107

Лукс

преди 5 години

Ей, това е най-тествана крава в целия свят! То ако можехме на всички имигранти да им направим такива тестове, че и на нас самите - за всеку случай, профилактично! Ама да изкяриш и един здравен тест от нашите болници и застраховки си е направо като победата при Ватерло! Кога здравеопазването ще обърне толкова внимание на хората, колкото ЕС - на кравата Пенка?

106

Анонимен

преди 5 години

да живеят дементните алкохолици...

105

Учуден

преди 5 години

Интересно е дали ще има оставки сред българските отговорни фактори, които бяха разпоредили кравата да се убие?

104

Анонимен

преди 5 години

Сигурно е искал да каже лилянка вместо пенка.

103

Анонимен

преди 5 години

Трябвало е да извика:да живее юнкер трезвеника и блок международника.

102

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 87ЕС ЛИ Е ВИНОВНО ЗА СТАНДАРТА НИ ИЛИ БУДА ДЕТО ИЗХАРЧИ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ОТ 7 МИЛИАРДА ОЩЕ ПЪРВИЯ МАНДАТ И ОЩЕ ПЪРВИЯ МАНДАТ ВЗЕ 4 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!!!ЖИЗНЕНИЯ НИ СТАНДАРТ Е НИСЪК ЩОТО НАСЕЛЕНИЕТО Е ГЛУПАВО ЗА ДА ПРЕИЗБЕРЕ БУДА ЗА 3-ТИ ПЪТ!

101

Анонимен

преди 5 години

Penka 4len da ja napravat v gerb umno jivotno varna se v eu bg nnigo se radvam sa penka

100

Анонимен

преди 5 години

Kakavo nivo na rashovori ot junker.

99

Пенка

преди 5 години

До Радо,, това е чоещинКа, муууу, го изядат?

98

Qsen

преди 5 години

Пенка - Президент!

97

Пенка

преди 5 години

Благодаря, че рано ми беше!Пускам сълза блопдарение на теб/е,то си! за Пол Маккартни:)

96

Анонимен

преди 5 години

БРАВО НА ПЕНКА! ИСТИНСКА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛКА!

95

Радо до 94 Анонимен

преди 5 години

Доживях да ми се каже, че европейците имали чисто човешки качества, а българите не знаели за думата хуманност. Лелеее малеее! Доживях, наистина! Въпросът е дали си от платените *** за насаждане на чувството, че тук всичко е зле, или си наистина пр0ст. Дано е първото, че поне пари да взимаш.

94

Анонимен

преди 5 години

Предлагам Евросъюза да следи от тук натам кога собственикът ще заколи кравата.Можеби веднага след прибирането и вкъщи?

93

Ала-Бала

преди 5 години

Милата Пенка. Истинска европейка. Всико си има: номера, чип и рогата и са отрязани ( да не боде ) . Стана по известна от Бати Бойко. Ако така се бяхме борили за Козлудуй, за Южен Поток и Белене и за цялата ни индустрия нямаше сега да кретаме със 7 000 Е БВП на човек. Какво ли щеше да каже Кунева за Пенка, ако беше на власт?

92

k

преди 5 години

До Анонимен"Тук става дума за хуманност,ама вие българите тази дума не я знаете и все още не може да разберете защо европейците така се развълнуваха за съдбата на животното"странно защо "хуманните" европейци не се развълнуваха за съдбата на умиращите от глад Български пенсионери или за съдбата на стотици български деца които умират защото родителите им немогат да платят убииственнат цена на грабителите със скалпели

91

Вицпрецедент

преди 5 години

Пенка - ПРЕЗИДЕНТ!

90

Анонимен

преди 5 години

Тук става дума за хуманност,ама вие българите тази дума не я знаете и все още не може да разберете защо европейците така се развълнуваха за съдбата на животното.Българина е опериран от доста чисто човешки качества и може би за това и съдбата му е така безрадостна.

89

Ала-Бала

преди 5 години

Господин Юнкер, молим ти се от сърце да опростиш целия български народ и да го пуснеш от ЕС.

88

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ни отклонявали вниманието от проблемите свързани с класирането ни като най-слабата държава в Европа и една от последните в света. Кравата така или иначе ще бъде заклана и изядена. Като му е толкова мила Пенка собственика след година , две или десет какво ще направи , ще я погребе или изяде на суджуци?