98

mdaa

преди 5 години

Най-малко британци ще посетят Русия - около 10 000.Ами британците повечето са хомосексуалисти, което в Русия е забранено.КОлкото повече гейове, толкова по-малко зрители на мондиала.

97

до 81

преди 5 години

Саудитска Арабия ще отнесе Русия с 3:1 на откриването! На 14.06.2018г. руската държава ще изживее много по-голям шок и ужас, отколкото по време на ВСВ!

96

орбатности

преди 5 години

всички хомосексуалисти дружно се възмутиха и написаха обидени коментари срещу Русия. Пфу, обращеняци!

95

Анонимен

преди 5 години

Украинските силови структури и наказателните органи задържат руснаци и цели руски риболовни кораби, обвиняват ги в шпионаж или тероризъм. Властите в Куев "извършват и други провокационни действия". 0граничават достъпа на консули и адвокати до задържаните руски граждани.

94

Това световно

преди 5 години

Е обречено да бъде жертва на политикатаИ рассия и Катар не стават но корумпетата от ФИФА ги интересуват само пачките

93

Цецо

преди 5 години

До Анонимен 95Ти май не си виждал руски ултраси? Приличат малко на английските, но са поне два пъти по-зли... :)

92

Анонимен

преди 5 години

Време е сценария преди няколко години *които се разигра по улиците на Англия* да се повтори , този път обаче Английските фенове ще смажат жалките русначета

91

123

преди 5 години

ХЕХЕЕХЕХЕ "да научат няколко думи на руски". Смях. Вие чували ли сте как англоговорящите говорят руски. Можеш да припаднеш от смях. Толкова са глупави миличките ингилизи, че чак е жалко. А запалянковците им много ще ги маризят. Заради авоарите дето блокираха на разни руски олигарси, сигурно ще стане страшно на първенството. Не че ми е жал за нАглите.

90

Анонимен

преди 5 години

Англетата само като се сетят за 2016 и им се отщява и футбол и све.

89

без пардон

преди 5 години

Както винаги хищните западняци се чудят как да навредят на Световното по футбол в Русия! То не бяха заплахи, то не бяха заклинания, то не бяха ултиматуми! Сигурно ще има и провокации. Онзи ден и баба Ангела каза, че ще ходи да гледа някой мач в Русия. Не я ли е страх от руснаците?

88

Анонимен

преди 5 години

Английските *** бая бой ще отнесат в Русия, това е без никакво съмнение! Украинците не знам дали нарочно не се класираха от страх, ама със сигурност за тях е по-добре че няма да ходят в Русия, защото техните фенове можеше да ги връщат и опаковани

87

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуДжендър ходи виж на слънчака твоите ингилизки любимци какви ги вършат пък тогава пиши колко са цивилизовани обитателите на Албиона.

86

Анонимен

преди 5 години

Много правилна е препоръката английските *** да не се опитват да се надпиват с братушките

85

Гoшу

преди 5 години

Това ми прилича на нещо като: "Наръчник на цивилизования човек как да влезе в джунглата при дивите животни и да оцелее" :)))))))))

84

Страх лозе пази

преди 5 години

Най-малко са англичаните, защото по-голямата част са гейове и ги е страх да отидат в Русия.

83

Само САЩ

преди 5 години

Всички тези фенове са авантюристи, шапка им свалям, скучните хора за нищо на света не бихме се доближили дори на хиляда километра от дивия пущинак.

82

прайд vs световнo

преди 5 години

Без теми за гейове - същинските европейци това не биха го преживели.Достатъчна причина е за да се откажат да ходят на първенството и да отидат на прайд.

81

турчин

преди 5 години

Е рускините ще са няй-доволни от цялата тая работа покрай световното, много нации ще се наместят в тях.

80

Анонимен

преди 5 години

затова си ходил цели пет пъти в Русия.Ама казваш че човек трябва много да се мрази за да отиде там.Интересно-***, ходил съм, защото обстоятелствата са го налагали.

79

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМогат, но няма да ги допуснат режисьорите за жалост...