44

Аз

преди 5 години

До АнонименТочно така. Само с едно уточнение - намират работа само на техните си хора.

43

Анонимен

преди 5 години

Горкият народ все още не може да разбере, че никой няма да им помогне! Държавата отдавна не е социална, а в услуга на една малка група, чийто интереси нямат нищо общо с тези на държавата и нейните обикновени граждани.

42

Анонимен

преди 5 години

Защо изтрихте поста ми- лъжи ли пиша?МРЗ 400лв нетоЗа обезщетение при безработица искат 12 месеца стаж и благословията на шефаОт БТ съветват трайно безработните доброволно да се отпишат. Намират работа само на лица до 29год.АСП не подпомага, а търси за какво да се закачи, за да откаже подкрепаВдигнаха заплатите само в държ.сектор, където са ГЕРБНикой частник не спазва 8 часовото раб. време и 5 дневната раб. седмица, извънредният труд не се заплаща...още мога да изредя.Синдикати и министър

41

Анонимен

преди 5 години

До Мнение 27Това е самата истина- министър Петков знае, че не може да изпълни исканията на майките, знае какъв удар ще нанесат по инвалидите, каква жестокост ще е ТЕЛК-а и се оттегли.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Стани и ти инвалид,да не му завиждаш.

39

Анонимен

преди 5 години

В нашата "държава" е нормално да се пратят куките и да потрошат с палки главите на майките и на увредените. Не знам как даже още не са го направили. Явно Тиквата много милее за народа си.

38

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

37

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

36

Анонимен

преди 5 години

А за червения каскет ще го подмина с усмивка, защото не аз имам членска книжка от БКП, а Борисов, Цецка парийната секретарка и още 30тина депутата от ГЕРБ.

35

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че този протест е платен и финансиран от БСП. Коментарите на комунистите във форума го доказват.

34

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 21 Ооо, не ни карай да гласуваме за четвърти път с лъжливите си коментари.Бойко е титан пред Корнелия.

33

Анонимен

преди 5 години

Аз познавам един програмист-инвалид, който си изработва до 10 000 на месец, обаче не се отказва от инвалидната си пенсийка от 350лв. Харчи си я за бира.

32

Анонимен

преди 5 години

Борисов беше на финала на Шампионската Лига в Киев с нашите пари и с правителствения самолет и с целия си антураж. Не знам кой лъже, но има снимки, които можеш да видиш в интернет. Всичко това платено от висчки нас, за да може да си закара дебелия *** да гледа Реал Мадрид

31

Анонимен

преди 5 години

Аз смятам, че трябва да го изберем за 5-ти и 6-ти мандат дори. Тази ситуация с децата с увреждания е заради Орешарски, който предизвика Трета национална катастрофа..

30

Анонимен

преди 5 години

За къв самолет и за къв финал на шампионската лига бълнуваш, бе червен каскет. Вие от БСП като пишете глупости срещу ГЕРБ даже и не си правите труд да ги четете!

29

Анонимен

преди 5 години

Не се връзвайте на лъжите на Буда, че намало пари. Първи сме в Европа по фалшиви инвалиди. За фалшиви ТЕЛК пари има, а за истинки - йок.

28

Анонимен

преди 5 години

Бойко Бойко, клетвите на майките ще те стигнат... и червения конец няма да ти помогне....

27

Мнение

преди 5 години

Министъра е подал оставка, защото разбира че исканията им не могат да бъдат удовлетворени.А що се отнася до оставката на правителството, дали Корделка няма пръст в тази работа?Чудно!

26

Анонимен

преди 5 години

Майките ще му вземат главата на Борисов, голям автогол си вкара. Няма нормален човек, който да не е солидарен с тях.

25

Анонимен

преди 5 години

Познавам семейство с дете с увеждане и мога да кажа, че не го пожелавам на никого. Не е човешко да спестяваш пари от деца с увеждания. Тези майки минават всеки ден през ада и държавата най-малкото което може да направи е да ги подкрепи финансово. Как така има пари в държавата Борисов да иде с правителствения смолет на финала на шампионската лига а за децата да няма? Каква е тази подигравка??