9

бахмааму

преди 5 години

''Севернокорийците'' от Северна кория ли са?

8

муспи

преди 5 години

Ким Чен-ун не може да отлага повече, защото КНР влиза в изборна година.

7

La France

преди 5 години

6, чрез тази среща Ким показа, че не е ничия пионка.

6

do 4

преди 5 години

Ким не е никакава държавник.След корейската война Корея се разделя на две части.Едната е под контрола на САЩ другата под контрола на Китай.Ким е пионка на Китай,и цялата тази история с бомбите е пряко свързана с търговската война между Китай и САЩ.Най важното е друго,най коментираната и очаквана среща на века е вече между САЩ и Китай.

5

Анонимен

преди 5 години

До пълната победа на куманизма !

4

Анонимен

преди 5 години

Ким Чен Ун се оказа изключителен държавник с размах. Идеологическите различия между двата бастиона на демокрацията и на комунизма не попречиха на Ким да направи срещата. Това ми говори, че този човек не живее в рамки, не лежи на стереотипи от миналото, а е един интелигентен млад човек, стремящ се да осигури бъдеще под слънцето за своята страна.

3

do ОН

преди 5 години

Ти като си толко ербап що не ходиш у нашо парламенто, и там има много кумънисти?!

2

Анонимен

преди 5 години

На срещата в Сингапур ще се проведат "задълбочени разговори по широк кръг от теми", а в това време във Виетнам някой прави опити за осъществяване на цветна революция (майдан). Кой ли е този хегемонен двуличник?

1

он

преди 5 години

Ако бях на охраната му щях да му пръсна черепа на тоя дебелак докато сме извън СК територия и да освободя народа си от това робство.