29

La France

преди 5 години

И какво му е великото? Нямат отпуски, работят като роби, нямат и здравеопазване. Франция е велика, а не кравите.

28

Анонимен

преди 5 години

САЩ са велики.

27

Американската мечта

преди 5 години

Време е всеки здравомислещ българин да се запита какво е това,каква е тази мечта?!Да живееш в една измислена държава която е поставила основите си върху най-мащабния геноцид в историята на човечеството!Чиято индустрия се основава на частен банков фонд който печата всеки ден долари без никакво покритие?!Какво е това "Америка" като понятие?Има Северна,Централна и Южна Америка.Но това са географски понятия."Америка" като държава я няма!!!Измислена нация без никаква ценностна система!Пълен ***!!!

26

Victimized

преди 5 години

"Жени от Русия и Беларус кълцат марихуана в кухнята"Тази статия по всяка вероятност няма нищо общо с истината.Никой не кълца марихуаната, продава се на глави, като това показва качеството и. така е дори и тук.

25

Анонимен

преди 5 години

До Гoшу$ 4 000 на месец е по $1 000 на седмица. Това са супер много пари, ако си в Бангладеж. Дори за България не са малко. За щатите са си едно голямо нищо. Недай боже за един апендицит да влезеш в болница и половината ти годишен доход няма да ти стигне.

24

Анонимен

преди 5 години

Всъщност тази статия какво точно засяга ? Легалният бизнес на работодателите ли ? Или осигурената работа на гастербайтерите ? Уточнете моля,понеже не се разбира нищо от статията.

23

Гoшу

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Абе, Ханс, виж колко взимат на месец и си виж заплатата, после ми говори за американската мечта. Ти какво? Руската или българската изживяваш? Промит мозък

22

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Американската мечта всъщност се оказа една голяма американска ***.Моля, има ли още желаещи промити мозъци, които са готови да станат доброволно затворници в най -недемократичната държава в света заради зелени хартийки ?Не, благодаря !

21

анонимен фалос

преди 5 години

статията е 100% истина .........

20

Анонимен

преди 5 години

Сигурно има голям елемент на истина в статията, но малки доокрасени подробности я правят да изглежда, като една жена каза. Някой път в желанието си да впечатлите повече хората, пишете небивалици. После само се тръби за "фалшиви новини". Малко повече професионализъм няма да е лошо. Както казваше един познат частник отишъл в държавна фирма да му направят нещо: "Ако бях собственик тук, щях да уволня половината от вас, а на другите да им удвоя заплатите".

19

Анонимен

преди 5 години

Мене ме интересува от къде е крадена Статията , щото в тоа сайт се краде по 10 пъти на ден от интернет , и така Медията печели пари тоест от крадене

18

Анонимен

преди 5 години

Приказката пълзи ли пълзи. И в Америка научиха за "великите" булгури.

17

Анонимен

преди 5 години

Най-вероятно има няколко българи там и нашият от измисления BG Voice прави шум.

16

Анонимен

преди 5 години

Тия като спрат да копат биткойни отива в плантацеята на Сан ФранцискоНишата се запълва от работници

15

До СССР

преди 5 години

Защото са бандити.

14

СССР

преди 5 години

Ми що тъпите американци взимат по 30000$ годишно, а умните руснаци по 7800 рубли месечно?Що тъпите американци продават по 5 милиона форда годишно, а умните руснаци копират от дачия?Що тъпите американци са направили интел, а умните руснаци още малко и ще продадат 100 бройки от байкалчето?Такива едни неудобни въпроси.

13

Анонимен

преди 5 години

Това като го прочетат, Направо ще хукнат за САЩ.Хем ще си дърпа , хем и ще им плащат.Те това е кеф.

12

Журналистите къртят

преди 5 години

Ако я пратя тази статия на приятелите ми в Калифорния ще умрат от смях :)

11

До Анонимен 2

преди 5 години

Докато им повярваме! :-)

10

до 7

преди 5 години

е поне тия руснаци дето са избягали в Америка и Европа може да се каже че са умни