144

Анонимен

преди 5 години

До An'нисколихвеният' заем от руснаците беше с включена компонента руска инфлация. Както видяхме от 2014 г, руската инфлация беше брутално висока години наред.

143

Анонимен

преди 5 години

В Турция скоро има избори !Някои хора казват хоп преди да са скочили.

142

Анонимен

преди 5 години

За какъв хей ми е изобщо да взимам заем от руснаците и да поемам рискове, когато газта от Украйна си върви и ще си върви? И идва нова и от Турция!

141

999

преди 5 години

ЕМИ БРАВО !ЗАЩО ЕРДОГАН Е ЛОШ И ТОЛКОВА ПАРИ СЕ ХАРЧАТ ДА ГО КЛЕВЕТЯТ ПО МЕДИИТЕ ?ОТГОВОРА Е НАПИСАН В СТАТИЯТА.ЕДИН ЧОВЕК , КОЙТО НАИСТИНА РАБОТИ ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА СТРАНАТА СИ!

140

Анонимен

преди 5 години

а защо боко го няма на крана?ТОЙ РАЗБИРА ОТ КРАНОВЕ.

139

Анонимен

преди 5 години

А цената на петрола расте ли расте и касичката на Путгин се пълни много по-бързо.

138

Анонимен

преди 5 години

НЕ Е ЯСНО ПОРОШЕНКО КАКВИ ГИ ТЪРКАЛЯ ТАМ, СКОРО ТУРСКИ ПОТОК ЩЕ ЕЛИМИНИРА УКРАЙНА.

137

Ердоган Велики

преди 5 години

Завря една газова тръба на ПутинНе точно в гърбаКазано е да се внимава с турци, че не подбират чъжко или женско!

136

невероятно,но факт

преди 5 години

Ами Турция става енергиен център,а България -енергийна дупка!Познайте до 3 пъти защо!

135

Внимателно

преди 5 години

Славяно болгарската империя е създадена след жестока black dead инвазия по времето на Юстиниан Велики ..Убити зверски чрез черно обсебване са над 100 000 000 .Наредено е славяните да заемат големите територии, а прабългарите да поемат създаването на големи безданъчни държавиЮжно от Византия лично ГАвраил архангел подава Корана на Мохамед с цел създаване на мощна отбрана от юг..

134

Йордан

преди 5 години

Русия е част от Болгария - славяно българска империя създадена от Светия дух за охрана на огромни региони с църковно славянски /руски литературен език и песнопения.При създаването на САЩ И КАНАДА разрешение е дадено едва след като са посочени изрични гаранции че ще с апълни съюзници на руската империя.

133

Не се радвайте

преди 5 години

НАпомняме, че единствени блокаж на подаването на газ през Украйна стана поради неразбрана заповед отгоре. Наредили с а д а с е спре испускането на газ от военно терористични заводи. Охраната на европа наредила да се спре подаването на газ през Украйна от Богоявление по стар стил до Богоявление по нов стил/6.01 до 19 .01..Израелците пък разбрали да блокират ивицата ГАЗА.

132

Анонимен

преди 5 години

VAN RUSIA OT BALGARIA.

131

Не с е радвайте

преди 5 години

Всичко с газопроводите бе наред до включване на нагла анти европейска диверсия целяща да противопостави МОсква на най близките и републики вкл Беларусия и Украйна.Ползваха англииско пси препрограмиране ..Последва сваляне на отстъпките за братските на Москва республики вкл за България и остра полемика в медиите. Стойноста на кубически метър газ през Северен и турски поток е огромна за разлика от досегашните маршрути..

130

Блага вест!

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОЛУЧАВА ТРАНЗИТНИТЕ ТАКСИ защото Украйна ще купува газ от таз тръба!зТРАНЗИТНИ ТАКСИ толкова ревяхте ВСИЧКИТЕ ФОРУМНИ ПУТИНИСТИ ще са наши!

129

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 147Придурок, сам не пизданись!

128

Анонимен

преди 5 години

Исторически ден за България.Руския газов монопол който съсипва българската икономика падна.60 ГОДИНИ РУСКО РОБСТВО СА В ИСТОРИЯТА.Русофилските роби ги искам по тихи и ниски от тревата.България я е имало много преди Русия и ще я има много след като руската *** се разпадне.

127

Анонимен

преди 5 години

Обхохочешься!За вас евтин газ няма да има!

126

Боби

преди 5 години

До СпециалистАко имахме класическо петролно или газово находище - да се съглася с тебНо шистите са прекалено плитко. Все още най-голямото богатство на България са водите - искаш да ги замърсим с разни химикали както стана на много места по света с Шистовите сондажи?

125

Специалист

преди 5 години

Южен поток е абсолютно ненужен за България. България трябва да скъса всякакви връзки с Русия - колкото по далече от Русия, толкова по близо до цивилизацията. Шеврон ще ни разработят газовите шисти и хем ще ни продават газта на нас, хем и ЕС ще снабдяват. Така че, Южен Поток е абсолютно ненужен и само безумец може да си помисли, че нашите комисари в Брюксел щяха да ни разрешат да строим Южен Поток.