22

La France

преди 5 години

Изкуфял е тръмпи, Vive la France! Това е най-великата страна, а не някакви кравари, които нямаше да ги има без нея.

21

Анонимен

преди 5 години

Какво толкова не можете да разберете?Тръмп беше се съгласил с комюникето на Г7 и тръгна за Сингапур. И тогава зад гърба му, Трюдо отвори голямата си уста да дрънка пред журналисите. Това ли е съюзнк?Ако и Ким сега почне да дрънка щуротии както преди , Ттръмп ще се оттегли.

20

Анонимен

преди 5 години

БРЕЙ, КАКВИ СВЕТОВНИ АНАЛИЗАТОРИ СА СЕ СЪБРАЛИ ТУК.НАГЪВАТ КУЧЕШКА НАДЕНИЦА С НЕЯСНО СЪДЪРЖАНИЕ, ПИЯТ ЕВТИНА БИРА СЪС СЛРЕДИ ОТ ХМЕЛ, НО ЗАТОВА ПЪК С ХИМИКАЛИ, КОИТО ГО ЗАМЕСТВАТ, И БИСТРЯТ ЛИ, БИСТРЯТ ПОЛИТИКАТА. И ВСИЧКИТЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА РУСИЯ

19

Анонимен

преди 5 години

До до 1 от славянин''на никого по света не му пука за Русия''То и за САЩ на никого не му пука, само чакат да рухнат и отмъщението ще е страшно и жестоко.

18

Още една приказка:

преди 5 години

Ха,ха, какъв разрив бе, нормалното поведение на наглосаксите! Гледайте и мислете, Асад слушаше, смееше се , не повярва и сега го отнася.https://facebook/Plamen.Paskov.65/videos/659447484247958/?t=0Наивниците не се свършват.

17

Анонимен

преди 5 години

Китай неможе да пренебрегва САЩ и това се личи. Явно и двете държави имат все по-голяма нужда една от друга. А от това ще пострада най-много Русияя. Но да видим, как ще се развият нещата. Тръмп въпреки че изглежда нестабилен ...прави нещата които иска и то методично и бавно. Изобщо не е толкова нестабилен, колкото се говори. Ако наблюдавате винаги прави едно и също има цел докато стигне до нея заплашва няколко пъти прави фасони обаче накрая целта е постигната. Тръмп излезе сериозен играч.

16

до 1 от славянин

преди 5 години

Съвсем наскоро на санктпетербургският международен икономически форум, на който присъстваха представители от 140 страни се видя, че ''на никого по света не му пука за Русия''!

15

до 14 от славянин

преди 5 години

Само пропусна да допълниш, че ес жизнено се нуждае от руските природни и енергийни ресурси и пазари и ще не ще, ще му се наложи да се сближава с Русия!

14

до 14 от славянин

преди 5 години

Абе Русия май в последните десетина години се разширява по територия, не се смалява, а конкретно за китайците - те зад океана са много повече отколкото в Русия!?

13

до 11 от славянин

преди 5 години

Точно така е: торбата с лъжите и магиите на задокеанците вече е празна и няма с какво повече да баламосват света, имат огромен външен дълг, огромни търговски дефицити с всичките си партньори, деиндустриализирана куха икономика в 80% състояща се от търговия, услуги и борсови шмекерии, светът твърдо и неизбежно върви към многополярност и задокеанската башдемокрация вече с нищо не може да спре този процес!!

12

Анонимен

преди 5 години

Най накрая някой го каза.Имаме две нови супер сили,Китай и САЩ.Путин тотално подари Русия на китайците.ЕС ще се съсредоточи върху собствените си проблеми и укрепване на съюза.Като цяло големите губещи са отново Великобритания и Русия,които продължават да се смаляват по територии и влияние,до като другите се разширяват.

11

До 9

преди 5 години

Много вероятно е точно това да се опитва. Положението на САЩ обаче е такова, че в момента Тръмп все още действа слепешката и търси по метода на опипването къде нишката на американската икономика е най-здрава и да осигури захват, което си му е и в предизборните обещания в някаква степен.

10

Анонимен

преди 5 години

Китайците никога не са и няма да бъдат водеща сила. На тях им липсва въобръжение. Те са перфектните имитатори.А американците винаги е било brutal-force. Всичко се е решавало при тях със сила и подмолни действия. И при 2-та режима човека е на заден план.Цивилизацията, такава каквато я познаваме я носи Европа. И САЩ и Китай по-скоро мога да ги оприлича като трудов лагер за обикновения човек.

9

поглед от друг ъгъл

преди 5 години

В политиката нищо не е такова каквото изглежда.За мен е необяснимо как една държава може да има дълг по-голям от БВП!?Това противоречи на здравия разум,както и на всички финансови правила,които доскоро са регулирали международните икономически отношения!?Тази криза в отношенията не се ли дължи на това,че всъщност най-големите икономики са най-големите длъжници!?А продължаващият растеж на дълговете не означава ли фалит?Подозирам че действията си Тръмп се стреми да го предотврати,поне за САЩ!?

8

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

САЩ са червени комунисти долу САЩ да живее Русия.

7

ined

преди 5 години

Баба Меркел си бърка в носа, що не се изсекне някъде и да не се излага пред чужденците?

6

Анонимен

преди 5 години

На снимката пуделите на бат Тръмп са се строили като палячовци само Абе и Италия играят разумно.

5

Анонимен

преди 5 години

Пардон, не Чавес по инерция, а Мадуро :)

4

Анонимен

преди 5 години

Кви американски интереси бе? Нали оня Трюдо недоволстваше от митата, пък освен Канада има още 20-30 държави там. Я питайте Уго Чавес дали Тръмп му защитава интересите.

3

PD

преди 5 години

Поредния Атлантически съветник, който така си е зарил главата в пясъка, че даже и не разбра, от къде, и в каква посока, дуе вятъра на промяната.