15

Анонимен

преди 5 години

Пътувайте само с Търкишаирлайнс и ще видите обслужване.

14

Анонимен

преди 5 години

До Дръндер"Компанията е осигурила хотел за през нощта и се е ангажирала с алтернативни маршрути към България, тъй като следващият й директен полет до София е едва в четвъртък."Чети бе мрънкало, каквото трябва за тия пари са напрвили, като искат повече с Луфтханза билета е 250евраци!

13

Дръндер

преди 5 години

До МушморокВиж какво Паток, пардон Мушморок има си някои закони и според тях Райън Еър трябва да платят прибирането на хората а докато чакат да им осигурят храна и подслон. Точка. Те не са го направили сега ще си носят последствията!

12

Луфтханза

преди 5 години

Миналият четвъртък Луфханза отмениха десетки полети от Франкфурт, включително и този до София в 19:00 местно време. Не видях да има някакви драми в новите... Редиш се 3 часа на опашката и получаваш - ваучери за храна 22 Евра, ваучер за хотел + вечеря и закуска (Мариот 4/5 звездички), ваучер за такси (отиване и връщане до хотела/летището), пребукнат полет за другият ден. Плащаш нормална цена за самолетен билет - получаваш адекватно обслужване.Даваш 30-тина евра за Ryanair - пишат те по новините

11

Мушморок

преди 5 години

Супер си е Раиънеъра често пътувам с тях и смятам че за тия пари даже много получавам. Пък недоволните пътници вместо да мрънкат че за 30 евраци не са ги откарали удома с Еърфорс уан да благодарят на бога че не са влезли в черната статистика с падащи аероплани!

10

vlady

преди 5 години

При нискобюджетните авиокомпании е реален рискът да се наложи да разчиташ на компетентните служители на Арменска Апостолическа Църква. Да потърсят съдействие от архиерея на епархия Германия архиепископ Карекин Беджиян, за съжаление седалището му е в Кьолн.

9

Али баба

преди 5 години

Раинааир е помиярски авиопревозвач дълго време самолетите и стояха на летиштето в Барселона и Валенсия бес дестинации защо мислите защото не могат да испълняват коректно дестинациите. И задълженията които следват при провален полет защото билета е тип договор с ангажименти реакцията на българските власти трябва да е моментална или авиопревозвача прибира пътниците или му почват Проблемите в България да не си мислите че ако проваления полет бе Лондон Париж или Мадрид щяха да шмекерува

8

Бахуро

преди 5 години

Летете повече с уиз и райънеър! Само така момци, радвайте се на билетите по 20-30 евро. Алчността и простотията се заплащат.

7

House M.D.

преди 5 години

Плачат, че нямат пари за хляб, а пътуват до Берлин. Веднага да се увеличат данъците! Ваш: Владислав Горанов

6

Анонимен

преди 5 години

Ужас! Берлин... оххх ухх пуфф какво ще правят сега там от другия край на света?

5

Анонимен

преди 5 години

В някоя държава с военен конфликт ли са блокирани, че новина стана?

4

Гуню

преди 5 години

Да се изпрати правителствения самолет да прибере българите.До кога медиите ще калкулират новини и трафик от такива глупости ?! Те са си избрали този начин на пътуване, да се оправят сами!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Аууу, блокирани в Берлин.... вие значението на думата 'блокирани' знаете ли го изобщо? И в хотел са настанени, и вариант за полет им е даден. Не схващам нещо - къде тук е драмата, че и новина от това сътворена...

2

СЕТИХ СЕ

преди 5 години

ТОЗА ДЕТО МНОГО Я РЕКЛАМИРАТ...........А СЕГА СЕ СЕТИХ И ЗА СОБСТВЕНИКА, ТОЙ ИСКАШЕ И ДА НАПРАВИ ПРАВОСТОЯЩИ В САМОЛЕТ.......ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОЛКО Е ОГРАНИЧЕН СОБСТВЕНИКА Й....ЗА ДА ПРЕДЛАГА ЦЕНИ ЗА ПО 10 ЕВРО А КАЧЕСТОВОТО ПОД НУЛАТА НА ЮЖНИЯ ПОЛЮС

1

Анонимен

преди 5 години

Та сикимде