170

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 177Сложньо,Отдавна се употребява и у нас наравно с нашенските пословици и поговорки.Но ти вземи и прочети в някоя енциклопедия какво представляват повечето латински сентенции. Не са ли и те фолклор?Ама много си сложен, шЪ знаЙш!

169

Фгбйкшйжжж

преди 5 години

Дончева е получила заплахи защото *** се чувстват безнаказани, но вината за това е изцяло на властта, която е представена от мъжа и. Което автоматично ни води на мисълта , пръчката да бъде употребена първо върху него

168

Анонимен

преди 5 години

Нормално е човек поне да се извини,след расистки изказвания и насъскване на населението едни срещу други!Обидите на етническа основа предизвикват омраза и физическа саморазправа.И такива хора са начело на държавата,които не могат да мислят с две стъпки напред и толерират омраза между населението.

167

123

преди 5 години

Разчленяване а?! А сега да видим Дончев мъж ли е или около Бойко са само меки китки.

166

Поздравления

преди 5 години

за смелостта и силата на Г-жа Дончева да изрече на висок глас истината такава,каквато е!Достойна жена,която нарече нещата с истинските им имена!Истината не винаги удобна и изгодна,но по-добре горчивата истина,отколкото сладката лъжа и заблуда,в която живеем вече близо 29 години!Още един път Голямо Браво за Г-жа Дончева!А тия,които призовават Г-н Дончев да се разграничи от съпругата си,са точно от тези,които са се отрекли от род и родина,или продали за паница леща на чужди интереси!?!?!?

165

Зигфрид

преди 5 години

Браво на Г- жа Дончева !Познавам десетки *** ,правил съм специално проучване и досега не съм открил някой от тях да е гласувал за ГЕРБ.Освен за ДПС ,твърд електорат са на БСП и лично на Нинова .Троловете на БСП и Русия , внушават обратното ,за да разклатят БСП и такива сайтове като Dnes.bg им помагат усърдно ,защото знайно е чия собственост са .

164

pkboev

преди 5 години

Както обикновено се изхвърляме в някакви крайности. Аз лично не одобрявам думите на г-жа Дончева - има далеч по-ясни, директни и подходящи начини да обърнем внимание на проблема с ***.Всички знаем, че тези хора живеят извън закона и така не може да продължава - кому е нужно да даваме възможност на БХК за пореден път да ни пишат расисти и да ни разнасят по цяла Европа? Аз ако живеех с Томислав Дончев сигурно щях да седна на по ракия с него на първо време да питам кво що...

163

Съседа

преди 5 години

В България най-големия проблем е кравата Пенка, срещата на Тръмп и Ким Чер-Ун и глупавите изказвания на Дончева. Права е за спазване на правата и задълженията, но защо властимащите и приближените винаги правят изключение. Нали и те са част от народа, защо им е охрана, служебни коли, предимства при лечение и други,други неща. Занимават ни излишно с моркови и тояги, а не смятат че народа е с по-дълги тояги и искарат ли ги, ще им стане тясно в страната.

162

Мария

преди 5 години

Май и тук има цензура! Днес сутринта написах Не ме интересува чия жена е. Подкрепям я! Законите трябва да се спазват от всички. Когато не помагат закона и морковите, е време за тоягата. А БХК е туморно образувание.Е, сега видях, че съм цензурирана. Браво! Да живее свободата на словото и изразено лично мнение!

161

Анонимен

преди 5 години

Тя употреби български пословичен израз. -Простьо, това с моркова и тоягата е латинска сентенция.

160

Анонимен

преди 5 години

Дончев е *** и не си бие жената.Ако имах такава проста жена, да ме излага публично, щех да и строша кокалите от кютек. За щастие жена ми не е комплексарка и знае какво и как да говори.

159

Относно опасенията

преди 5 години

на Бисер ЛатиновМного такива оръжия има и в Буковлък, това е известно. Но преди време се бяха наложили неофициални разговори с плевенски младежи, защо се разбра за намерението им някоя нощ да се справят с това село. Тези момчета знаеха за автоматите и пищовите в онова село, но му бяха намерили колая и направили добър план. Но не е изгодно за властите Европа да види как бихме озаптили онези, ако държавата си прави оглушки.Но все някой някога ще си изтърве нервите.Светла му памет на Чочоолу!

158

Анонимен

преди 5 години

През 60 -те години на 20-век Тодор Живков на публично събрание заяви, че интелигенцията много си е разпасала пояса и ако знае много ще заиграе ТОЯГАТА. Явно морковите са били на свършване,макар че за интелигенцията комунистите щедро ги раздаваха. Та и Госпожата и тя-какви тояги ще раздаваш ***....

157

Анонимен

преди 5 години

Bhk niama li da go zabranim naj-nakraia?

156

Анонимен

преди 5 години

До Бисер ЛатиновЗнаем коя група са ромите от този район. въпрос на управленска воля е само за една нощ да им бъдат отнети и огнестрелните оръжия, че и хладните. Но преди това трябва да бъдат окошарени онези, които взимат рекет от *** търговци на "бело".

155

До онези, които

преди 5 години

считат, че Дончева не се е изразила добреТя употреби български пословичен израз. В словесния фолклор е акумулирана мъдростта на народа ни. От народа по-мъдър няма и всичко, казано чрез неговите пословици и поговорки е неоспорима истина.Често пъти във фолклора мъдростта е изразена иносказателно - говори се за животни, но се имат предвид хора:Например, когато магарето получава само моркови, но прави само магарии, вместо да върши полезна работа, тогава му спират морковите и заиграва тоягата.

154

Анонимен

преди 5 години

Очаквахме да чуем до края на този ден, че е заловен онзи, който е заплашилг-жа Дончева с разчленяване и че вече му е повдигнато обвинение за намерениеза убийство по особено мъчителен за набелязаната жертва начин.

153

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 164Е нормално е, да е нахукана и горделива, когато е права и има възможности !!!

152

балканжи йово

преди 5 години

права и за българите, стига помощи само за ромите,тези дето масово са необразо-вани, колко процента от ромите имат висше и средно образование, да не се дават детски за трето и т.н. деца, хелзинският комитет е враг на българщината, да несе купуват от образованите българи книгите му, а той да се закрие,да се закриеи комисията за дискриминация, това е вреден съдебен орган.

151

www

преди 5 години

До marquiseБрей маркизе, то самият факт че си тук и прещиш е показателен колко болезнена е темата за всички. Горко му на народа с адвокати като тебе.