134

Дидко

преди 5 години

Защо аз като гей, наричан от много хора ПСИХИЧНО БОЛЕН, успях да се образовам и да бъда независим, трябва според вас да отида първо в газовите камери и после в АДА.А един ЗДРАВ хетеро, безделник, вечно мрънкащ за нещо, станал на 30г. и още родителите му го издържат, направил дете и го изоставил, защото не може да се грижи за него и въпреки това може да се радва на живота.

133

Анонимен

преди 5 години

Самите парадисти усещат, че нещо не им е наред и затова искат чуждото одобрение, но човек не може да избяга от себе си и колкото и да се пропагандира и да се самозалъгват, усещането си остава.

132

постимериалист

преди 5 години

"Хомосексуални е имало и по време на Римската империя" - ами точно затова вече не съществува. Ако искате да унищожите и ЕС-империя, продължавайте с парадите.

131

Анонимен

преди 5 години

Примерът с дете на две жени е напълно неподходящ. Те СИ нямат общо дете. Женска яйцеклетка не опложда женска яйцеклетка. Те заедно отглеждат детето на една от тях от НЯКОЙ МЪЖ. От МЪЖ! Жена не ражда от жена. Нито мъж от мъж. Похвално е, чудесно и благородно, че са скрепили връзката си с дете, независимо, чие е. Но природно не е тяхно общо. А права детето трябва да има като всяко свое или осиновено детенце. Да го признае тази, която не го е родила.

130

Анонимен

преди 5 години

До JjЩе ти се. Никога няма да сте център на внимание, дори като безсрамно се заголвате и плезите по прайдовете си. А изчезнем ли "ние", за което пророкуваш нагло и тъnо "времето ще забрави за вас", преди това морковчо, то ще е забравило за вас. Защото не можете да се възпроизвеждате. Дори с донорски материал. Със заместители ще създадете уродчета. Хибридите пък не дават поколение. А содомията ражда чудовища - показват ги в интернет и свенливо ги наричат генна мутация... Искаш ли такова чадо?

129

Сандо

преди 5 години

аз не съм толераст и никога няма да бъде!

128

vlady

преди 5 години

Крайно време е ЗО Кремиковци бившето ТПО Рудина, заплашено от закриване да възвърне славата си. Хомосексуалните трябва да се настанят в бараките, да чукат камъни на близката кариера, евентуално да се възстанови уранодобива и да работят в него.

127

Анонимен

преди 5 години

Хомосексуалистите не пречат на никой, докато не направят гей-парад. А правят гей-парад, защото през останалото време никой не им обръща внимание.

126

Анонимен

преди 5 години

Авторе, понеже много копетентно си изброил правата, за които се "борят" хомосексуалните, АМИ ТЕ СА СЪЩИТЕ ЗА КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ ВСЕКИ САМ ЧОВЕК, ЕРГЕН, ВДОВЕЦ И Т.Н. Ами да мземат и те да правят LONELY PARADE, за охраната на който, предвид неговата многобройност, госпожа Фандаковска, кмет на София, а и по другите общини, ще трябва да дават доста повече от 160 000 лева за охрана. Или може би щеги дава БЪЛГАРСКИЯТ ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТГЕТ? Трябва справедливост, нали!

125

:)

преди 5 години

Те не искат "приемане", защото реално са приети и никой не им пречи. Те искат внимание и да ги харесваме, което НИКОГА няма да се случи. Отделно, фондацийките правят такива фрийк шоута, за да стане сбиване, да ги псуват и те да се отчетат на щедрите си спонсори: "Мразят ни, не ни приемат, трябва да се работи още. Очакваме финансирането за следващата година да е по-сериозно, не за друго, ама нали виждате... ние за правата на хората се борим."В същото време си раздават едни добри пари.

124

в близко бъдеще

преди 5 години

гейобществата и гейпарадите отварят широко вратите на новите колонизатори на Европа,който идват под формата на мигранти.Това ще е новата религия и новото общество на европайският континет!

123

Jj

преди 5 години

За първи път от дълго време намирам добра статия на този уебсайт. Като гей мъж съм съгласен с повечето, което автора казва. Наистина това трябва да са права, за които се работи. Не съм съгласен обаче, че за тези права хората, които стоят зад София Прайд не работят. А нужда от прайд има точно заради тази статия и шума, който се вдига всяка година - увеличава видимостта на различните и кара хората да дебатират. А на тези, които мразят различните - пожелавам приятен ден :) Времето ще забрави за вас

122

Анонимен

преди 5 години

Тия двамата младежи на снимките - ето доказателството, че хомосексуалността повече е мода отколкото да е вродена. На тия гените и хормоните са им наред, ама главата, главата е изтрещяла.

121

Анонимен

преди 5 години

Смятам, че само НК трябва да се промени, за да защити хомосексуалните от дискриминация и престъпления от омраза на база сексуална ориентация. Но съм против гей-браковете и осиновяването на деца от хомосексуални.

120

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на гей парадите е, че не представя хомосексуалните в най-добрата им светлина. На повечето българи не им е до излишни шарении. Има толкова други нерешени проблеми.

119

Професор Гигълс

преди 5 години

Много коментари изчетох и стигнах до следното аналитично обобщение: еволюцията на напредналите общества е достигнала до фаза в която вероятно освен стандартния формат на семейство - мъу и жена, вече са допустими и други формати като например еднополови семейства, които да отглеждат деца. И повярвайте ми това няма да се отрази на демографията защото Първо: 90 процента от прираста на населението идва от държави в които дори не са чували за права т.н. и второ: двойките които искат това са 5%.

118

църр

преди 5 години

До Анонимен 106Тези жени получават по 50 лв за 1 час участие!Само най-загубените участват в гей-паради!Видял ли си Азис на гей-парад!?Няма и да го видиш!А Евгени Минчев!?Същата история!И на никой не му дреме за геьовете!Гей-парада е оръжие на чуждите срещу българската държавност и народност!Чиста враждебна политика!

117

Анонимен

преди 5 години

Шпионските центрове в посолствата - не ве ли стегна че унищожехте 3 милиона от българския народ и му променихте структурата в полза на малцинствата, че продължавате да проповядвате гей каузата ако въобще може да има такава абсурдна кауза? Живейте си с чувство за изпълнен дълг - турците като ни завладявали са изклали само два милиона.

116

Анонимен

преди 5 години

ГЕЙ ПАРАДИТЕ СА НАЧИН ДА СИ ИЗБИЯТ КОМПЛЕКСИТЕ ЗА МАЛОЦЕННОСТ.

115

Анонимен

преди 5 години

YZDIGAITE USA SYS ZLATO BAZI I TOK OT MARICI I REVI CHE PUTIN TI VINOVEN