80

Анонимен

преди 5 години

До Иначе ръст с 10%...."Българите са единственият народ, който се самоуби."Ами не! Спартанците са първият народ, който се самоуби... Иначе има и Волжка България, така че не е страшно! Самоубивай се :) (ама тихичко)

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Това което зависи от правителството като пенсиите например"Ами не! Пенсиите не зависят от правителството - а от демографията и средните заплати. При лоша демография и ниски заплати как можеш да очакваш високи пенсии??? Или ти си от тия, които взимат пари под масата и после искат държавата това... държавата онова...

78

Иначе ръст с 10%....

преди 5 години

До 85То да ти кажа дори и Бог ни е обърнал гръб... Да ти кажа честно преди се тормозех, а сега ми е през д..вия. В историята ще пише: Българите са единственият народ, който се самоуби. Може пък да е за по-добро, погледни го от хубавата страна... 600 000 хил. с диабет, 115 000 хил. психично болни, 400 000 хил. раково болни, 350 000 хил. стерилни... Изводи нека си вадят самички!

77

Анонимен

преди 5 години

първия коментар е преди 6 часа , България намалява с 8 души на час . докато тука си чешихте езиците си отидоха 48 човека .

76

Стършел

преди 5 години

На тази Султанка нейната мамка

75

Анонимен

преди 5 години

на запад ръст няма...тавана са го стигнали и сега пропадат. пък тука ръст има за 5-10% за другите не пропадане, а отпадане ! ;)

74

Чудесно е

преди 5 години

Така е, стандартът ни непрекъснато расте. Спомнете си какво беше при комунистите. БКП/БСП управляваха 10 г. и какво се случи? Фалираха държавата - спомнете си Луканов, Виденов, Станишев, Нинова... Пълен крах - дефицити, немотия, нямаше нищо - нито бензин, нито стоки от първа необходимост, огромни опашки, озверели от глад хора. Там е работата, че десните партии трупат пари за държавата, после идват червените и изхарчват всичко, без никакъв видим резултат. Пак ще изберем ГЕРБ, че иначе е страшно.

73

До 73

преди 5 години

"Не мога да схвана-всяка година виждам все повече българи да ядят,пият и се о с и р а т по кръчмите,карат по две и три коли и се раз пар ят да ходят по гръцко и турско да си харчат парите,пък бедни били,не мога да схвана,ревльовци такиве" Точно това щях да пиша и аз. Моловете пълни, магазините също, ресторанти, кафенета, кола до колата, пътищата и магистралите пълни, хотелите по курортите заети. Българите са свикнали да плюят, да се оплакват и да хленчат непрекъснато. Хич не има вярвам...

72

мачу пикчу

преди 5 години

Това ли говорят корекциите по нея....колко ли пари е дала?

71

Анонимен

преди 5 години

Ако има повишение на доходите, то е въпреки правителството, а не благодарение на него. Това което зависи от правителството като пенсиите например се вдига само символично, а бюджетните заплати се вдигат основно след стачки...

70

Българин

преди 5 години

Нещата в България най-после тръгнаха на добре и това предизвиква кървава завист у някои. Комунистите защото искат да похарчат парите. Сърбите за да се докарат пред Москва. Москва за да сключи заробващи сделки с евентуално социалистическо правителство. Гърците по много причини включително да направят реклама на своите курорти. А и турците заради курортите. Някои съседи с мюслюманско вероизповедание просто от злоба и т.н.Важното е че аз се радвам на България и за България.

69

Анонимен

преди 5 години

На масовият български работник заплатата му е около минималната заплата и той по кръчми, гръцко и турско не ходи. Има обаче и малка част от работниците с по-малко ниски заплати, има и хора с по-добри доходи работещи за себе си и има една голяма група с високи доходи от престъпна дейност. Тук един бърка тези последните с обикновения среден българин.

68

Анонимен

преди 5 години

А за цените си мълчиш...

67

Не мога да схвана

преди 5 години

Не мога да схвана-всяка година виждам все повече българи да ядят,пият и се о с и р а т по кръчмите,карат по две и три коли и се раз пар ят да ходят по гръцко и турско да си харчат парите,пък бедни били,не мога да схвана,ревльовци такиве

66

гражданин

преди 5 години

партия гроб загроби всички от 3-та категория труд,които ще изкарват парите на привилегированите...............изборите идват внимаваите за кого гласувате..............

65

До SHERA

преди 5 години

Сега ще ти обяснят, че има дефлация и цените са паднали. Например яхтите са поевтиняли, частните самолети и хеликоптери са поевтиняли и куп други такива неща, без които не можеш да живееш.

64

Анонимен

преди 5 години

Моята заплата аз последните 19 години се увеличи с 10%. За какви 10% на година бръщолеви тази Калинка?

63

Анонимен

преди 5 години

Сигурно очаквате,че като повтаряте 100 пъти тая лъжа, хората ще повярват, че е истина! Най- бедната държава в ЕС!

62

Анонимен

преди 5 години

Доходите на близките до герберите може и 100 % да са се увеличили, но на останалите.................???Айде стига с тия лъжи вече!!!

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 61Патриотка е.