6

Анонимен

преди 5 години

До СалютДребна шарка е документирана и доказана през далечната 165 година. Морбили: 9ти век, Инфлуенца (грип): 1580, Жълта треска: 18ти век, чума (Yersinia pestis): 14ти век, бяс: 18ти век. Китайците са изобретили първият прототип на имунизация срещу дребна шарка през 15ти век! Тия корпорации много стари ще излязат! Наясно ли си, че Европа си е била почти депопулирана по време на чумата, без конспЕрации...

5

Анонимен

преди 5 години

До СалютВ Интернет всичко има! Образование не трябва!

4

Салют

преди 5 години

Има документални филми за това как службите и частни лаборатории и Фармацията разработват нови и нови зарази които са пускани на такива държави от 3-тия свят и не само и се ползват комари които да пренасят болестите ! Потърсете в интернет обяснено е всичко ! Няма случаини болести и еволюция без човека и неговата лаборатория ! Депопулацията на Земята върви със скоростни темпове !

3

Анонимен

преди 5 години

Бразилците -- най-големите антиваксъри ;)

2

Анонимен

преди 5 години

Днес основният проблем на Бразилия е треска от друг вид. След като с голям зор свалиха от власт Дилма Русев, олигарси и откровени бандити изпълзяха от дупките, в които ги беше натирила и при новата власт се радват на тлъста лапачка.

1

Анонимен

преди 5 години

Затова в много държави човек, неваксиниран срещу Жълта треска, не може да стъпи (дори на летището им за престой). Това трябва да се прочете от всеки, който смята, че ваксините срещу поизчезнали зарази са излишни!