6

La France

преди 5 години

Изкуфял е тръмпи, Vive la France! Това е най-великата страна, а не някакви кравари, които нямаше да ги има без нея.

5

USA

преди 5 години

Дипломатическия успех е изцяло в полза на Тръмп. Да не ви заблуждават либералните бълвочи. Северна Корея ще унищожи ядрените си глави, а в замяна Америка ще инвестира в КНДР и ще им вдигне стандарта. От това печелят и американците и корейците.

4

Анонимен

преди 5 години

дебелото момче ше излезе много голям майстор ... а ние се наведохме предварително и на гъзпром, че даже и на макетата, предварително декларирайки, че "нямаме претенции за името" без изобщо да знаем какво ще е то, а то е такова, че не е много добро за нас!много сме слаби, много сме наведени ... едно голямо нищо сме на картата! поне достойнство да имаше ... ама и това няма, освен "поклони" във всички посоки!

3

Анонимен

преди 5 години

Абе и двамата са за утрепване ама нейсе....

2

Анонимен

преди 5 години

Световен PR и за двамата, но както е казал император Клавдий при встъпването си в длъжност: Всичко трябва да се промени така, че да си остане същото !Защо ?- Защото Ким (докато е жив) няма да се откаже от бомбата си.- Защото САЩ (и Япония и Тайван) няма да искат да се изтеглят от района.Единственото постижение за Щатите ще е да признаят Ким за ядрена сила, но да мирува, което в същност ще е постижение за Ким.

1

Анонимен

преди 5 години

Ким е отстъпил пред молбите на Тръмп за мир. Засега е склонил да не напада Щатите.