71

Додо

преди 5 години

Зорана Михайлович какво мисли по въпроса за връщането през 2019г. на заграбените ни Западни Български Покрайнини - Босилеград и 7 села в околията, Цариброд и 9 села в околията, както и Струмица, (намираща се понастоящем в Северна Република Македониjа) и 6 села във Видинско? Тези земи бяха дадени за временна администрация за период от 100 години през ноември, 1919г. на (несъществуваща вече) Югославия. Бойко преди да глашатайства за приемането в ЕС на Сърбия и СРМ, трябва да иска връщането им!!!

70

Анонимен

преди 5 години

"На Сърбия сърцето е в Русия,а стомахът ѝ е в ЕС."-Вук Дражкович,сръбски писател и бивш политик.Зорана Михайлович наскоро се скара с премиерката Бълнабич,защото последната я игнорира,поради това,че не е достатъчно образована и прекалено амбициозна.

69

Муто

преди 5 години

Може да са ни нападали 4 пъти и да сме се отървавали. Но, сега ако решат да ни нападнат, както нямаме нито авиация, нито сухопътни войски - никаква армия практически. За два - три дни ще ни окупират и ще капитулираме! Разчитаме на НАТО! Ама помощ от НАТО за България ще е колкото бе за Гърция от Турция! Да бе, да! Ама едва ли.

68

Анонимен

преди 5 години

Prekalenoambicioznata Zorana Mihaylova e blizo do istinata, no ne I iznasya da ya kaje, a tya e, che, kakto kazva izvestniyat srabski pisatel I politik-Vuk Drashkovich, "Sarbiya e sas sarceto si v Rusiya, a sas stomaha si v ES" . Sarbite mrazyat zapada, no ne se otkazvat ot parite mu.Politikata Im vinagi e bila licemerna.

67

Анонимен

преди 5 години

Не минава вече номера лев мигач десен завой,беше, и Тито умре и скап..ната Югославия,Сърбия е 77470кв,км без излаз на море и не се знае с каква перспектива въобще и дали още няма да я цепят!

66

Анонимен

преди 5 години

Сърбия ни е нападала 4 пъти и винаги под нареждане от Русия!Но винаги са яли бой!*** са ако смятат че Русия ще ги изпусне.Или че ЕС ще ги приеме като знаят какви руски поддлоги са сърбите!

65

палачинки

преди 5 години

както я смятат и ваку и таку няма да стане няма да им мине номерът

64

Анонимен

преди 5 години

До 64 не ме интересува какво са сторили Сащ или друг на Сърбия мен ме интересува какво са сторили на Българите в Македония !И помним исторически факти от удари зад гърба с нож .Събите са най-мразената нация на Балканите заедно с Турците и това е факт!!!

63

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВсичко лошо сторено на България от Сърбия е с покровителството на САЩ, Англия и Франция и с помощта на предатели, като Паси, Костов, надежда Михайлова, трафикантите Джуканович, Джинджич, Бериша, Харадинай, терориста Хашим Тачи и тази Михайлович ли беше? Всяка нация си има ***, но е жалко, че в този сайт се разнася вонята.

62

Анонимен

преди 5 години

Да но Сърбия нито Русия ги защити нито Европа и Косово вече не е тяхно и няма да бъде!Но мен Сърбия и вобще не ме интересуват те венаги са ни били врагове че да им съчуствам!Господ бави но не забравя какво сториха на България в миналото!!

61

Внимание!

преди 5 години

Сърби, стойте далеч от кърлежите ЕС и НАТО, балансирайте и ще сте добре. Другият вариант е да разрушите държавата си и тя да заприлича на мизерната Евробългария.

60

България е еъв НАТО

преди 5 години

Където е стъпил руски ботуш и трева не никне

59

Анонимен

преди 5 години

Още Диоген е казал, че никой не може да служи на двама господари.Същият този велик мислител Диоген, който се скарал на Александър Македонски, че му загражда слънцето, а преди това отговорил на въпроса "Какво можеш да правиш" на пленилите го македонци с "Мога да повелявам на човеците".

58

Анонимен

преди 5 години

Сърбия трябва да се присъедини към Евроазийския съюз.Сърбите ще станат братя с мюсулманите от Кзакстан,Ъзбекистан и Таджикистан.Ще со ходят на гости и ще се веселят.60 милиона мюсулмани от Евроазийския съюз ще получат право на свободно движение и работа в Сърбия.Ще бъде прекрасно.

57

Ами,

преди 5 години

Ще ги видим и сърбите. ДА НЕ СТАНЕ,ОТ ДВА СТОЛА,НА ЗЕМЯТА.ТАЯ ,ДЕТО Я ХИТРУВАТ,НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ.

56

Анонимен

преди 5 години

Сърбите ще се оправят. И винаги са се оправяли, да не ги мислим.Само ние винаги сме били на страната на губещите. От много нагаждачество и хитруване.

55

Халал на ЕС

преди 5 години

да е Сърбия!Има само две страни в света, които са генетични неблагодарници и гнасове.Всеки, който е бил ортак с тях се е проклинял:N 1- БългарияN 2 -СърбияРазликата е, че сърбите са малко по-хитри от нас-все пак много отдавна Тито ги прати в Европа.Змия в пазвата сме двете ултара ненавистни една на друга страни.И знайте:В сърцето на "сръбина" е музиката,веселбата и ракията!В главата му е как да гътне некоя булка и направи някой музовирлък.

54

Рамирес Педросо

преди 5 години

Пор-ъчай,мойта салата

53

истината е

преди 5 години

Ето *** пример колко по-зле е в Сърбия хаха. Значи поръчвам си салатата - не съм изял до половина салатата си и келнерът ми носи нова чиния пълна догоре. Поръчвам си бира, не съм я допил и на масата ми има нова бира. Ядеш и пиеш на корем качествени храни и питиета. Първия път се уплаших да не ме набутат със сметката - оказва се че колкото ти е куверта това е сметката, всичко консумирано допълнително не се плаща.

52

Анонимен

преди 5 години

До АнонименнЕ ИСКАМ ДА СИ СЛОЖА РУСНАЦИТЕ НА НААЙЗИ А ТЕБ! щом е хубаво