44

Rumen

преди 5 години

Bravo i idat pak velikite specialisti na komunisti i turci i zafnahme i varzahme

43

ИСУС ХРИСТОС

преди 5 години

Интерпол ГРОБАРИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ. БОЖИЯ СЪД НАД БЪЛГАРИЯ.

42

Анонимен

преди 5 години

"Вотът ще бъде внесен самостоятелно и се надяваме на успех, добави той"..........................................................Всеки път правят обречени опити за вот на недоверие.Стига безмислени изяви.Като няма какво да кажете и идеите ви не струват по добре мълчете.Вземете си неплатена отпуска и вървете на някой необитаем остров и осмислете жалките си напъни за изява.И без това сте безсилни в политиката,но поне не пречете!

41

Cooc

преди 5 години

Besepetu i depesetu sa edni zagori tendjeri...mani...mani...te kat gotviat, ni moi da sa izmirishe ...

40

Анонимен

преди 5 години

Абе нямате ли някой да прочете искането гладко!Навартяли се на масата ,толкова хора,а го мъчите Сорбоната!остава да го сложите говорител в Ред ТВ!

39

В коментар

преди 5 години

по-долу,БСП са наречени МЪРШОЯДИ.Най-сполучливо ОБЯСНЯВАЩО "ДЕЙНОСТТА" им в НС.НИКАКВА.Само като стане нещастие,се ВТУРВАТ и сипят не СЪЧУВСТВИЕ, а БЛИКАТ от желание да ВЗЕМАТ ВЛАСТТА.Само това им е пред очите.САМО за затова- ЗЛОБНО НИЩОПРАВЕНЕ и стремеж за проваляне дейността на Правителството, вземат големи заплати.И мислят,че народът ги обича.Колкото "обичаше "произнеслия "тази власт с КРЪВ сме я взели,с кръв ще я дадем" и "вината я пием с мезета"( по повод вината на БКП 45 г.) Боков- съветн

38

Анонимен

преди 5 години

Стига геноцид над населението,време е за промяна!Не само БСП,но и други партии да се обединят,време е!

37

БСП-самодоволни,

преди 5 години

нахални,нелицеприятни(турска дума тепегьоз,чудещи се какви "хибридни причини" да намерят ,за да са ПРОТИВ ВСИЧКО, което прави Правителството;И се бият в гърдите, че са за НАПРЕДЪК на РБългария!?Но как?Като на всичко положително се отвръща с КАМЕННИ ФИЗИОНОМИИ и НЕГАТИВНИ измислени оценки:а ако бяхте ВИЕ?Знаем какво правеха 45години БКП,вие сте същото:когато беше Станишев ни спряха еврофондовете.НИКОГА ПОВЕЧЕ власт на БКП/БСП.Ще започнем ОТНОВО.АКО КОСТОВ беше продължил след 2001 г.,щяхме да с

36

Анонимен

преди 5 години

Go away

35

ха ха хО

преди 5 години

Червените олигарси сънуват деветосептемврийския преврат през 1944 г.И мечтаят...Ама сега ще трябва да национализират сами себе си та много не ги устройва.

34

Жиб.

преди 5 години

Правилно е да се каже "Има благоприятна възможност Украинската армия да си освободи Луганск и Донецк по подобие на полските патриоти,които освободиха източна Полша и Беларус през 1921-1922 г.

33

кой нареди пилотите

преди 5 години

Има опасност Украиската армия да атакува Луганск и Донецк по подобие на фашистите точно на 21 Юни в призори.Дали Борисов ще иде доброволец докато гледа мачовете да префърква до Урина и да пуца по руснаците. а ето вече имаме подготовка на хеликоптери, те за съжаление падат и имаме загинали пилоти

32

Ernev

преди 5 години

I kat specheliat vota, posle?!...nakade s pensionerskata chlenska masa?! Pri vnuchetata v Amerika li?!

31

Анонимен

преди 5 години

Ne samo da iskate wot na nedoverie,no i da spe4lite triabva!!!

30

Оставка=Оставам

преди 5 години

пак глупостинаместо да командироват Симитлийския кмет да обич този който обия да е обичан...неразбрахте ли че оставка означава ОСТАВАМ!ей го социялни сам си подал остваки и ОСТАНА

29

недоволен

преди 5 години

Абе вие долупишещите , какво искате ? Да търпим още ли ? Стига толкова , Аман вече от тези кърлежи, изпиха кръвта на народа.Баста !

28

Анонимен

преди 5 години

Кръчмарски закани, квартално мислене,селско държание! От Бузлуджа по високо нема!

27

Анонимен

преди 5 години

Червените милионери другари, пак пелтечат, друсат глави и изказват неистини. Ех, другари, никой не може да ви надмини- след вас трева не никне.

26

дядо ставри

преди 5 години

и като го свалите кого ще сложите?

25

Анонимен

преди 5 години

Тез гурките си нямат друга работа явно...