77

Анонимен

преди 5 години

ТИ ПЪК 83, ЗАЩО СИ МИСЛИШ ЧЕ *** ЩЕ НАПРАВЯТ НЕЩО ПО ДОБРО, АМИ ТЕ ГРЪМНАХА КТБ, А СЛЕД ТОВА ИМ СПРЯХА ЕВРОФОНДОВЕТЕ ПО ТРИ НАПРАВЛЕНИЯ, ЗА ВТОРИ ПЪТ.

76

Въпрос

преди 5 години

Какво означава "по-състоятелен"? Неуместен на поста?! На български ли говорим, алоо?

75

Тодор Живков

преди 5 години

Те и на коча мъдите се клатят, но не падат

74

Анонимен

преди 5 години

Тук вече става дума за оцеляване на държавата ни и населението ни,нещата са сериозни,много сериозни! БСП какво се туткате и останалите партии и движения също,какво чакате? Целия народ вас чака да смените диктатурата!

73

Анонимен

преди 5 години

всичката крадлива *** г.рберастка трябва да се измете както и останалите техни партньори

72

Анонимен

преди 5 години

Такъв тормоз,геноцид,мачкане и страх при никое правителство не е било - ФАКТ!И л ай н о да има като алтернатива,хората ще гласуват за л а й н о,само с надеждата да се махне тази фашистко-сталинистка диктатура на ГЕРБ!Стопиха населението и сме в демографска катастрофа,ако чакаме още 10 години, България няма да съществува изобщо.ГЕРБ Избори не печелят,а манипулират изборите!

71

Анонимен

преди 5 години

Е като свалим Бойко какво ще стане и кой ще дойде ? Пак ли пари за избори да даваме ? Кой е по-добър ? Корни, Бензинешки или Валери с кабелката ? Питам кой ? Тука си трябва цялостна реформа начело с цялата политическа върхушка, а не само да си сменяме партии !

70

Анонимен

преди 5 години

Факт е, че КТБ фалира именно при вашето управление на БСП, което е логично защото вие комунистите още 90-те години фалирахте всички банки!

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Аре стига с тоя Орешарски! Всички знаем какво и как се случи с КТБ и кой я наливаше с пари като най-добрата банка! После крещеше, че банковата система фалира! Така я избомбиха КТБ и парите /около 5 млрд/ потънаха , а виновни няма. Страхотна банкова "реформа".

68

Валери

преди 5 години

Стига с това клише "не се правят реформи". Правят се. Толкова, колкото може в държава и с общество като нашето. Защото знаем, че като тръгнат да реформират нещо и веднага скачат разни синдикати, НПО, засегнати и т.н. А и сме били свидетели на "радикални" реформи, от които ни настръхват косите и им сърбаме после попарата.

67

Анонимен

преди 5 години

При Орешарски беше направо катастрофа - фалираха няколко банки, а убийствата бяха всеки ден.

66

Анонимен

преди 5 години

Какво беше при Орешарски,да СТЕЛЯХА СЕ ПО ЦЕНТЪРА,БИЕХА НИ ПО СЕЛАТА И ВСИЧКО СИ БЕШЕ КАКТО СИ Е И СЕГА,айде стига сте се правили на паднали от Марс мазни каскети.

65

Анонимен

преди 5 години

Пънчо,Пънчо,все сте комуняри АМА СТЕ ВСЕ МИЛИОНЕРИ майчицата ваша......Борисов не се умори да прави гафове и да ви налива вода в мелницата.

64

Анонимен

преди 5 години

И какво беше при Орешарски?Нещо по-лошо от сега ли?Стреляха ли се по центъра,биеха ли ни ромите по села и градове,убиваха ли бизнесмени....хайде стига с този Орешарски,той и за градушките ще ви е виновен

63

Анонимен

преди 5 години

Кънчовци, Райчовци... всякаква червена социология на Позитанска копаня.Червен Колю няма ли и той да хвърля боб?

62

Байфидан

преди 5 години

До гробокопача. А бе, ***, тези преброените дни на ГЕРБ ги броите от 10 години и те все не свършват. Няма и да свършат скоро, така че си купи сметало.

61

изнервен

преди 5 години

А бе, Къньо, а бе, червена подлого, ври ти чорбата в кухата кратуна. Протести и недоволства е най-нормалното нещо в една демпкратична държава. Знаем какво беше преди 89 и дали някой можеше да протестира, знаем и какво беше при Орешарски. Така че, айде по-кротко, скоро ново правителство няма да има, защото това засега няма алтернатива.

60

Пънчо

преди 5 години

Кънчо социолога чудо,с гумена глава!

59

нещастник

преди 5 години

Изключително гнусен , непочтен и отвратителен човек е този Кънчо.

58

Свободен българин

преди 5 години

Кажете едно управление на социалистите, което да не е компрометирано? Луканов? Виденов? Станишев? Крадохте като за последно, стига ви толкова. Не че ББ е цвете, и той е от вашето котило.