17

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо лошо в това деца да работят, даже е много възпитателно и похвално.

16

Анонимен

преди 6 години

Е ние сме същите

15

Анонимен

преди 6 години

Съвсем скоро и тук ще е така.

14

до номер 10

преди 6 години

"Те така си живеят" - това не е живот, те просто съществуват. И това показва, че количеството е за сметка на качеството. Страна с над милиард население, която се множи с темпове на мишките не води до нищо добро за самите жители. Това също е един вид егоизъм на хората. Те правят деца, за да им работят и да ги издържат. Просто самите те трябва да спрат в един момент този порочен кръг

13

nqkoj

преди 6 години

До снайпераOт филма - " Доктор Хаус"а съкращението M.D. - oзначава -> Doctor of Medicine /from the Latin Medicinae Dоctor /

12

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Това е ужасно с детето...но карма,какво да се прави.Днес на лекциите пак пусках клипчетата на сиднито качени в тубата и студентите се смяха бурно и дори дойде портиера да види какво става :) Един студент ме пита- какво го причинява това разтройство? Аз му казвам че непрекъснатото висене пред компютъра и липсата на социални контакти води до това,това е нов синдром на Холщайн

11

Анонимен

преди 6 години

"Дойче веле" и този сайт като гледам се опитват да изкарат Русия империя на злото. Видиш ли- шиели топките в Индия. Те в Индия и Бангладещ шият половината дрехи на всички модерни брандове. Да са внимавали хората с гей тематиката, за това да са внимавали, за онова... Със сигурност Русия не е по-мизерна от други държави, в които се е провеждало световното като Бразилия (пълна с гета) и Южна Африка (добър стандарт само в градовете).

10

Анонимен

преди 6 години

Тия германците вярно са мега хипер ***.Горкото чавенце шиело футболни топки.Ми кво да прави да кара ес класа ли?Те така си живеят.И докато умните европейки размишляват дали са джендърки ,феминистки или просто хетеросексуални лесбийки с би-секс влечения ония правят деца по -бързо отколкото завод на Фолксваген може да сглоби автомобил.Не вярвате ли?Проверете на колко секунди се ражда дете в Индия и на колко минути се сглобява нов Фолксваген.

9

Иносказателно

преди 6 години

Колко пари взима един футболер, за да разперчетоса подбна топка?Със сигурност в Индия има такъв проблем, както в БГ с *** и липсата на обучение ..?

8

Анонимен

преди 6 години

FEIK NUZ OT DOICE VELE.VSICKO ,KOETO E NAPISANO OT DOICE VELE E LAGA.

7

снайпера

преди 6 години

До House M.D.Каквит и да са сега футболнитя топки, те пак са шити!! И къв е тоя ник-House M.D. ?!

6

Анонимен

преди 6 години

Ама какво ни занимавате с тея циганури индийците.Ние да не сме по добре?

5

Adolf Eichmann

преди 6 години

10 рупи са много! Нека циганнистанците работят на своите господари от комонуелта за 2 фъстъка и шепа ориз! Ние поне щяхме да ги избавим от мъките им за винаги....

4

House M.D.

преди 6 години

Типично за Дойче веле, фалшива новина Футболните топки отдавна не са кожени.

3

Кой не скача е черве

преди 6 години

Нали искахте капитализъм и западни ценности.Ами на Ви!Родителите на тази са не са предприемчиви,мързеливи са и ниско-продуктивни.Цветан Цветанов е умен, работлив и предприемчив.Принс умря от наркотици, защото не може да си похарчи парите.Радвайте се на демокрациятаи либералните ценности!Кой не скача е червен!Скачайте!

2

Анонимен

преди 6 години

Като чета тая статия ми идва да си купя гумена топка от 6,10, ама после се замислям, че ако не купя от топките на тези дечица, те гладни ще умрат.

1

Анонимен

преди 6 години

Забелязали ли сте как бедните деца от третия свят все искат да са лекари или учители като порастнат, а всички знаем че това навярно няма да се случи. Докато децата на много богатите стават предимно певци, актьори, реалити "звезди" или обикновени хаймани, въпреки че могат да са всичко, което пожелаят?