36

Davigo

преди 5 години

Бай ганьовска работа ...

35

България

преди 5 години

Вие вече изкуствено взехме да ги палите тия влакове.. Голям натиск БДЖ да стане частно

34

Иван

преди 5 години

Страшни некадърници-крадци!,,От министъра до последния стрелочник.Разбиха основния гръбнак на транспорта на България.И..няма оправия.Пръснаха и окрадоха сума ти пари за ненужни ремонти на гари и релсов път и нищо.Всичко е потънало в разруха..

33

Анонимен

преди 5 години

Работник на БДЖ на бензиностанция е като ром в учебен автомобил за книжка.Всички сме чували ама никой не е виждал на живо. :)

32

Анонимен

преди 5 години

Вярно БДЖ тировете инколите ми взеха парите. Аманкакстава така, че в чужбина влаковете се борят успешно със самолетите а нашите немогат да преборят кола тинейджър.В Чехия за първи път като ми казаша: ще патуваме с влака за да не се мъчим с автобус или кола, направо изпаднах в паника.Влака Силистра - София прави скромните 14 часа път. Все едно до Канада ме вози :)

31

Анонимен

преди 5 години

Имм познат дето бачка там. С 2 литра нафта за хубост да го миришеш.Тоя не знае как изглежда бензиностанция. А виз цялата махала знае, че колонката с евтината нафта е в мазето на моя познат.

30

Анонимен

преди 5 години

Или знаем ги тия с отговорността.Те затова 200 километра вагони изчезнаха бе следа.Мога да ти кажа какво стана с вагоните.Работниците които не носят отговорност ги нарязаха за скрап и секнаха парите.А оня хубавец с чукчето, отговаря за живото на хората та чак се къса.Стига глупости, в чужбина също цапат, но има и кой да чисти. И как за бога става така влак да закъснее с 2 часа. Знае се маршрута, скороста и трафика. Значи отговорните не знаят как се използва калкулатор.

29

Оги

преди 5 години

Ей Мери,като не си запозната с обстановката в БДЖ,не приказвай глупости,не всички служители са корумпирани...проблема е от горе,тези машини са 40г. Има нужда от нови влакове,това че не се копират не е проблем на служителите,вина за състоянието на вагоните вина имат и хората,това че повечето българи като животните и цапат също е проблем,а относно заплатата не се взема много ако 700,800 лв за тази отговорност ти се струват много ела работи ти

28

Мери

преди 5 години

Свините отБДЖ крадливо племе са...взимат купища с пари...купони.бонуси и пак кражби...

27

Анонимен

преди 5 години

РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА. В СЛУЧАЯ МОСКОВСКИ.А НЕ Е ЛОШО ДА СЕ3 ПОАГЛЕДНЕ И КЪМ ВМИРИСАНИТЕ ГЛАВИ НА НАЙ-ЕДРИТЕ РИБИ В ДЪРЖАВАТА.

26

Поздрав от БДЖ

преди 5 години

До всички пътници ползващи родните железниците: - БъДете Живи! Разходете се за здраве! Движението е живот!

25

Неприкрит Алкохолик

преди 5 години

До Анонемен АлкохоликКражбите не са само по върха.Краде се от горе до долу.

24

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

До AZ22 Проблемът не е в тази лелка повярвай ми.БДЖ няма да фалира заради мързеливата лелка а заради големите кражби по върха.Но като ти пуснат по ТВто как бай Иван взел 2 литра нафта и ти си викаш ето за това фалират БДЖ.Там има кадърни хора просто няма с какво да работят.Никои машинист не иска да кара бракми

23

Анонимен

преди 5 години

Докато ни управляват/крадат пребоядисани и непребоядисани комундяци,това ще е положението.Практиката показва, че бивши комдържави, разстреляли и изчистили комундяците си,са чувствително по-добре.

22

Maduro

преди 5 години

До АнонименНе мога да ти харесам коментара повече от един път :D

21

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ 21 ВЕК ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ВСЕ ОЩЕ СЕ ВОЗИМ И РАБОТИМ С ТЕХНИАК ОТ 60те ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК И НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО Е 1+1 ...В ЖИВОТА НЕ Е 2 С МАЛИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ РАБИРА СЕ

20

Сп???нс до АЗ 22

преди 5 години

Това и в бг искаха да го направят, пътниците да си купуват билети от кондуктора, но хората почнаха, вместо 3лв до Варна, да дават левче "под масата" и БДЖ-то - ДГД. Иначе тази е системата в цяла европа.

19

Анонимен

преди 5 години

Дааа, наливайте още милиони в тази бездънна каца.Пълна ликвидация, затвор за виновните за състоянието, както и крадците на едро и дребно и създаване на ново дружество

18

Анонимен

преди 5 години

Важно е шефчето на БДЖ да може да рита футбол заедно с Борисов и да има време да се показва по телевизиите да ни обяснява колко било стабилизирано дружеството под мъдрото гербаджийско управление. Нищо че че машинисти и работници сигнализират за плачевното състояние на влаковете. Всичко това го виждаме и ние де, но според онзи умник критиките са политически.

17

Анонимен

преди 5 години

Абе, стабилни сме....Питайте Бай Х....Всичко ни е наред, благодарение на ГЕРБ...