17

Анонимен

преди 5 години

До Олийце 16И мандрите за сиренето! Там ако знаеш как се харчи??

16

Bleifrei

преди 5 години

Tova e laja...nikakvo palmovo maslo ne e...nito imate daje adresi, mitnicheski dokumenti za vnos, snimki, video na proizvoditeli na palmovo maslo...tova e izmama, kakto e izmama bg dizel, benzin, bg gaz, bg masla, bg maslena smetana 35 procenta...

15

Олийце

преди 5 години

Само колите имат нужда от масло.

14

Анонимен

преди 5 години

За 2017 България е на първо място по добив на слънчоглед в ЕС, а тия ми внасят палмово масло. Ами да засадим палми тогава.

13

Анонимен

преди 5 години

Да се криминализира използването на палмово масло и производството на менте продукти. Деянието на такива производители застрашава здравето и живота на хората.

12

Анонимен

преди 5 години

Не забраняват вноса, защото на нашите управници не им пука за хората дали ще се тровят!Защото те знаят че тези същите хора каквото и да стане гласуват за ГЕРБ, БСП и ДПС- все партии подкрепящи олигарсите и картелите, които пък плащат на трите партии да ги пазят!А печалбата от продажбата на тези отрови които стават все по евтини отиват в джоба на същите олигарси и картели.Така че българина трябва да е готов да изяде всичката отрова и България ще е последната която ще е забрани.

11

Анонимен

преди 5 години

Да сложат мито и да се прекрати проблема,просто! Но има и друго,явно!

10

теодор

преди 5 години

Много лесно може да се реши проблема с палмовата мазнина, но нали българския производител търси лесна печалба за сметка на нашето здраве. Още подкрепяйте българското

9

Анонимен

преди 5 години

Немога да разбера отново държавата. Реват всички за това масло стана банална тема чак. Ще следят да го нямал тук и там. Ами просто му забранете вноса. Кво толкова има. Ясно е че неможе да следите. .

8

Анонимен

преди 5 години

Палмовото масло не е вредно във вида който натурално се произвежда от палмите, тогава то е в течен вид и природосъобразно, вредно е неговото хидрогениране ,когато се превръща в твърд продукт и в мазнина която не е позната в природата и нашия организъм не знае как и не може да е преработи!Същото е и с маргарина, които е втвърдено изкуствено слънчогледово олио!Пояснявайте на хората!САЩ от 01.07.18 г. криминализират използването на такива мазнини и ще се наказва с 3 години затвор! Защо ли?

7

Анонимен

преди 5 години

Ай стьига, бе!Не може да бъде!Вие сега да не обявите и имената на демократичните комсомолски секретари, които са собственици на тези предприятия. В Китай има капиталистически социализъм, а у нас социалистически капитализъм с колониални елементи, в който всички животни са равни - някъде около 600-700лв чисти, но най-важното, че 500лв са много да бъдат давани от бедните фирмаджии.

6

***

преди 5 години

На времето палмовото масло е използвано за производство на нaпалм!От както света миряса производството на *** е прекратено!Палмовото масло се добива от кокосовите орехи от цяла Океания,и на много места е единствения доход на населението!Просто има свръхпроизводство,и за това е много евтино!Не се плашете,изобщо не е вредно,просто най-обикновена растителна мазнина!

5

анонимен

преди 5 години

Естествено , че не е вредно ! Проблема е , че за производството му се унижожават огромни количества тропическа гора , което води и до изчезване на много видове животинки , уникални за планетата ! Другия проблем е , че наште производители лъжат най-нагло , уж е само мляко , а вътре има и палмово масло ! Поне да го заявят открито !

4

Анонимен

преди 5 години

"специално звено, така че да има дублиращи проверки с Агенцията по храните"Не разбирам, защо са необходими дублиращи проверки, значи някъде нещо се къса и някъде някой не работи?То така на дублиращите проверки може да се сложат и още едни трипъллиращи проверки :) :) :)

3

това са глупости

преди 5 години

Палмовото масло изхранва цяла изт.Азия,то не е вредно!То е 20 пъти по- евтино от кравето масло,и е в изобилие!В мандрите вадят маслото,и го заместват с палмово масло,там е проблема!А добавянето на соя в кис.мляко,сиренето и кашкавала вече е голям проблем,защото соята е ГМО!А лицензи няма да се отнемат,ще се отнемат яки пачки,това ще е!

2

без лиценз

преди 5 години

все едно чета "незаконно притежание на наркотици"

1

питам

преди 5 години

И защо няма пълна забрана на палмовото масло !!