8

До знаещия

преди 5 години

Като искаш спокойствие си ходи на село! Това е курорт ако не си разбрал, недорасъл ***...

7

Знаещ

преди 5 години

Това същество от къде се пръкна, че и акъл да дава. Значииии ние да си вдигаме шум и да си правим кефа, а когато някой се опитва да въведе ред и наложи законови правила - той да не вдига шум. Абе , недорасло момченце, защо не си правите партитата и шума извън население места? В цивилизованите държави НЯМА шум в близост до жилищни сгради .

6

Не трябва да се

преди 5 години

забравя, има и доста семейства с малки деца И так далее се намират в тези курорти, а също и хора които постоянно живеят там и всеки ден ходят на работа и кажете ми как можеш да се възстановиш след 10 - 12 часов работен ден и цяла нощ непоносим дискотечен шум ? ? ?

5

Ofres

преди 5 години

I tozi ima malko naliot, ama e oste jiv...

4

ined

преди 5 години

И с какво е популярен тоя, аз не съм чувал на никакъв Пламен Василев, нито пък за такъв диджей

3

Петров

преди 5 години

Самият DJ обяви, че подготвя магично събитие по морето, което ще извади на показ различното лице на електронната сцена.===========================Да не би да е свалил цената на ам фет ки те?

2

Анонимен

преди 5 години

DJ Diass - поредният ***, ами другите хиляди хора който са отишли на почивка какво да правят, нестига че са си платили за това подобие на курорт веднъж ами и да слушат гюрултията на група пияни тиий, ми хайде стига вече, на-***-те всичко по-морето с тези барове и дискотеки, човек няма и една минута спокойствие, то едно местенце не остана на това море дето да му е кеф на човек да отиде. Много добре прави Валери Симеонов да продължава в същият дух.

1

дижее

преди 5 години

Айди на хаусчитууу. Ръчичкити гориии. Новата чалгичка за простолюдиетооо. Туп-Тссс-Туп-Тссс