47

La France

преди 5 години

Изкуфял е тръмпи, Vive la France! Това е най-великата страна, а не някакви кравари, които нямаше да ги има без нея.

46

Анонимен

преди 5 години

Браво на Щатите, велика страна!

45

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е майстора на сделката, не се съмнявам че ще докара и тази до успешен финал. А това политическите партизани като Меркел, Трюдо и Макрон не го разбират, затова ще видят голям зор с него!

44

Мицо

преди 5 години

Браво и на двамата лидери. Караха се, караха се и на края се събраха. ..в спора се ражда истината. Те това е борба.

43

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 43, Мисля че е на 100 години вече. Остарява!

42

Учете се

преди 5 години

Ким Чен Ун е велик уважавам го. Плюйте ме колкото си искате затова България е на ръба вие малоумния български народ сте си виновни. Аз не искам да съм част от този *** български народ. А за Тръмп аз го уважавам преди да го назначат като президент. И Тръмп уважавам искам да имам такъв страхотен лидер и президент в моята България моята държава. Аз тогава ще се гордея че съм българин.

41

Анонимен

преди 5 години

Янукович отказва да подпише указ за асоцииране към ЕС следва преврат организиран от САЩ. Днес Холандия каза НЕ на асоциирането на Украйна.

40

Анонимен

преди 5 години

Украйна! *** то има ли такава държава?

39

ДО 37

преди 5 години

КАТО ТЕ Е ЯД *** НА ПОЛЯНАТА И ПРОБВАЙ ДА ПОПАСЕШ, ЯДЪТ ЩЕ ТИ МИНЕ!

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Всъщност има ядрена сила която доброволно се е отказала от ядрените си оръжия защото големият и брат Русия е гарантирал териториалната и цялост. Досещате се че става въпрос за Украйна и Русия и трагичните последици от това. Явно най-важното в случая е да си избереш подходящия гарант, а не лъжливи овчарчета като Русия.

37

bazik

преди 5 години

haha САЩ СЕ РАЗБРАХА ДАЖЕ С ТОЯ ОТКАЧАЛНИК, САМО С ХИПОФИЗНОТО ДЖУДЖЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ, ЩОТО ТО Е ПО - ЗЛЕ И ОТ НЕГО! РОДЕНО Е СЕДМАЧЕ С УМСТВЕНИ УВРЕЖДАНИЯ))):

36

Др. Шпек

преди 5 години

"Всички комунистически "лидери" са грозни, като се започне от гея Ленин и се продължи нататък."Жените не мислят така за Фидел Кастро. Особено Йорданка Христова. А очевидно за теб идеалът за мъжка красота се намира някъде измежду участниците в София прайд.

35

не може да бъде

преди 5 години

Чета,гледам и не вярвам на ушите си!Значи,голямата промяна в света настъпва!Предполагам,че причина за това е,че от днес нататък КНДР е една демократична държава,хората живеят щастливо и доволно и изразяват обичта си към Любимия ръководител. Ким не е никакъв диктатор,а много интелигентен и талантлив човек!А сАЩ сега ще прекарат към КНДР тръбопроводи,по които ще тече не газ,а мед и масло!Само не мога да разбера защо Майк Помпейо има такава прилика с Ал Капоне,просто излят Ал Капоне!

34

Учете се

преди 5 години

Ние в България защо нямаме лидер като Ким Чен Ун ? Ако имахме лидер като него нямаше да има корупция всичко щеше да се спазва щяхме да бъдем изолирани от света и младите нямаше да напуснат държавата. Еххх много ме е ят че нямаме такъв лидер. Българските политици са едно нищо пред Ким я виш той прави чудеса а Бойко и другите в парламента са гола вода. Българските политици трябва да взимат пример от Ким да се учат от него.

33

Анонимен

преди 5 години

Глупости, вероятно са изсвирили двата химна на двете държави и Тръмпи си пее неговия.Вижте че Ким не пее. много глупости *** тук.

32

баба пена

преди 5 години

Браво на Ким, ето това е велик държавник!

31

Анонимен

преди 5 години

много са смешни и нелепи тия тичащи гардове до колата на кимчо ...

30

Анонимен

преди 5 години

Тръмп затваря вратата на Г7, от които има само дефицит и мита и се насочва към тихоокеанския регион, където е бъдещето на света. Затова иска да работи с руснаци и корейци и да отваря нови пазари и възможности. ЕС трябва бързо да се осъзнае и да търси своите шансове към Африка и пътя на коприната инак нещата не са на добре.

29

Аз

преди 5 години

На снимка номер 3 Тръмп пее химна на Северна Корея :-)

28

Анонимен

преди 5 години

НЯМА СЛУЧАЙ И НЯМА ДА ИМА ДЪРЖАВА СТАНАЛА ЯДРЕНА СИЛА И СЛОЖИЛА ЯДРЕНИТЕ СИ ЗАРЯДИ НА РАКЕТИ НОСИТЕЛИ ДА СЕ ОТКАЖЕ ДОБРОВОЛНО ОТ ТОВА СВОЕ ОРЪЖИЕ.НАВРЕМЕТО КОГА ИНДИЯ И ПАКИСТАН СТАВАТ ЯДРЕНИ ДЪРЖАВИ САЩ СЪЩО ТАКА СА ВОДЕЛИ С ТЯХ,ОСОБЕНО ПАКИСТАН ДЪЛГИ ПРЕГОВОРИ.