9

До Бай Иван

преди 5 години

Ми ти си се ваксинирай, кой те спира, но както виждаме, въпреки ваксините и реимунизациите у нас заболяемостта е най-висока.Дори руснаците приеха друг, по-щадящ метод за установяване наличието на съпротивителни сили в организма от реимунизацията, редица европейски държави също не правят БЦЖ, но ние сме още в 20-ти век и не като магарета сме се запънали там, без да мърдаме. И пеем мантри колко полезно е де що е ваксина. Ми ваксинирайте се и за хрема, ако щете. Специално тази обаче е безполезна.

8

France

преди 5 години

Ето заради такива недомислици, в момента всяко нипълнолетно лице, което пътува от Франция до България трябва да се ваксинира за туберкулоза - обясняват го с високата заболеваемост у нас

7

ЗАЩО

преди 5 години

Всичко става за пари- икономии Отпаднаха на 17 годишните сега искат и на 11 годишните

6

"Браво"

преди 5 години

Ваксината за варицела продължават да я отлагат вече над десетилетие. "Браво" на тиквите, всички човешки животи са на вашата съвест. Ваксината не гарантира на 100% безопасност от заразяване но гарантира на 100% липсата на усложнение, което предизвиква смъртността. Явно от бг мама форумите са на ръководни длъжности по всички експертни комисии. Държавата на "калинките"

5

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо общо с бедността. Имунната система може да падне по какви ли не причини, а вероятността всеки десети да се окаже заразен у нас е много голяма, ако няма имунизации. Една пневмония може да се развие в туберкулоза, ако има преносител до теб.

4

Анонимен

преди 5 години

Абсолютна лудост! В България върлува туберкулоза, а съвременните храни и въздух, коио са най-важните за справяне с тази бактерия, са напълно безполезни и даже улесняват развитието на болестта! Експертният съвет няма как да е експертен - това са някакви откачени дилетанти!

3

Бай Иван

преди 5 години

Гениално ,сега не само децата на образовани от бгмама родители ще *** ,ами и нормалните ;) !!!

2

House M.D.

преди 5 години

Насето първо да каже какво е безопасното количество живак за организма.

1

Анонимен

преди 5 години

Това вероятно е свързано със скандала, свързан с турските ваксини.. Оказа се, че сме изнесли и може би продължаваме да изнасяме тези ваксини за Турция.. Вижте предаването на Валя Ахчиева на тая тема. Грозна история!