67

колев

преди 5 години

Какво да очакваш от държава, в която лъжата и комплекса за малоценност е национален спорт? НСИ София 1,250 хил., според политиците и селяните - 2 милиона. Официално руски собственици 74 хил., според политици и селяни 400 хиляди, в Поморие живеят едва 250 семейства , но според политици и селяни има руски квартал, нищо, че в други градове са около 25 хиляди - там няма руски квартал. Има още много примери за тази Народо-психология.

66

Божественая Болгария

преди 5 години

Дома приличние двухетажние.. За еще 5 000 $ можете сделат перфектной ремонт с руская парилка.

65

Анонимен

преди 5 години

МИ БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ ПАРИ ДА СИ КУПЯТ ИМОТ В РУСИЯ, НО РУСНАЦИТЕ ИМАТ И ЗАТОВА ИДВАТ ТУК.И ВЕЧЕ ПРЕДПОЧИТАТ ДА СТРОЯТ ЗАТВОРЕНИ КОМПЛЕКСИ, ИЗЦЯЛО РУСКИ.Смятат Поморие за столица.

64

8===o

преди 5 години

Някой ще се обади ли пак да твърди ,че в русия се живее по-добре от България.Щото нещо няма наплив от българи в русия. Но руснаците в България стават все повече.

63

АМАН от престъпници

преди 5 години

Нагли престъпници в Посолството на Болгария в Москва пречат с визи на нашите приятели.Работят з а турско говорящи терористи и ни лишават от поне 10 000 000 туристи ежегодно

62

Слава

преди 5 години

Предпочитат БЪлгария като най братска територия създателка на Славяно БОлгарскат а империя наричана Русия.След Черната black dead pandemic по времето на ЮСтиниан загиват за броени месеци милиони .От горе нареждат славяните като много важни и трудолюбиви да заемат освободените територии.ЗА охрана на славяните са пратени прабългарите начело с Великия ХАн Кубрат.Неговите синове вкл Бат БАян и Аспарух създават големи БЕЗДАНЪЧНИ територии

61

Браво МОлодци

преди 5 години

Браво молодци..АНализ на братята СЛАвяни от Руската федерация и Украйна показва че потомци на ЗАГИНАЛИ в освободителните войни след 16 век финансират домове в чест на техните прадеди..Потомки на герои погибли за освобождение Болгария покупают недвижимости в чест свои предки..

60

gvalchanov

преди 5 години

До Анонимен 52 Този номер не минава ,защото има Агенция по вписванията.Руските граждани купуват в БГ-то за да препродадат в последствие по-скъпо.Не се установяват за постоянно.

59

Анонимен

преди 5 години

Половина скандинавия има ваканционни домове по испанското крайбрежие. Просто хората си купуват къщи, в които си живеят по месец-два лятото, понякога и зимата, а през останалото време ги отдават под наем. Чета някакви откачени коментари, че едва ли не предстои инвазия, че половин русия, можело да се пресели тук и дуги глупости.Хора, моля ви, стига сте писали идиoтщини, че е смешно.

58

Анонимен

преди 5 години

Добре дошли са! Много по-добре братски славянски народ, отколкото роми и бежанци, които тотално променят етническия компонент на страната!

57

а?

преди 5 години

До КарагьозовКарагьозов, ти рускиня ли си?

56

туриста

преди 5 години

До Анонимен61От 140 милиона, все има някой с пари.

55

Анонимен

преди 5 години

980 хил. Руски кандидата за български док. пардон Европейски Док.

54

Анонимен

преди 5 години

Нали нямаха пари да почиват в България? Нещо май... ;)))

53

Карагьозов

преди 5 години

Рускините това рускините онова.На всички жени им се иска но са ограничени(от шаблони или че "безплатно не може ") ,а рускинята не и пука за хорското мнение

52

Българин

преди 5 години

Братушки, винаги добре дошли в България!

51

Анонимен

преди 5 години

Ще има огромно повишение на раждаемоста !Рускините няма да пропуснат нито един българин или ром без да ги е оплодил, докато пияните им мъже спят под масата :)47% от последните 10 години в Русия са новородени с турски произход.Рускинята не подбира мъже, ляга с всеки.

50

Варна

преди 5 години

Рашки го хоум! Писна ни от вас.

49

Анонимен

преди 5 години

Ех мечти-мечти............ХА-ХА-ХАНаплив ама друг път.По-точното заглавие е "Търсят се БАЛЪЦИ".И пишете че това е ПЛАТЕНА РЕКЛАМА.

48

Анонимен

преди 5 години

До 49Браво, това е гаранция за националната сигурност. Никой няма да посмее да ни нападне...че какво да те напада - те са те превзели отвътре! утре да рекат да спретнат обикновен ченгесарски номер за "тормоз над рус ки граждани" и онова подивяло и дрънкащо оръжия ченге е довтасало за референдум!и то да бяхо обикновени граждани как да е, но това все НЕ случайни хора, купуващите тук... обикновения руснак не може да си позволи да отиде на почивка.