19

Анонимен

преди 5 години

До ТаняНякои слагат и противогрипни всяка зима. Плюс това защо броите само децата до 1- годишна възраст? До 18 ваксинациите са задължителни.

18

Таня

преди 5 години

Как са успели да направят 2.2 милиона ваксини? От къде са намерили толкова деца?Най - простата сметка: През 2017 са родени близо 60000 деца. Всяко дете през първата си година получава около 9 ваксини. 2 броя в родилно. 3 шествалентни, 3 за пневмокок, евентуално БЦЖ на 7 месеца - 540 хил ваксини. На родените през 2016 са сложени 3 ваксини - 180 000.На родените през 2011 по една - 70000 ваксини. На родените през 2005 по една - 70000 ваксини. Както и да го смятам все е 860 хил.

17

Анонимен

преди 5 години

До WarningАтанас Гълъбов- хомеопат. С какво лекува полиомиелит и морбили на неваксинирани?

16

Warning

преди 5 години

У Нас подробни данни дава световно известния доктор Атанас Гълъбов вижте"Световната конспирация срещу здравето на хората".

15

Срочно проверки

преди 5 години

МОля да се публикуват снимки на прецакани с тн"ваксини" жертви.Първи данни за нагли престъпници рекламиращи ваксини получихме от филм за създатела на тн"ваксина" за полиомелит.Виждат се на филма МЕНГЕЛЕ убиици като духове около обсебения от тях тн Създател на тн"ваксини".Експерти да го прегледат в различни мулти спектрални режими.има и записи на разговори на разбираем език на масовите убиици готвещи пълна ликвидация на човеци и домашни животни и птици в близкото бъдеще до 2068.

14

скептик

преди 5 години

До Анонимен от позиция 5: Първо не сме шушумиги! Второ аз съм ваксиниран без последствия. По комунистическо време с наши родни ваксини, и съм в перфектно здраве. Недоверието не идва от единичните усложнения от сегашното ваксиниране. Медийте от време на време изнасят нелицеприятни неща за ваксините. Медиите правят разследвания и надушват безобразията. Хайде отречете че от време на време има отклонения. Ние обикновените хора просто сме предпазливи.

13

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е чисто психологически. Има голям процент хора, около 86%, които не могат да мислят, поради особености на съзнанието им. Генетично е. Затова те вярват. Ако няма в какво си го създават. Така се създадоха комунистите в Русия, фашистите в Германия, хунвейбините в Китай, фундаменталистите в ислямския мир и в най-ново време дженджърите в неолибералният свят. Антиваксинаторите по нищо не се различават. Но все пак за да избуи всичко това, освен материал е необходима и среда за развитието.

12

Вяра

преди 5 години

До молекулярна биоложкаМного правилно.Ама какво им обяснявате.То трябват знания.Аз съм завършила имунология и се опитвам спокойно да обясняваме на хората,ама не.. ние ,които сме учили с години за това нищо не разбираме, само те!Вижда ли те! Сякаш са в организма на детето и виждат всяка реакция,всяко взаимодействие на молекули и гени!Хората не трябвада се изказват без да имат знания по темата!

11

Анонимен

преди 5 години

Много бързо се забрави скандала с ваксините дошли от Турция и какво съдържаха те, което щеше да влезе в детските телца с благословията на министъра на здравеопазването, който едва ли си е понесъл отговорността, както обичайно. Няма как да вярваме на тези, за които ваксините са бизнес и източник на печалба.

10

Анонимен

преди 5 години

9- Ти домашния иконом или детегледачка му беше, та знаеш какво е правил с децата си?!

9

777

преди 5 години

Бил Гейтс нее ваксинирал децата си.!!!

8

777

преди 5 години

Най богатите хора не ваксинират децата си. Бил Гейтс които дава милиони за ваксинации и агитира за ваксините беше ваксинирал децата си. Защо. Да не би баба ми и дядо ми да са ги ваксинирали. Живяха над 90 години без сегашните нови болести.

7

Молекулярна биоложка

преди 5 години

3) Никога не е доказвано, че ваксините водят до Аутизъм! Човекът, разпространил тази информация е получил солидна сума пари. След което сам е ПРИЗНАЛ за това и му е отнет лекарския лиценз. Но знаете как се разпространява информацията и как работи Интернет.4) Всяко нещо, дори Аспирина, могат да доведат до нежелани реакции при МАЛЪК процент от хората. Това никой не го отрича.

6

Молекулярна биоложка

преди 5 години

От сега само да изясним за бъдещи анти-ваксъри с коментари:1) Във ваксините има етилживак, а не вредния живак2) Няма клетки от неродени във ваксините! Вирусите се отглеждат в живи клетки поради спецификата им. Работата със стволови клетки е забранена във всички ЕУ страни без Великобритания. Клетките, в които се отглеждат вирусите са репрограмирани клетки от възрастни. От тях после се извлича вируса. В самата ваксина НЯМА клетки. Но повечето ваксини се правят в оплодени яйца така или иначе.

5

Анонимен

преди 5 години

Ей шушумиги смешни, всички сте ваксинирани. Вашите родители са ваксинирани. Милиони хора по света се ваксинират всеки ден. Стига сте се правили на много отворени. За медицина знаете само то сапунените сериали.

4

Discovery

преди 5 години

До 1:Виждал ми бил той... такива ***, като тебе дето си пишат наизуст бол. Да не тръгнат бг мамите да протестират срещу ваксините щото, такава беля може да си наденем, ако случайно прокарат закон с който пожелание да се ваксинират децата... че ква сме си мизерна държавица, като нищо ще има сериозен брой пострадали от епидемии

3

dp

преди 5 години

Човек трябва да натрупа критичен минимум знания в поне една специализирана област за да научи, че поназнайването на това-оновоа оттук-оттам не може да служи за взимане на решения (в най-добрия случай шансът да уцели вярното решение е като от ези-тура).Та този праг, когато човек почва да разбира кога знае нещо и кога не знае достатъчно е доста висок, огромната част от хората не се и доближават до него през живота си.

2

Анонимен

преди 5 години

Е да де, те производителите научно са си го казали в листовката, дали и какви странични ефекти докарва въпросната субстанция.

1

Анонимен

преди 5 години

Щеше да е голяма изненада, ако беше признал, че ваксините имат и странични ефекти, които за съжаление, аз лично съм виждал.