47

до 47

преди 5 години

нищо бе,ти нали си умен.

46

Анонимен

преди 5 години

Жената до Дончев ,меко казано, не е много умна и може да провали кариерата му, а той е от малцината ИНТЕЛИГЕНТНИ хора в това правителство.

45

човек

преди 5 години

браво

44

k

преди 5 години

кога най-сетне ще се намери полити, който да ни обещае РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !?еврейска толерстия, "третополови" "ценности", лицемерие, двойни и тройни стандарти, корупция и унижения, цеветнокожи "бежанци" - това е всичко което ни даде този ЕС !

43

batoiakniaz

преди 5 години

браво на министершата, казва това което ние мислим

42

Анонимен

преди 5 години

Браво! Страхотна жена.

41

Пътуващия

преди 5 години

И от кога е жената до, а не съпругата на или жената на?Доста усилия полагате Вие медийни бездарници за съсипването на езика и традициите ни - ама като Ви плащат...

40

един готин БЪЛГАРИН

преди 5 години

Скоро ще станем етнос и нямам търпение да метна БХК да ме защитава!Ще им го изкарам на ония през ... По цял ден ще дремя, пия, бия и "бера" туй- онуй! Точка!

39

Анонимен

преди 5 години

Халесандре като гледам как си копирал цялата Статия от 24 часа означавала това че не можеш да пишеш на български?

38

Права е министершата

преди 5 години

Не само в квартал Младост,а и на колелото,и на централния пазар, и квартал Велчевци,и на доста други места тумбите тероризират габровци! Само че има една подробност,която ти Светле не отчете.До преди няколко години тумбите ги нямаше,не казвам че кмета на Габрово Таня Христова е виновна за заселването им тук,пак подчертавам,че не го твърдя,ама скъпа Светле вместо да пишеш в НЕТА по добре да попиташ Томислав,защо стана така и кой толерира тези инсекти! Иначе си права,стават все по нагли,крадливи,м

37

ЕЛИТА

преди 5 години

НА ГЕРБ СА КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА,БЕХА СЕДЕСАРЧЕТА И ГЕПИХА ХИЛЯДИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ГИ СЪСИПАХА--БИЗНЕС ЕЛИТ---У .РОВЦИ НА ТЪРКАЛЕТА...***-ДЕМОКРАТИ МИРИЗЛИВИ И ПРОПАДНАЛИ...ГЕРБЕРОСИ

36

Victimized

преди 5 години

И ако си беше отправила думите конкретно където трябва, нямаше да има какво да и кажат нито от БХК нито от другите подобно смърдящи организации. Понеже политическата класа от години насам си попълва електората с купени гласове от ромските общности, и ако вземат, че ги интегрират, няма да има кой да купува. Това е основния проблем. Другия проблем са въпросните не правителствени организации които от началото на прехода правят невъзможно справедливото правораздаване срещу *** етнос.

35

Victimized

преди 5 години

Не, че не споделям мнението ѝ, но мъжът и работеше за Отворено общество, а въпросния кмет от БСБ за който е работила в Габрово е човека който напълни града с въпросните роми които тормозели според думите и квартал Младост в Габрово. Обещаха им редовно плащане на помощите, срещу гласове за БСП кмета. Преди това в града имаше две *** семейства които бяха интегрирани до толкова, че ако някъде някой *** направи нещо не е сложно да се намери кой е и къде е.Лицемерно е малко, иначе е права..

34

Анонимен

преди 5 години

ДА СЕ РАЗВЕДЕ И НАЗНАЧИ ЗА МВР МИНИСТЪР!

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17тези дето откраднаха 2000 предприятия останали от тошово време , нарязаха ги , продадоха ги за скраб и станаха новите бизнесмени от Герб?какъв ГЕРБ бе каскет омачкан, по това време имаше само БСП/ДПС/НДСВ и всякакви подобни ***.

32

иво

преди 5 години

Пълна подкрепа за семейството , това е и мнението на 90 % от българите !

31

www

преди 5 години

Наследствената къща в столичния квартал Драгалевци ми е любимата част от разказа. Едва на второ място идва работата за кмета на БСП. И накрая, онова за отказа от консултиране дето било направено, поне официално.

30

политолог

преди 5 години

Тези ли са наследниците на ББ, яко!Върви народе възродени, към светли бъднени върви.

29

Анонимен

преди 5 години

За насаждане на расова омраза трябва да бъде съдена!!!

28

TOP SECRET

преди 5 години

А да сте питали Византия когато ги допуснала и християнизирала Ромите в Европа , в гугъл има достатачно материал за четене , защо няма Информация от къде Ромите имат славянски имена в Европа за това е нужно да се прочете буква по буква за Покръстването през 866 г. и тука е момента да кажа че четем напълно подправена и нагласена История на България