102

Анонимен

преди 5 години

Добре де, Социялният подаде оставка, а Дзверо на туризма кога? Първият без да е виновен прие вината на цялото правителство, втората си прави оглушки, въпреки скандала, предизвикан от В Симеонов. Бацето ли не дава, Тати ли не дава?

101

ОТГОВАРЯМ

преди 5 години

Моли се да не ти дойде до главата. Толкова.

100

Анонимен

преди 5 години

Егати миснистрите. Трябва ние народа да ги учим как се управлява министерство. Много са зле. Не се справят и веднага се предават и подават оставка.

99

фифа

преди 5 години

до кога ще се източва здравната каса с инвалиднипенсии и до кога здрави хора ще получават инвалидни пенсии, а нуждаещи се хора, като например човек с очевидно отрязани крака ще трябва да доказват своята инвалидност

98

Анонимен

преди 5 години

Какво не можеш да направиш бе пашкул? Ти министър ли си или лукова глава? Събираш безпрострастна и честна комисия от лекари и всички регистрирани инвалиди минават през нея да се отсеят истинските от фалшивите. Веднага ще се появат достатъчно пари. После глобяваш корумпираните лекари и нещата си идват на мястото.

97

Оруел

преди 5 години

Бойко не е виновен , нищо не знае, пак ще му стане мъчно и ще се разреве!

96

Питам

преди 5 години

Защо майките на деца с увреждания, 80% от които са предупредени, че ще родят дете с увреждане и са родили, претендират за пари и привилегии, които ще бъдат за сметка на други българи-инвалиди в следствие на злополука, катастрофа или болест. Знаете ли, че 98% от децата с увреждания са от етнос, който инвалидизира децата си умишлено за помощи и привилегии? Защо майките се очудват на оставката, след като от месеци искат оставка на правителството? Те знаят ли, че са маши в мръсни политическа игри???

95

Анонимен

преди 5 години

Един по един да ги махат всичките Бойковски министри и да се маха това правителство и да си дойде на власт БСП, че да ме направят пак шеф на хлебозавода!

94

ЦЕЦО

преди 5 години

ВСЕ ПО-ОМРАЗНАТА ТИКВА БЯГА ОТ МАЙКИТЕ, ЗАЩОТО МРАЗИ БЕДНИТЕ И БОЛНИ, ЗА КОИТО Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ГРИЖИ, ПОВТАРЯМ ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА МУТРАТА БОРИСОВ Е ДЛЪЖНА ДА СЕ ГРИЖИ, НО НЕ ИСКА,ЗАЩОТО НЯМА КАК ДА КРАДЕ, А БЯГА НА УРЕДЕНИ ОТ САЩ "СРЕЩИ' В ТУРЦИЯ, КАТО БЛАГОДАРНОСТ НА ТУРЦИТЕ, ЧЕ ПРЕЦАКА ЮЖЕН ПОТОК И ЧИЙ ГО ДИРИ ПРИ НАТАНЯХУ? БОРИСОВ Е СТРАХЛИВЕЦ И ПОДЛЕЦ, ОПАСНА КРАДЛИВА МУТРА НЕНАСИТНА. ИЗТЕЧЕ СРС НА БОКО СЪС СЛАВУЦА ТРИФОНОВА,КАК ДВАМАТА УГОВАРЯТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ, КОИТО СЕ ЗАДАВАТ

93

Ястребовски

преди 5 години

Както обикновено най-малко виновния го отнася! Един от най-диалогичните и компетентни хора в правителството (един от малкото такива) си заминава. От многото пътувания в чужбина, май премиера загуби представа какво става в България.

92

Мутр@илитерат

преди 5 години

Айде, дано този повлече крак и цялото мутроолигофренско правителство подаде оставка. На кадем да е.

91

Анонимен

преди 5 години

Значи на бушоните не им гласуват оставките, а на своите хора ги гласуват (Делян Добрев).

90

Hotel Tiara beach

преди 5 години

Ministara da idva na moreto....sha go napravim gotvach ili kelner...moje i piccolo...ima spane i hrana ot firmata...krasiva gledka...

89

надушвам

преди 5 години

Най-сетне идва края на на онова титанично безумие АХУ и недауразумението ЗИХУ.

88

ЛАЗО

преди 5 години

До Анонимен 1,2,3 .... трудни времена,някой продължават по ...ново.Не бъркайте социален патронаж със социализъм,а социалните аптеки със соц.аптеки на депутатски величия.!Разлика има!Защото иначе,колкото калинките,толкова и боровинките!Успех.

87

Винету

преди 5 години

Ушеф, ушеф клепарски. Добре, оставка и после какво, бе ***? То много лесно да се плюе и да се вика къш, ама трябва да се мисли за послето. Нали идва *** и големият ужас, с големия руски гуй.

86

7+

преди 5 години

A на МВР министъра кога?

85

бай Тошо

преди 5 години

Че при соца какво беше, бе анонимник. Номенклатурната мафия и ДС решаваха всичко за всички нас.

84

Анонимен

преди 5 години

До ЛАЗОАбе човек соца отдавна умря!Сега е мутромафиотския строй.

83

ПроСоТо

преди 5 години

Я гледай!..-Имали сме и социален министър..?..-Добре че подаде оставка,та да разберем......Обаче все пак неволно възниква въпроса:-Защо министъра требе да "опере пешкира" за неща,които са в дейността на ЦЯЛОТО ТИКВЕНО "правителство"?!Кой определя нещата от тая "материя"?..-Министърът,или ЗАКОНОДАТЕЛЯ-Тиквопарламента?