23

La France

преди 5 години

Изкуфял е тръмпи, Vive la France! Това е най-великата страна, а не някакви кравари, които нямаше да ги има без нея.

22

3654

преди 5 години

Е ,да се надяваме ,че тоталитарна Северна Корея няма да допусне грешката на перестройката ,не понятието, а резултата.Да махнат Тато ,за да разграбят държавата като хуни,да станат уж социалисти,да излъжат народа ,че ще живеем в демокрация,а реално за нула време я съсипаха отвсякъде.То не ,че Северна Корея е добре икономически,но и Китай не е бил,но умно и постепенно се разви със своите грешки и възходи,сега да е кредитор.Времето ще покаже!

21

Един

преди 5 години

Тръмп може и да е прав!Ким не тръгна на преговори с главата напред,а първо дипломатично използва южнокорейския премиер,който да отиде при Тръмп,след това посети Китай да разбере как да подходи,добра организация , умен човек.Е вече времето ще покаже дали ще избере пътя на Китай,защото тоталитарните режими са сложни откъм отваряне към други по демократични.

20

hize

преди 5 години

ето, че не само на свадба могат да се съберат 2ма луди и 200 гладни! :D

19

А?

преди 5 години

Лош бил Ким, а? Прасчо бил? КЪДЕ СТЕ БЕ ТАРИКАТИИИИИИИИ? НЕ ВИ ЧУВААААМ...

18

Анонимен

преди 5 години

Да не го замотаяттт Извинявай шефеее понеже СК е световен икономически лидер с най-висок доход на човек , че нали да внимава да не го излъжат. ХахахахахахаххаТука кви профаниии пишат.

17

Факт!

преди 5 години

Правят му четки за да обединят Кореите под капиталистическо управление както ГДР нали не мислите че я Южна Корея искат да се обединят и да живеят по колунистически.А германия е бита карта ще ги заменят с обединена Корея

16

Анонимен

преди 5 години

ДА СИ ИНТЕЛИГЕНТЕН И ДА СИ БОГАТ НЯМА НИЩО ОБЩО.Има много селски хитреци, които са богати. Пример - Борисов.

15

Анонимен

преди 5 години

Надявам се, че Ким е достатъчно умен да не се остави да го замотаят както направиха с много други. Нашите ги купуват, Ким няма да могат.

14

Анонимен

преди 5 години

Обаче Ким как му подава ръка като за целувка.

13

@ умник

преди 5 години

Е той щото не е интелигентен сигурно затова е милиардер и все пак убеди работещите американци (не милионерите и Холивуд) да го изберат. Дано пък ти да си по-интелигентен. Хо-хо-хо

12

До: 3

преди 5 години

Ами не знам дали е нормален и кой го определя, но поне си спазва повечето от предизборните обещания. Не всички, естествено, но повечето. Прочети малко статии на анализатори, следящи отвътре събитията, дори и в Economist, където са предубедени и ще видиш, че Обамунде не е оставил процъфтяваща държава. Даже напротив. Освен всичко той беше безпардонен и пращаше самолетоносачи навсякъде. Тръмп една война не е започнал. Търси някакъв диалог дори и с маргиналите. И си мисля, че така е по-добре.

11

умник

преди 5 години

е то на фона на Тръмпската интелигентност , всеки е гении ...

10

шт

преди 5 години

Среща на двама откачалници!

9

Талев

преди 5 години

"и да знаеш, Клювния, последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Клювния, какъв народ"Колко прав си е бил Талев преди около 100 лета и днес ни доказва правотата си. Скоро и в северна Корея ще се отрекат от комунизма.

8

Snorky

преди 5 години

Като държиш някой толкова време гладен после е склонен на какво ли не. Браво на Тръмп, този изстрел е право в десятката!

7

анонимен

преди 5 години

никакво доверие на убиеца сащ това са празни приказки искаме мир а не ам базипо света не искам да умирам заради печалбите на впк на сащ

6

Ааа,

преди 5 години

можело значи!

5

Анонимен

преди 5 години

Ким го хвали президента на САЩ и се среща с него като с равен, а световтите медии се късат да пишат за всичко покрай срещата... докато Евроатлантическа България с тиквата-обединител начело, не може да бъде намерена на картата.

4

Манолски

преди 5 години

За разлика от нашия тиквун, който нито е интелигентен, нито обича народа си, за разлика от Западните балкани, където вече реди пъзела на световната политика