11

Insta

преди 5 години

Dostatachno e da slagat snimki na shofiorite s criminalni deistvia i da informirat v socialnite mreji za tesi bg zvezdi...

10

Анонимен

преди 5 години

Галеникът Столарски не е представителна извадка. На него му подариха концесийка на гара Пловдив за 35 години и естествено най-интересуващото го - терен за автогара ... до другите 2 в района, но които не са негови

9

Анонимен

преди 5 години

приватизация няма да стане докато има желаещи да работят на пишман "бизнесмени". Другото е , че си крадат от каквото падни и бизнесмена си трае и двете страни спокойни.

8

Анонимен

преди 5 години

до 6 тая приватизация се ВЛАЧИ БАВНИЧКО 3- ГОДИНИ И КРАЯ НЕ И СЕ ВИЖДА.А ония дяволи продадоха ли Залата

7

Анонимен

преди 5 години

При водача на автобуса. Трябва да не се отделя от местото си докато е шофьор.При друга професия, чиновник, администратор, лекар,журналист,военен, и така нататък. Може да се измъкнеш от работа и да заработиш час , два три и на друго место. В същия работен ден.Тия пари са благи особено, когато и отговорност не носиш!

6

Анонимен

преди 5 години

до 5 Когато пишеш за белите държави. Знаеш , че при тях не е станало насилствена национализация на основните средства за производство. При тях частната собственост е неприкосновена. Камионите от кв. Красно село когато БКП прибра на собствениците много не умряха по естествен начин , а в затвора. Затова Красно село няма гробище.И да знаеш този модел е от Москва.

5

Анонимен

преди 5 години

Някой много хубаво го каза - приватизация на корупцията, от страна интрвюирания бивш шофьор на ифа в дсо мебел, а сегашен виден перач с благословията на бащицата...

4

Анонимен

преди 5 години

В белите държави хората пътуват на дълги разстояния с влакове, движещи се с 200-250км./ч. А тук - с 15-20 годишни пушещи автобуси ковчези, без колани, без стюардеси, само с един недоспал шофьор. Спират през 10 километра от алчност за повече клиенти. Резултатът - пътника се качва свеж а пристига (понякога не пристига)раздробен след 7 часово пътуване на 300 километрова дестинация.

3

ПАК АДМИСИТРАЦИЯ

преди 5 години

Поредната администрация, която само ще *** пари. Защо след като има закон трябва да се създава нова структура? Кому е необходимо? Може би на управляващите, за да настанят своите калинки на топли и добре платени местенца.

2

Анонимен

преди 5 години

Никой не иска да бъде контролиран.

1

Анонимен

преди 5 години

PREDLOGENIE OT GERB.IMAME SVOBODNI HORA-ZATOVA SAZDAVAME TAZI KAMARA.NASHTE HORA TREBVA DA PAPKAT BE DA RABOTYAT,NALI ZATOVA STE NI IZBRALI.