54

Анонимен

преди 6 години

Половината тук нещо им куца осмислянето. ТАНАП и ЮП нямат нищо общо. Реално той затапва руската тръба и я спря за Италия. Реално за България ще идва газ 2 пъти повече от нужното й. Плюс транзита на газ през България. България турска газ няма да купува, а ще транзитира газ за Сърбия. Имаме договор с Русия да плаща за транзит и без да има газ до 2030 г. А с Румъния е при нужда!!! Така че...повече мислете, по- малко пишете безсмислици

53

Анонимен

преди 6 години

Обеща хъб - нищо не стана.Обяви, че е продал реактора на иранците - те му се изсмяха и го изпроводиха обратно.Излъга, че се е договорил за продължение на Турски поток - трябваше официално да го опровергават.Обяви, че нямя да взима бежанци, Меркел му благадари пред журналисти, че се е съгласил.Ами същото и сега. Лъжи, лъжи и пак лъжи. На това се крепи управлението му.

52

Анонимен

преди 6 години

Бойко води България към просперитет. Трудно е, бавно е, но линията която следваме е правилна и трябва в никой случай да не я изпускаме.

51

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitДолбоеб, считай свои баблосы нищеброл

50

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХубаво, ако още природен газ от макейн - оооооооо! Голчма работа!

49

Анонимен

преди 6 години

Най накрая имаме свобода от руския монопол.Исторически ден за България.Скоро напълно ще се освободим от руското робство,което превърна България в една изостанала и фалирала държава.А всички руски еничери скоро ще бъдете наритани и съдене за предателство.

48

ййхж,

преди 6 години

Васал! Не трябваше ли да открива тръбопровода в България? Какво прави там, дори не е на Бг границата, и на коя държава служи?

47

Анонимен

преди 6 години

Ашкосум паша Борисов машала аферм чок гюзел

46

Анонимен

преди 6 години

Аз като ви говоря да учите турски и арабски,че ще ви трябват вие ми слагате минуси

45

Анонимен

преди 6 години

България е турска

44

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Руские мАрзилками *** като живо-пърлени ***, само при споменаването името на Борисов!Беце е велик държавник, води България единствено и само към благоденствие и просперитет. Жащитава интересите на България по мирен и диалогичен път. А рашките могат вече да правят калкулации на цената на тяхната газ по конкурентни цени!

43

Анонимен

преди 6 години

Бойко каза, че ще захрани хъба и го направи. Такъв е той-каквото каже прави го!

42

Анонимен

преди 6 години

"Борисов: Отношенията ни с Турция са специални!"---Много специални! Ти отпред, силно наведен, бай Реджеб Ердоган, "колегата" Йълдъръм и др. зад теб.

41

Анонимен

преди 6 години

Като не щем да плащаме на руснаците,сега ще плащаме хем на тях,хем на турците..Ами кой те спира да плащаш на руснаците като искаш? Посолството имат сметка и можеш да им превеждаш заплатата си ако имаш такава. Можеш да трролваш и безплатно.

40

Анонимен

преди 6 години

...ще бъдат увеличени възможностите за транзитиране на природен газ през връзката от 14 млрд. куб. м до 15,7 млрд. куб метра годишно. Това за Турция ли да го разбираме? А след 2019г. какво ще транзитираме ако Русия спре подаването през Украйна? А газ за България от къде?

39

Анонимен

преди 6 години

Като не щем да плащаме на руснаците,сега ще плащаме хем на тях,хем на турците.Няма мърданье!Ум царува,ум робува,ум патки пасе.

38

Анонимен

преди 6 години

Русия изпуска колонията България. Путин ще трябва да дърпа ушите на петоколонниците си.

37

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ИСТОРИЧЕСКИ ДЕНБългария осъзна как и липсва Президента Плевнелиев... - издънките на фуражката нямат край... - уж ходил да трасира в Масква, а то нищо - нула... - и пак му дърпаха ушите...

36

Анонимен

преди 6 години

Има си хас странжата да каже, че политиката на ЕС и САЩ за нещо е неправилна. Нали ще му затворят кранчето.Странжа, малко се пънеш. Кажи, че и да те заплюят, пак ги обичаш. По стар комунистически обичай.

35

Е КОЛОНИЯ СМЕ

преди 6 години

само не съм сигурен кой е главния. ЕРДОГАН или АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК. Обаче знам, че местните ПРЕДАТЕЛИ ще бъдат НАКАЗАНИ