17

Анонимен

преди 5 години

Ремонтираният участък от бул. Черни връх, известен повече като пистата "Дейтона бийч".Колите летят със 120 км, при разрешени 50 !???? Нощно време с над 200км.НЯМА ПЪТЕКИ, СВЕТОФАРИ,КАМЕРИ, ПОЛИЦАИ. Тъй като живея точно в района искам да се срещна лице в лице с проектанта на трасето и нач. на КАТ....

16

Анонимен

преди 5 години

България - The creation!

15

Анонимен

преди 5 години

ТЕ ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО У ЦЕЛАТА ДЪРЖАВА УДРИ КОЛКО МОЖЕ И ТЕ ТВАЕ

14

Анонимен

преди 5 години

Цялото внимание на моториста е било съсредоточено в това как да увеличи още скоростта, за да изпревари стрелите коли пред пешеходната пътека преди те да тръгнат. Шофьорът на Голфа е използвал бариерата, която пешеходната пътека му е създала, но никой не може да очаква някой да му връхлети с 200 км/ч.

13

Анонимен

преди 5 години

т.е гоуфу е тръгнал на забранен ляв завой след пешеходната, от своя страна моториста с повишено внимание на "зебрата" е оглеждал от двете страни за пресичащи пешеходци с готовност за моментално спиране при появата им, не е видял голфа, та така.Преди пешеходните има знак 30, той не е само за автомобилите. Ако пресичаше човек? той дали щеше да тежи тон че да не пострада сериозно?

12

Анонимен

преди 5 години

Сутринта на същото място една С-класа щеше да прегази пешеходец. Колите спряха, ама баровецът, къде ти ще спира - газ през насрещното, добре че пешеходецът се усети навреме.

11

Анонимен

преди 5 години

Да кара с превишена скорост покрай спрели пред пешеходна пътека коли?! Този моторист е за психиатрията и за дълго принудително лечение. Разбира се и книжката да му се отнеме до края на живота му.

10

Анонимен

преди 5 години

Като видя моторист и тръпки ме побиват.Не знам защо им се мре на тези хора.Онзи ден на бул. България един летеше с бясна скорост в дясната лента.Засече една жена преди светофара и за извинение и изрита огледалото...

9

Ядрен Статист

преди 5 години

Жалко че наблизо няма велоалея. Щяха велосипедистите да са виновни. И кметицата.

8

Анонимен

преди 5 години

мотористите ако спазваха ограниченията на скоростта и като цяло ЗДП, нямаше да има нужда от лепенки и шествия "ПАЗИ МОТОРИСТА" и т.н.

7

mofo

преди 5 години

Понеже вече адекватните шофьори(тези, които не са с купени книжки) са сигурно 50% от масовката и сме първенци по черни списъци ще става все по-зле. Този нов булевард е изключително опасен, тъй като повечето карат с "кой колкото може", а това че има две пешеходни пътеки въобще не е причина да се намалява скоростта. Добавете и множеството улици, които са с излаз на булеварда и тотално НЕсъобразената скорост масово на водачите и няма как да не стигне до подобни удари, че и много по-тежки...

6

Бръчков

преди 5 години

Жалко, няма донор, шумопроизводителите са пак толкова..

5

Анонимен

преди 5 години

глей как го е смазал, а е карал с 50 км/ч ...:))))))))))))))

4

Анонимен

преди 5 години

гоуфо :)

3

Мнение

преди 5 години

Разбира се че Голфа е виновен. Почти винаги е така.

2

Анонимен

преди 5 години

Мотора е карал е с 200 и някой му е взел предимството

1

аз

преди 5 години

Какво има за разследване? Голфът е правил ляв завой, малко вероятно да е разрешен към сградата. Моториста е летял ниско, като гледам щетите по голфа, вероятно и с много над разрешената скорост. И е носил защитна екипировка, щом е оцелял.