32

майка Българийо

преди 5 години

магарешки се прави на луд не иска силна армия в услуга на кремъл

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА какво е "vs." ?срещу,против например Иван срещу ДраганВ българските медии не се заучиха да използват български думи.

30

Старши

преди 5 години

Хайде сега да видим Минитър Каракачанка, ще има ли смелост да си подаде оставката ?!

29

Гост

преди 5 години

Марешки, не че нямам критики към Каракачанов, но нали не си въобразяваш, че можеш да заемеш мястото му?

28

Анонимен

преди 5 години

А някой разследва ли изобщо дали това не е атентат?Обикновено при катастрофа с летателни апарати,това е първата версия която се проверява сериозно.Поне на запад е така.

27

Анонимен

преди 5 години

Направо ББ уволни,а не Каракачанов!

26

Аптекаря-Милиардер

преди 5 години

На Марешки, няма ли кой да му зададе въпрос защо неговите дружества реализират незаконен ре-експорт на лекарства, с което ощетяват хиляди болни!??

25

Марин

преди 5 години

Поредният политически труп, който се хваща като удавник за сламка.

24

Анонимен

преди 5 години

той оправи цените на горивата, сега армията......

23

Krom

преди 5 години

Марешки, няма Държава без Армия. В най черните за България дни, Армията е свършила своята работа. И на Сливница, и на Чаталджа и под Силистра. Политик който лобира срещу Българската армия малко след като се блещи и *** на Червения площад, където се възхищава на руската се нарича НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. Още повече, че делата ти са в пълен противовес с глупостите които говориш. Ти си жалка патерица, и поради това, че си безполезен в следващия парламент ще си само лош спомен.

22

Анонимен

преди 5 години

Има ли друга държава, на която президентът е летец, а премиерът е пожарникар?

21

Анонимен

преди 5 години

Бюджета за армията се гласува в парламента дрогар Магарешки ти сигурно гласува против нови самолети и хеликоптери за да падат пилотите и да се убиват. Каракачнов внасяй иск за 50 млд за изтребители искаме нови изтребители, а не щайги.

20

ПЕНКО

преди 5 години

РАЗБИРАМ ПОЗИЦИИТЕ НА ЦЪФТОК ЦЪФТОКОВ И СОЛМОНЕЛ ПСИХИ ...-ТЕ СА "НАШИТЕ"- ЗА -"ЦЪР -ЦЪР-УУУ" И "МОСИ-МОСИ-САД" - ... -КУПИ -КУПИ -И- ПРОДАЙ !!! СЕМИТО-ЦЪФТОЦИТЕ СМЯТАТ ,ЧЕ БЪДЕЩЕТО Е НА "СИЛИКОНКИТЕ" ОТ "ДОЛИНАТА" !!! УБЕДЕН СЪМ ,ЧЕ ЗЕМЯТА Е НА ТЕЗИ ,КОИТО ЖИВЕЯТ НА НЕЯ / ПА БИЛИ И ЕВРЕИ / И БЪДЕЩЕТО НА ЛЮДЕТЕ Е ТЯХНО !!!

19

Някой си

преди 5 години

До Анонимен 11Май не слушаш и не четеш. Хеликоптера има след ремонта 300, а не 3 летателни часа.

18

ПЕНКО

преди 5 години

МАРЕШКИ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ ! СРЕЩУ КОГО ГОТВИМ "АРМИЯ " БЕ ГЕПЪРИ ??? СРЕЩУ КОЙ "ВРАГ " ЩЕ АТАКУВАМЕ С БРОНИРАНИ МАШИНИ "ХЪМПТИ-ДЪМПТИ" ???ТУРЦИЯ НИ БЕШЕ БРАТ -ПРЕДИ АМЕРИКАНСКАТА НАМЕСА И УНИЩОЖАВАНЕТО НА ТЕЖКИТЕ НИ РАКЕТИ С/У "КОНСТАНТИНОПОЛ" !!! КАКВО ЗНАЧАТ ИЗТРЕБИТЕЛИ СРЕЩУ ИРАН/КОЙ ДРУГ /??? ДА ОСТАВИМ МАКЕТАТА ...КОЙ ДРУГ ИМА ПО-МАЛКО ИЗТРЕБИТЕЛИ ОТ НАС ??? ЗАЩО НЕ РАКЕТНИ УСТАНОВКИ БЛОКИРАЩИ ОПИТИ ЗА ...- А ИЗТРЕБИТЕЛИ ???НЕ СТЕ НАРОДНИ , А КЛАНОВИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ !

17

Krom

преди 5 години

До Калеко Алеко - несъмнено. А ти си шут та шут. А сега обясни смислено, извън тъпите шегички, предишния "инцидент" с новия френски хеликоптер, какъв тип рулетка и на какво се дължеше? И да те светна за още нещо. А, и друго. Поради високата сигурност на тази машина и ниските и експлоатационни разходи, американската армия в Афганистан също я използва. И те ли си падат по рулетките, ***?

16

ХоХо

преди 5 години

Народът така и не разбра... не самозваните полиици да решават неща които са от компетенция на експертите. Сега един ТЮФ лек, един бензинджия, да не говорим Цв. потника тръгнали да ми обясняват за Беляне, F16 и т.н. Такива да си одят на село и да си копат доматите.

15

traf

преди 5 години

не го харесвам марешки, но е прав ! министъра на отбраната - ОСТАВКА !

14

Анонимен

преди 5 години

Тоя нещо никой не може да го разбере, хем недоволен от отбраната и разходването на пари , хем нямало да подкрепи вота , че не било време за избори , сам си прориворвчи , и как няма че при следващи избори пак ще е зрител но само че извън парламента

13

смях

преди 5 години

Винаги ще има някой като Марешки, Бареков, Яне Янев и подобни шутове. Винаги. Играят ролята на полезния шут, който говори глупости и в едно изречение се самоопровергава с цел, за всекиго да има по нещо. Пълнят му мелницата - работата върви. Кво стана с бензиностанциите, що не направи 100 или 200 такива. Щото му одрязаха крилете. Ся просто има нова роля.