4

Анонимен

преди 5 години

Е, това сме българите...изтребваме се за работа !!!Само, че не личи !

3

зевзек

преди 5 години

бря ... тия от НОИ коментират , както дявола чете евангелието :))) ... трудова злополука на някой който кара личната си кола в извън работно време , а в трудовата му характеристика е записано че работното му място е на бюро в канцелария :))) ... а стига бе . това първо . второто е , че те били разбираш ли били редовни , а всички други професии са нередовни ... не че чиновниците са много повече от работниците :))) ... големи ка.ти.ли в НОИ ...

2

Анонимен

преди 5 години

Чиновниците първенци в трудовите злополуки, на път за работа. Е питам аз, как да върви държавата напред, след като хрантутниците са толкова зле, че не могат до работното си място да стигнат, без да се претрепят, камо ли да свършат нещо.

1

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера логиката? Тръгва за работа с личния си автомобил дори когато има обществен транспорт. Нарушава правилата за движение. Пребива се. И водят работодателя в съда. Роднините обявяват каква мъка и болка изпитват от загубата. И......работодателя трябва да се бръкне с 10-50хил.лв.да ги обезщети???!!! Кой го измисли това?