18

Анонимен

преди 5 години

Един военен пилот си го каза много точно момчето преди години по телевизията - авиацията си е рисков спорт. Авиационната техника винаги може да те изненада, колкото и да е нова. Едно време Конкорда беше супер нов като се сгромоляса, или много малко употребяван да го кажем.

17

Боби

преди 5 години

Ехх експертииПреди да се излагате в ЕФИР поне проверете в Википедия а?за СССР/РФ всичките са Ми-8 с разни допълнителни индексиза експортМи-8 - версии преди АфганистанМи-17 - Височинен вариант на Ми-8 конструктивно има различия(минимални) с отчетен опита от АфганистанМи-171 Съвременна версия със стъклена кабина и широко ползване на композитни материалиМи-9 Команден вариант на Ми-8 не се произвеждаМи-14 АмфибияМи-24/25(експ)/35 Семейство Ударни вертолети създадени въз основа на Ми-8

16

Аз

преди 5 години

До Анонимен 3Ако след 1944-та не беше избит елитът, нямаше да се налага да се задава този въпрос!

15

шматка

преди 5 години

До 3След Освобождението си внесохме матрял за елитВапцахме я с него

14

шматка

преди 5 години

Каква отговорност трябва да поема някой.Катастрофи се случват навсякъде.Някой е сгрешил и за това е станало но не греши само който не работи.

13

DS

преди 5 години

Техниката е супер стара. В САЩ и Русия също имат техника на над 30 години, но се поддържа както трябва. А тук пари няма. Няма защото за Армията пари все няма а малкото които има се разхищават. Краде се от редник до генерал.

12

c

преди 5 години

zapochna se

11

Анонимен

преди 5 години

Когато Господ е раздавал акъл , военните са правили маневри под моста.

10

Всьо равно

преди 5 години

До АнонименДа не си бил у Македонските ввс?Ми-17 и Ми-24 са две ко0ренно различни машини първото е транспортна машина второто ударно десантна.Ми-17 е експортен вариант на Ми-8 за стрраните от Варшавският договоро навремето.

9

nqkuftam

преди 5 години

Тези пилоти са спасявали хора по наводнения и пожари .....и сега при поредната тренировка си заминават .......Светла им памет !!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Бил съм във ВВС преди 30 години. Още тогава се летеше на Ми 24. Това Ми 17 сигурно е щайга от 50те години?

7

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНа тиквата вертолета сигурно се преглежда щателно от 200 човека екип на всеки 2 часа и се трошат 500 мил. ежеседмично...

6

Боко-тиквата

преди 5 години

До Анонимен 1Отговорност???Какво е това???

5

Анонимен

преди 5 години

Как пък не се случи тоя сакътлък докато Тиквата е бил на борда.Жалко но а дано следващият път.

4

Анонимен

преди 5 години

Само гледайте сега как всичките отговорни такива катастрофи да не се случват как ще се надпреварват да изказват съболезнования.

3

Анонимен

преди 5 години

Абе няма ли от къде да си внесем мат'рял? Поне за елита?

2

Киро кофражиста

преди 5 години

Бог да ги прости загиналитеако нямаше хеликоптер, нямаше да паднат и да загинатето защо Марешки е прав, не бива да се купуват нови самолети, защото пак ще падне и ще се претрепе някой

1

Анонимен

преди 5 години

От Министерството на отбраната изказват съболезнования на близките на загиналите при изпълнение на служебния си дълг.По-рано и премиерът Бойко Борисов изрази съболезнования на семействата и близките на загиналите двама военни пилоти..А отговорност кога ще поемат?