18

Виктория

преди 5 години

Не е бил моряк, а барман на Златните.Имал е не едно жилище, но всичко е продал.Бохем, човек живеещ ден за ден.Дори когато е бил здрав е отказвал да работи.Не бих нарекла " близки" първата му съпруга (има и други бракове ),с която съвсем умишлено не е поддържал връзка 30 години, нито дъщеря му, за която не се е интересувал никога.Когато дъщеря му го издирва преди 3 години, той не можал да я познае ( това са негови думи) .Поискала да го заведе в Холандия, но той отказал....

17

Анонимен

преди 5 години

Добре че е фейсбук, Господари на ефира за да се случва нещо в тази държава. Полицаи сменят гуми, носят количка по стъпалата в подлез, плащат хотел на изхвърлено семейство с бебе от работодателя, пращаме смс за да спасяване животи и това не е никаква гордост да се бием в гърдите, това показва че не само институциите а цялата държава работи така.

16

Анонимен

преди 5 години

Приберете го най-накрая, да се махне от главата на Б.Б.

15

муспи

преди 5 години

Социалния срив е право пропорционален с процента нисши в страната - евреи, роми, араби, *** и разни китайци и мексиканци. В САЩ такава гледка си е натурална. В същото време идват легиони араби, и получават апартаменти на които държавата плаща наемите, и работа - секюрити, - разхождане по коридори с връзка ключове на колана и разговор с другото секюрити - кога ще свърши това фъкано работно време?

14

Така е

преди 5 години

При капитала. Човек за човека е вълк. Ценностите свършват там, където почва кешът. Най-съвършената система. Докато не застанете на мястото на инвалида.

13

не народ а мърша

преди 5 години

да си пускат предизвестията, тея си помислиха че им е сигурно мястото и ще им го па,ят, който не бачка вън, всичките ще ви изгоня в северна македония, ама не тая новата ми оная на ким ун кун

12

ИВ употребяващ

преди 5 години

епа браво кво? айде давай другата страница

11

Ramadan

преди 5 години

Vai, nema li pop, vladika, episkop, patriarh s sarca i chovestina v tva rebege?!

10

Човек

преди 5 години

Не човека, държавата ни е жалка!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Аве Цецовци разни там .За какво са ви по 6 апартамента бе.Дайте един на човека.

8

шматка

преди 5 години

Що ми слагате минуси бе.Значи човека е бил моряк най вероятно защото и пенсията му е 350лв тоест си е изработил неговото.Моряците бяха доста добре материално.Къде му е жилището че е на улицата.Да не се окаже че роднините са го продали и са духнали на м.а.йната си.Има една поговоркаЕдна майка 10 деца отглежда но 10 деца не мога да догледат майка си.

7

шматка

преди 5 години

До 6А близките му.Тях как да ги уволним

6

Хм...

преди 5 години

"Близките на Светлозар са извън страната, а той вече 9 месеца чака да бъде настанен в Дом "Гергана", след като си е подал документите, но процедурата се оказва твърде тромава"...Егати процедурата, егати бюрокращината, егати безразличието към човешкото достойнство. Ей, хора, 9 месеца! 9 месеца чака този абсолютно безпомощен човек да бъде настанен в някакъв си дом. Уволнения до дупка! А за близките му... без комоентар.

5

Vosac

преди 5 години

Aaaaa, bulgarin na chorbadji Sultankata...

4

Анонимен

преди 5 години

Щом има прясна операция му трябват лекарства и антибиотик,иначе може да се влоши.

3

Анонимен

преди 5 години

Дано помогнат на човека и го настанят на топло!А има ли кой да информира близките му в Холандия?

2

sram

преди 5 години

И там разните геберасти , и още повече представителите на ОП / гадни долни продажници/ , ще ни обесняват , че в България всичко е наред . Точно обратното е - нищо в България не е е наред , ама нито една сфера

1

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че геребарските министри са непоклатими.И никой не може да им иска оставката.