45

Пак питам

преди 5 години

1. Приблизително колко човека "дефилираха" на този прайд-парад?2. Някой има ли някаква представа колко от тях не са с нетрадиционна сексуална ориентация, а са се включили или срещу заплащане, или от младежка наивност, вярвайки, че подкрепят някаква справедлива идея?3. На какво основание Детският фонд към ООН е сред организациите и институциите, подкрепили тази масова проява? Ние сме страна-член на ООН и имаме там представители. В правото си сме да искаме обяснения!

44

(-_-)

преди 5 години

Трябва да се криминализира публичната демонстрация на всякакви типични и нетипични ориентации. Обшество пет пари не дава дали си разцепвате зaдниците или се отдавате на кунелингус.. Правете каквото щете с обърканите си личности, но няма да ни наърапвате сбърканите си ценности!

43

Въпроси

преди 5 години

До Анонимен/Анонимка, която не е съгласна гей хора да осиновяват деца,Г-жо, Вие, колко деца сте родили и отгледали? Или да сте осиновили някое изоставено дете? Да познавате някой, който е осиновил дете без причината да е неспособност за собствено?

42

До Сашо Нерезо

преди 5 години

Защо наричаш Луканов,Джуров,Младенов ***..дали и какво общо със СДС имат те.Разчовъркай си мозъка и си спомни кой ИЗКОРМИ държавата дрюгарю.И кой обяви че положението е катастрофално и социализма се оказал недоносче. Аман от такива езуити като теб,това точно са ,,*** номера".Явно си от тях.

41

Дончева

преди 5 години

Преди демокрацията гейтаците бяха на ръба на пропастта, но днес направиха решителна крачка напред. Няма бъдеще за тях вече. Морковите са на свършване.

40

Бай Х

преди 5 години

Гейовете или бейовете са виновни за състоянието на държавата???

39

Азармо

преди 5 години

До Анонимен 11НИЕ СМЕ БЪДЕЩЕТО !!! НИЕ СМЕ КРАЧКА НАПРЕД В ЕВОЛЮЦИЯТА! ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМЕ ЗА МНЕНИЕТО НА РУСКИ ПСЕВДО ПАТРИОТИ-------------------------------------------------------------------------И да не пищиш с големи букви е ясно що за бъдеще си - като мутантите от Total Recall!

38

Вие луди ли сте

преди 5 години

А защо да няма парад, не мога да разбера. Да се кефят хората един ден, и да се обичат. Ако искате по-малко хомосексуални, най-добрата политика е да не ги карате да влизат в хетеросексуални връзки и да се размножават.

37

Анонимен

преди 5 години

До Хомосе-*** е лечимразбира се, че като те изтезават във психиятрията месеци наред ще кажеш, че всичко ти е излекувано.

36

Анонимен

преди 5 години

Гадини.

35

Анонимен

преди 5 години

Според мен целта на парадите Прайд е не толкова липсата на права на хората с обратна ориентация ( те получиха права в много области вече), колкото явно скритата им цел е да приобщят още последователи към редиците си. И така все повече да нараства обществото на LGBT. Pride на англ. значи гордост, излиза че да си гей е голяма гордост..... такава гордост, че трябва да го покажеш на целия свят с балони и фанфари! А щом това да си гей те прави горд, значи хората с нормална ориентация трябва да се срамуваме. Или трябва да шестваме под девиза Shame?Shame on you, straight people! :)

34

Хомосе-ма е лечим

преди 5 години

Доказано е научно и медицински, че хомосексуализма е лечим. През 30-те години има редица случаи на излекувани oбpaтни в Английски психиатрични клиники. Защо се пази това в тайна!? С подходяща хормонална терапия, електростимулация и изолация болните влизат трайно в правия път.

33

муспи

преди 5 години

Не е важното да си отрежеш достойнството и направиш цици, а да можеш да се перчиш с това. Ако пък ти пречат или не ти обръщат внимание, да поведеш война за правата си! - твоя Вечен Вожд Йехова.

32

София - пръд

преди 5 години

Ан-1 ... "Облаци крепят небетощщщщччТихо пръска, дъжд в мъгла. А пък аз съм силно против, хомосексуалността"

31

София-пръд

преди 5 години

Ан-30 ме разсмя...я и ти двама + още няколко от тук и ОК?Предствителна извадка;)

30

Анонимен

преди 5 години

Винаги съм се смятал за спокоен човек, който трудно ще изкараш извън нерви. Но тези минават всички граници и не отговарям за себе си.

29

Анонимен

преди 5 години

Как точно ще се интегрират тези в обществото, като постоянно парадират с извращенията си?

28

СОФИЯ - пръд

преди 5 години

Добре, че Настъпи пластичната хирургия!Сега щях да се чудя момче ли съм или момиче и.... О , защо са ми тези гърди(95) и къде ми е ***.т, , по д,волите, ;)))

27

Анонимен

преди 5 години

Ами наистина е манифестация на хора със здравословни проблеми. Ако не физически или хормонални, то ментални. Гей или феминист нормален човек няма да стане.

26

Анонимен

преди 5 години

И кой е проблема? Не могат да се изхождат с очистителни ли? Или и те като доктор Уотсън, който искал да откаже Шерлок Холмс от пушенето на лула, накрая той се пристрастил да си я пъха отзад?