28

Мей Ли

преди 5 години

До до 3Драги 3! Изоставаш от новините! *** Тръмп се е консултирал със световния миротворец с прякор от символа на Хелууин! Кой ни брои за с...и нас, ние сме радетели за евроатлантически ценности, нали така! Как са казали мъдрите българи: От ума си пати!

27

Не!

преди 5 години

Докато децата на партийния елит живее в общежития като тези, извън столицата ядат корени...

26

Тато

преди 5 години

Лошото е че рано или късно ще разберте истината за Севрна Корея , но простака срам няма. Целувайте *** на Боко-тиквата, само това го можете.

25

Victimized

преди 5 години

Понеже вратата почна да се открехва, сега всички западни *** като DW, започват малко по малко да се опитват да коригират общественото мнение за С Корея.Ще се окаже, че там хората живеят по добре от голяма част от бедната и средна класа в западния свят. Там хората имат желание да учат, понеже не всичко им е изсипано на тепсия, и така трябва да е. При нас и на запад, децата като имат цялото знание в телефоните си какво правят с него? Няма нужда да отговаряме даже, то се вижда......

24

Анонимен

преди 5 години

Ред и чистота на цената на силно ограничаване на човешките права и свободи. В света има три уникални държави - Северна Корея, Куба и България.

23

Анонимен

преди 5 години

Не знам какво да кажа, като сравнявам тази стая на общежитие и стаите на общежитията в България.

22

зевзек

преди 5 години

хе хе ... ако някой е забравил какво е номенклатура да погледне снимките - общежитие за децата на властта - и да си припомни :))) ... учат деца на дипломати и търговски представителства и по някой заблуден като този :)))

21

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах защо в заглавието на статията: "изолирана страна" е поставено в кавички???:):):)Няма да се учудя, ако и в оригиналната статия на "уважавания" Дойче Веле е така:):)

20

Анонимен

преди 5 години

До 8Ами защото има ядрено оръжие и опсност за Света. И не се ловете за снимките на този студент. Те са от представителните места в Северна Корея. Представително общежитие за чуждестранни студенти и деца на номенклатурата. Със сигурност е координирал със службите на северна корея и това което писал.Парцала ДВ не е источник на информация а на ново-комунистическа пропаганда. Когато ДВ и подобни решат че в СК ядат трева или когато решат че СК живеят в рай- все е лъжа с подномолна цел.

19

Анонимен

преди 5 години

Aко наистина Тръмп и Ким се разберат, СКорея ще претърпи нечуван разцвет. Пък дори и да си остане комуническа държава с китайски тип управление. И не само заради инвестициите от Южна Корея, САЩ и Китай, но най-вече заради изключително работливия си и дисциплиниран народ. Относно писаниението на този студент- ясно, че никакви подробности за режима, глада и страданията на народа няма да напише, а само подбрано- защото ще продължава да учи там и знае че може да го върнат в Австралия в ковчег

18

Анонимен

преди 5 години

Тоя австралиец има излъчване на потдържан и еднбакъв с всички други *** по света.

17

Анонимен

преди 5 години

Само вижте общежитията в София в студентски град, които са абсолютно гето и ги сравнете с тези. Как ще ги стигнем севернокорейците

16

кукла

преди 5 години

Нещо май съм объркана. Не знам на коя от всички статии на ДВ да вярвам. Май до вчера ни говореха че там умирали от глад, давали хората на храна на кучетата. Пък тук нещо общежития, ресторанти, зеленина, чуждестранни студенти разговарят с местните, гледат интернет, обсъждат въпроси около Англия.

15

Анонимен

преди 5 години

Източник: "Дойче веле"84278Ясно. Достатъчно.

14

Анонимен

преди 5 години

"магистърската си степен по съвременна севернокорейска литература", или иначе казано - най-полезното нещо на света :D

13

Analliberst

преди 5 години

Abe nali uj umiraha ot glad.................a to mai ne e to4no taka .

12

6892

преди 5 години

Щом е избрал Северна Корея ,тоталитарна държава си е търсач на силни усещания и, че Австралия не му е интересна.А и точно севернокорейска литература ,ще да има нещо много специално в нея.Иначе,да поне ще живее спокойно и организирано.Но е любопитно,че и техните студентите като млади хора се интересуват от света,търсят достъп и дано нещи се промени и за тях в положителен аспект.

11

Анонимен

преди 5 години

"В студентското общежитие има ресторант, кафене, фитнес център, тенис маси и баскетболно игрище. В двора на общежитието има много зеленина и цветя"To като в Студентски град в София бе - Хахахахахаха Ако беше жив Тодор Колев , щеше веднагада изпее -Как ще ги стигнем северно корейците.

10

ВЪПРОС към ДАНС

преди 5 години

В България е същото _зала Арена и Борисов .

9

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Снимките разбиват на пух и прах лъжите.