46

pipo

преди 6 години

Тоя *** шапкар е назначен да слуша и да изпълнява заповедите на пожарникаря, но в движение ще дозакопа МВР още по надълбоко към дъното!

45

Анонимен

преди 6 години

Вота на недоверие дори закъсня ! Голям провал за вътрешно министерство с този на чело ! Оставката му е написана и стои в бюрото , само тиквата като усети че се люлее кабинета и е факт ! Но докато покрай него са се наредили - некадърник, по-голям некадърник, най-голям некадърник, наш човек , то няма да просперира това правителство

44

Анонимен

преди 6 години

Абе дай я оставката, той Борисов има навик да се обръща като палачинка , ще те върне пак обратно бе буда-ла ! Изиграйте малко театър пред народа отново ! Най обичаният премиер в Европа е това , че и от Турция ! Ашколсун на такива министри, ашколсун на такъв премиер !

43

Анонимен

преди 6 години

най-неефективното министерство с един от най-големите бюджети. А този министър е толкова неадекватен, че просто е смешно дори да дава интервюта и изявления - за пример, инцидента с избягалия затворник :" малшанс, че не го били хванали те. Иначе го следели"Ами, като го следите и сте били на крачка от хващането му, защо пускате човек с два пистолета ( с присъда и избягал от затвора ) да се разхожда по улиците на града????Или не са следели нищо, или са застрашили живота на хората с некадърност!

42

123

преди 6 години

Да бе да ще си даде оставката, той с толко *** и дупене е стигнал до там, вие искате така да се даде. Моля ви се. Думите чест и достойнство не значат нищо за тази долна ***.

41

Анонимен

преди 6 години

Щом вече и оставките не са дават след толкова гафове значи много - незаменими, а дали ще ги освобождава такива ББ - по скоро не.

40

Янко

преди 6 години

Некадърни, по некадърни, най некадърни ............

39

Манолски

преди 6 години

бла-бла и накрая няма нищо

38

ВГК

преди 6 години

Интересни коментари, има един факт малко исторически преди 1990 липсваха подобни изпълнения! Органите на реда трябва да са осигурени, мотивирани и най вече професионалисти, който и министър да доде без това Няма да се справя!

37

наблюдател

преди 6 години

МВР шефът първо да честити рожденият ден на г-н Борисов и след това да говори за оставки! Иска се такт и дипломация!

36

Анонимен

преди 6 години

Гн министъра иска нещо да се промени но уви с тази наша милиционерщина не ми е ясно как ще стане! Според мен всичките "кадри" от комунистическата епоха трябва да бъдат безжалостно изритани от редовете на МВР. А при положение че са от бившото ДС - никаква държавна работа! Само така ще се оправим Гн Радев. Ако пък вие сте от бившата милиция оставката ви ще бъде достоен пример!

35

Така и трябва

преди 6 години

Щом червените престъпници искат оставката на вътрешния министър, значи човекът си върши работата добре. Дерзайте, г-н министър!

34

Кратун

преди 6 години

Като се почне от Баце, мине се през всякакви патрЕоти и се стигне до последния началник на водопад, всички са се впили като пиявици във властта. Вършеят както могат, защото знаят, че са там само за малко и се опитват да натрупат и за внуците. Сами няма да се пуснат. Трябва да ги изчегърташ от стола, на който са седнали. Заради такъв манталитет няма да се оправим. Няма морал.

33

НЕ ПУСКАМ КОКАЛА

преди 6 години

СМЯТАМ ЧЕ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР /ако има достойнство/ НЕ БИ ПОСТЪПИЛ ТАКА !!!

32

Съвет

преди 6 години

Малко повече разум, уважаеми съграждани. Оставяме ВС да прави циркове, нормално ли е да сезира прокуратурата за действия на друг министър. Това нормално ли е?! И продължава да не си върши работата, а това, което ни се иска - сеир.

31

БЕЗПОЛЕЗНИ ХОРА

преди 6 години

ТАКИВА СА ВСИЧКИТЕ. БОКО ГИ СЪБИРА ПО ПЪТИЩА И КРЪСТОПЪТИЩА.СЛУЧАЙНИ ИНДИВИДИ СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛИ НА СОФРАТА.

30

Анонимен

преди 6 години

ЗА ДА СИ ПОДАДЕШ САМ ОСТАВКАТА ТРЯБВА ДА ИМАШ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО.ЯПОНЦИТЕ ДОРИ ХАРАКИРИ СИ ПРАВЯТ.А ИНАЧЕ ТАРИКАТЪТ СИ ГРИЗКА КОКАЛА И ЧАКА.

29

анонимен

преди 6 години

За мен цялото правителство трябва да си подаде оставката не може тези хора да остават във властта Те са хората ,който искаха да унищожат железницата и други подобни предприятия .

28

Пепо

преди 6 години

Кой е луд, да остави кокала, че и той да подаде оставка? Топнал си веднъж ръцете в кацата с мед, и сега пак иска, и иска...

27

Край

преди 6 години

Човека живее в Дружба и можете да го видите да кара колело в квартала САМ. Европейско а? Министъра на културата или образованието може. Ама министъра на вътрешните работи би трябвало да е в люта война с престъпността. Съответно би трябвало да го пазят 5-7 човека постоянно. Сигурно не е толкова европейско но ще означава че си върши работата.