18

Анонимен

преди 5 години

V PROZES NA DROGAVANE SA BILI.

17

KOKO

преди 5 години

KADE BJAHA MAIKA MU I BASHTA MU NA TOVA BEBE,OSTAVENO BEZ NADZOR,DO BASEIN? SIGURNO BARZAHA DA VDIGNAT 4ASHITE I DA SE PONAHVALJAT S SKAPITE KOLI I ROKLI. TAKA E, BABA MI KAZVASHE-,,PAZISH MLJAKOTO,DA NE GO STIGNE KOTKATA. ZALKO ZA DETENZETO.

16

Мноо криминал глеаш

преди 5 години

Все жени са жертвите. Много стават накрая ще отворим лабораторията на Корейшио Кеин и ще започнем да правим от местопрестъплението България сериал по един час епизодите. Бабите от турски сериал ще минат на разследване по български. Бабите ще станат на дърти години детективи , ще търсят телефоните измамници и като ги открият телефонният измамник ще каже бабке заведи ме у дома ти че някой ще ти убие песа. Тя го води той я убира и нова приказка се роди като червената шапчица.

15

Гост

преди 5 години

Ако беше порасло, щеше да го пребие зорлем по друг начин - на ски, на моторна шейна, на делтаплатер, на седемхилядник, на водна пързалка, на която се спуска, негардирано от баща си. И все друг им е виновен. ***.

14

Анонимен

преди 5 години

Изтръпнах докато го четох това!Последно, удавена или се е удавила?

13

Анонимен

преди 5 години

Ето това може да се нарече истински УЖАС.Не знам дали ще оживея ако видя детето си мъртво...да не дава господ.Мир на праха му.

12

Анонимен

преди 5 години

Голяма трагедия!Миличкото детенце, горко им на родителите!Обаче 19 месечно детенце не изчезва внезапно, а никой не го е забелязал, че изчезва, а особено ако има и басейн очите на четири!

11

House M.D.

преди 5 години

Колеги, моля ви да не хулите Джесика /какво хубаво българско име/ Вълчева. Тя просто толкова си може.

10

dodger

преди 5 години

Кой е този Боди бе. Името му е Боде Милър

9

Аз

преди 5 години

От 1 до 4 години и особено през първите две е много трудно за родителите. Защото децата търсят да се очистят, опознавайки света без всякакъв страх. Нито разбират последствията на дадено действие.

8

Вал

преди 5 години

До Анонимен 5Аз съм виждал баща с 5 деца в автобуса в Сев.Ирландия и наистина за вързани с презрамки и въженца,за да не ги изгуби.

7

Анонимен

преди 5 години

Хем го намерили мъртво в басейна, хем е откарано в болницата в тежко състояние.. поредната статия написана "професионално". Четете се преди да публикувате поне.

6

Беселина

преди 5 години

Горкот дете, горките родители... Да не дава Господ на никого такава болка! Моето момченце е на толкова, дано Бог да е с тях да преживеят загубата... Бог да го прости миличкото...

5

Анонимен

преди 5 години

ПРОХОДИЛИ ДЕЦА ДО 3 ГОДИНКИ НА КАИШКА ! ВИЖДАЛ СЪМ ГО ПО ФИЛМИТЕ! КАТО ПРЕЗРАМКИ СА И ЗА ТЯХ Е ВЪРЗАНО ВЪЖЕ!

4

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости

3

Анонимен

преди 5 години

Жалко за загубата им. Животът е отговорност. Или го гледаш или си наемаш детегледачка да тичат по него, може ли са да си го позволят. Каквото и да правиш зарязваш всичко, това е най-скъпото. Инциденти стават, но родителите са отговорни. Отворени прозорци, горещи храни, опасни предмети....детето винаги пред очите ти. Но понякога Господ наказва.

2

Анонимен

преди 5 години

не е първото удавило се в басейна!НЕ НАСИЛВАЙТЕ ДЕТЕТО СИ ДА ПРОХОДИ!!КОЛКОТО Е ПО-ГОЛЯМО И ПРОХОДИ ТОЛКОВА ЩЕ Е ПО УМНО!

1

Анонимен

преди 5 години

Как така дете на година и половина е останало само без надзор?!