубратовото: "Съединението прави силата". Ах, къде ли съм виждал този надпис ?!?! А, да! Ами ... България си е фашистка държава според надписа. Впрочем, към което нямам нищо против

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Ами във всяка сфера, като почнеш от икономиката и финансите и стигнеш до обществения живот, образование, медии ... всичко нещата здраво се бъгват там, въпрос на време е да излязат от контрол