42

Анонимен

преди 5 години

Още по царско время богатите руснаци са пиляли злато из Париж, Лондон и цяла Европа.Само не и в скучната Русия, където крепостните са се бъхтали за тях.Това им е в кръвта:Цар Гаспадар. От там идва след това:"За Родину, за Сталину ..." . Да сейм шит. Народопсихология, един вид.

41

Анонимен

преди 5 години

До ГОлям срамРуски празник ли е 12 юни? Кой реши и избра денят на руската независимост да съвпада с рождения ден на Джордж Буш - старши?А относно ЕБН - опитаха се тези от ГКЧП, но се оказаха некадърни комсомолци - вкараха танковете в Москва и им заповядаха да стоят и да не мърдат.

40

ГОлям срам

преди 5 години

ВЛадимир Висоцки пее по този повод "СКазат по нашемо МiЬ вiьпили немного "НАркоманизирания ЕЛцин Вместо д апази Руската ИМПЕРИЯ И СССР РАЗАШОЛСЯ нет РАЗХОДИЛСЯ..И нямаше кой д а го застреля навреме като бясно куче..

39

Анонимен

преди 5 години

Тоя Иво мИнджев си е баш за психиатър.

38

Олег

преди 5 години

До Hafen die WahrheitАбе самия факт, че има служна, която се занимава да ти филтрира интернет трафика и да няма опасност да стигат до мозъка на руснаците "опасни" страници като ivo.bg е показателен.Ако нашите политици не бяха такива руски *** можеше да си говорим за много по-фрапиращи разлики в наша полза....но ще оставим тоя бонус за Австрия.

37

Чичо Долфи

преди 5 години

Всеки празник в Русия е една малка смъърт за враговете и!

36

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Та в този филм, даваха гл.мениджър за Русията на немски автомобилостроител. Уж у Русията е мениджър, а пък живее в Австрия?? Апартамента му в Русията--стари, уръфани мебели, вълнени отдела мръсно, неугледно, ама той вика:"тука е много уютно??". В Австрия всичко тип топ.Стига с този патриотизъм, той служи за манипулация на обикновените и необразовани хора.

35

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Олег много си прав!Викат Русия много хубаво, а пък целогодишно живеят в България, Германия, Испания, Турция... От далеко се вика леко!

34

Олег

преди 5 години

До АнонименГордеят се най-много с родината си, когато са далече от нея!

33

Анонимен

преди 5 години

Руснаците се гордеят с Родината си,а тука някакви полухорица се гордеят със САЩ.Нямам думи

32

Олег

преди 5 години

До рускиняВикаш не случайно чичо Сталин толкова се надяваше на Хитлер, а тя каква излезе....

31

Чичо

преди 5 години

Да живеят всички БКПта на всички земни кълбета!!! Да живее братска Росия!!!

30

рускиня

преди 5 години

До Hafen die Wahrheit"Снощи гледах филм за Русия по една немска програма. Разликата между големите градове и провинцията е огромна!".....не думай, то разликата между коледни немски картички-сняг, църквичка, засмяни дечица също се отличава от действителността в Германия-за седмица 2 изнасилени и убити момичета, смърдяща HauptBahnhof на урина и просяци във Франкфурт. Араби и ***-основно население. "немски"Дуисбург. И спомни разлика между софия и видин

29

Анонимен

преди 5 години

Тоя с неговите бежанци и простотии от къде те изтърваха бе

28

Анонимен

преди 5 години

Празник с който се отбелязва смаляването на Мордор.

27

Българин

преди 5 години

С праздником, братушки, на многая лета русской земле.

26

това заболяване

преди 5 години

До Различни светове ..."Хората в нормалния свят(искаш да кажеш БГ, нали) мислят и говорят за полети до Марс...ХАХАХАХАХАХХАХААХАХАХАХАХАХАХХААААААА.......................

25

Анонимен

преди 5 години

Днес е много удобен момент да се напишат всички "истини" за Русия.

24

Русия е сама

преди 5 години

И северно корейците напускат съюза с Русия. Остава им само Куба, засега...

23

Анонимен

преди 5 години

"хората в Русия "все повече се тревожат от вътрешната политика на Кремъл, която им изглежда недостатъчно социално ориентирана"."==================Фалшиви анкети. Нищо общо с действителността.