26

Анонимен

преди 5 години

Абсолютен пример за това каква безумна бюрокрация има в нашата държава и целият ЕС. Една крава да стане световна новина поради факта че всички политици не мислят с тези глави на раменете си а следват сляпо правилата и законите без да положат усилия малко да помислят.

25

Иван

преди 5 години

Сега ако собственика реши и я заколи утре ще бъде още по-сензационно.

24

Анонимен

преди 5 години

Нека живее милото животинче,какво ви е направило?

23

Анонимен

преди 5 години

до 18 при определени обстоятелства и ти може да се окажеш в ролята на невинна животинка и тогава ще ревеш за милост, но няма да има кой да те чуе.

22

Анонимен

преди 5 години

Браво. Надявам се такава старателност да започне да се прилага и при бежанците. Без негативен тест за Хепатит B, C, D и ХИВ да не се допускат в рамките на ЕУ. Също и при екскурзиантите в Тайланд и други екзотични секс дестинации. Който каквото е хванал в трета страна да си се лекува и после да се връща! А при още по-нормален контрол може и Грипа да премахнем, предвид че 90% идва от китайски пилета и прасета.

21

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че трябва да благодарим на ББ (Банкянския Боко).Британският евродупутат Джон Флак писа на премиера Бойко Борисов с апел за милост към кравата Пенка, и Боко я е помилвал.От СКРОМНОСТ, Борисов РАЗПОРЕДИ да НЕ СЕ СПОМЕНАВА в медиите относно ПРИНОСА му за щастливия край на сагата "Пенка". :)

20

мършави секти бг не

преди 5 години

крава е сектата на наркомани сатанисти от бсп масони с оакани *** лъжци като йога ,,нюейдж,, ,,вселенски христос с всички религии,, един е истинският път който води към живот не дрога секта ритуали разврат оргии не

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19"Заглавието потвърждава истината, че този народ за 20 години затъпя, опростя и оскотя". БЛАГОДАРЕНИЕ на МЕДИИТЕ, собственост на ЕДИ-КОИ СИ монополисти, които целенасочено работят за ОПРОСТАЧАВАНЕТО на БЪЛГАРСКИЯ народ (конкретно) и ромизацията на територията !!

18

Анонимен

преди 5 години

Заглавието потвърждава истината, че този народ за 20 години затъпя, опростя и оскотя !

17

Анонимен

преди 5 години

Някой вярва ли наистина, че "невинната животинка" ще умре от старост. Когато спре да се шуми около нея ще стане на колбаси.За какво бе целият този шум?

16

човек

преди 5 години

Ако не беше протеста на световната общественост , невинната животинка вече да я няма. Благодарност на защитниците и позор за буквоядите!

15

Анонимен

преди 5 години

Бабите от БАБХ кога ще ни светнат колко гмо ядем и колко отрови покрай европейските ***-храни, дето там никой нама да ги пусне до продажба?

14

ИСТИНАТА

преди 5 години

Ако минат кравата през инстаграм филтри, ще получи доста повече лайкове от Николета Лозанова

13

ДО КОГА?

преди 5 години

До кога ще пускате реклами на тези плеймейтки? САМО КАТО ВИДЯХ СНИМКАТА И РАЗБРАХ - ПОРЕДНАТА СТАТИЯ ЗА СИЛИКОНОВА принцеса.

12

Andreshko

преди 5 години

Ура спасена е кравата!!! Сега да закарат Пенка до граничната бразда и да й обяснят,че не трябва да преминава от другата страна на тази черта и ако мине още веднъж без да обърне внимание,защото е обрасла с трева,ще я направят на създарма. Ако бяха я направили на създарма собственика й можеше да спечели повече пари като предложи парчетата от известната крава на търг. Най-доволни от развръзката са обаче почитателите й от Индия.

11

Анонимен

преди 5 години

Гинка използва Пенка, за да довърши намисленото.

10

Tatul

преди 5 години

Най после, малко здрав разум да видя и у нас.

9

Анонимен

преди 5 години

Dobre 4e schte jivee jivotnoto miloto stresiraha go a prestspnite mutri bogataschi se schirat dalaverite i korupziata v bg orodaljava na dobroto jivotno da mu dava stopanina pive4e hrana i da rodi leko dr prostazi koito pischat te da puknat

8

House M.D.

преди 5 години

Жалко. Аз я очаквах на суджуци в магазинната мрежа на ДСО "Родопа".

7

Анонимен

преди 5 години

Да се организира курс за правилното поведение в границите на ЕС, та друг път да не прави повече така.