6

дядо ставри

преди 5 години

Там е проблема, че не се знае като се стигне до използването им, колко пари ще трябват за процедури. Като ти кажат ела тука в Мюнхен за един месец процедури и ще струва 250 000 евро...

5

Св до Николай

преди 5 години

Съжалявам. Точно затова говорех. Дали има регламентирано законодателно нещо. Колко години. Човек на депозит не може да разчита да остави 20-30 години пари, че не знае дали ще я има банката тогава, а тези клетки, при какви условия ... Дани никога нищо не се случва. Но да, би си заслужавало, но ако е сигурна тая консервация. А тук - днес да тука утре ги няма. Така е навсякъде, щом става въпрос за дете, човек дава мило и драго според възможностите си. Но това е измама.

4

Николай

преди 5 години

И ние направихме грешката да платим, след което се откри някаква бактерия в тъканта, която обезсмисли съхранението, но парите си отидоха. Поредната манипулация, използваща свръх-загрижеността на един нов родител.

3

Драган

преди 5 години

Дали ги съхраняват, къде ги държат, при какви условия, никой не знае. И дори ако се стигне до нуждата от тях, дали лечението няма пак да струва една торба пари... ?

2

Св

преди 5 години

Само на мен ли това ми звучи като някакъв вид медицинска измама ?

1

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко месеца умря в арест на МВР ВЛАДО " процентната".