15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9 Витошка не убиваше дребните търговци? При добър микс на видове магазини, услуги и развлечение от страна на менинджмънта, това води до по-голям поток от потенциални куповачи и оборот. На всичко отгоре оставяш колата на сухо и всички търговски обекти са ти събрани под един покрив. Не стъпваш в локви, преспи и не те пече слънцето. Ей черногледи люде.

14

Влади

преди 5 години

Брей, каква тъпотия - по-вече молове! Не молове , 20 големи завода от западни инвеститори ще дръпнат икономиката. С нормални заплати , 2000-3000 лв. Тогава и нашите назначени бизнесмени щат- нещат ще дават заплати.В моловете се харчат немъчени пари - мъж в чужбина, *** от наеми и т.нИначе какво, комунистбизнесмените са си плюли в устата да ни държат на минимална и край. Да дойде Запада, може и Изтока, но да дават големи заплати. Не работим по-малко, много са лапачите, назначени на заплата!

13

Анонимен

преди 5 години

До Adolf EichmannВярно , в германските молове например хората излизат с пълни чанти във всяка ръка, а в нашите си купят по някоя дрешка колкото без хич да не е, а и цените тук са по-високи...

12

Анонимен

преди 5 години

Повечето молове са пълни в София, но на някои не им върви и дрънкат празни...

11

Кифла

преди 5 години

Ехааа

10

Adolf Eichmann

преди 5 години

Разликата между западните и българските молове е че на запад виждам хора с препълнени чанти а в бг просто хора които се разхождат.... на запад моловете имат и търговска дейност докато при нас са само пералня за парици хехе :)))

9

Анонимен

преди 5 години

Никога един магазин не може го обиколиш целият, да разгледаш всичко, а да не говорим, че не може да направиш сравнение с други магазини, ако тръгнеш "да ги обикаляш".Само в интрнет може да сравниш продукти десетки продукти и да избереш най-изгодното.Моловете са за сноби, интернет -за прагматиците

8

Анонимен

преди 5 години

Моловете убиват дребния търговецИли го правят крепостен.Трябва да плаща наем в мола за да продава.

7

Kiffla

преди 5 години

Ми това ми се струва една много хубава новина!

6

странджата

преди 5 години

Какви молове в РУСИЯ там е сиромашия те нямат пари хляб бял да си купят молове ще отварят.Не съм бил там но съм слушал и чел че те не ядат бял хляб защото нямат пари и ядели черен защото черният е по евтин кога запада отвори там мол ела те м и кажете.

5

шматка

преди 5 години

Как не ви мина през ума че на север МОЛовете са повече заради студа а по на юг има повече открити търговски площи които явно не ги броите.

4

Анонимен

преди 5 години

моловете са умираща работа - има интренет

3

Анонимен

преди 5 години

Високи доходи = повече молове.а, че от къде я вадят тая логика ?кой е казал, че високи доходи, трябва да водят до високо харчене , а не до високо спестяване, например?

2

:):)

преди 5 години

хаха у Видин кога, там доходи повишават ли се, или видинчани да ходят в Румъния на молу

1

Бате Гойко

преди 5 години

Deja vu? Това май сме го чели вече.