34

Кони

преди 5 години

Защо не вдигнат горивата с 50 процента, поне няма да ни занимават 1 година. Какво си играят с 18 и 12 процента.

33

Анонимен

преди 5 години

Чудя се до кога хората ще си траят. Повече от 20 г. все един и същи сценарии. Тая комисия за какво въобще я има, какво точно контролира КЕВР и какво точно работят там. Аз още от сега мога да ви кажа, че догодина ще е същото. Кой каквото поиска КЕВР им го дава. Първо дават фрапиращ процент и после кадисват уж на по-малък за да са доволни потребителите. Това не е нормално, а горките пенсионери са подложени на абсолютен геноцид, както и всички останали.

32

ДА

преди 5 години

Мдааааа.....12% увеличение на парно от юби и 3.8 % увебичение на пенсиите ,пак от юли!!И така всяка година!А увеличение с 12% на заплатите!?Не се наядохте,гадове ниедни!

31

Анонимен

преди 5 години

СПАСИБО, ТОВАРИЩ ПУТИН! ИСКАМ 3 ЛВ БЕНЗИНА АКО МОЖЕ, ПРОПУСНАХ ОНЯ ДЕН ДА ВИ ПОХВАЛЯ ПО ПРЯКАТА ЛИНИЯ! ТЕ ПОВЕЧЕТО РУСНАЦИ ВИ ГО КАЗАХА ДЕ... ИСКАМ 2 ПОТОКА И 3 ТИ АЕЦ НА НИКОПОЛ, ДА ПЛАЩАМ ЯКО, БОКО ДА ТЕГЛИ 60 МЛДР ЗАЕМИ ОТ ВАС, 16 РЕПУБЛИКА, ДА ЖИВЕЕ!

30

ХЕ ХЕ

преди 5 години

НЕ ЗНАЕХ АЗ,Ч Е ББ ПУСКА И ГАЗА , И БЕНЗИНА , И ТОКА НАГОРЕ! ТОЙ ВЕРНО Е ВСЕМОГЪЩ ,АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОЗ... ТОВА ГО МОЖЕ ЕДИН ОЩЕ ПО - ГОЛЕМ ... ОТ НЕГО. СКОРО НАШИЯТ МУ ХОДИ С НАКОЛЕНКИТЕ НА КИЛИМЧЕТО...

29

АЛОУ

преди 5 години

НЕ НИ ПРОБУТВАЙТЕ "БОЙКО Е ВИНОВЕН" АМЕБИ РУСКИ!

28

БОЙКО БОРИСОВ

преди 5 години

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ АЗ ДОКАРАХ ГАЗ ОТ ТУРЦИЯ И БИНБИСТАН...НЕ ТРЯБВА ДА СКАЧАТ ЦЕНИТЕ...*** ,***--А СЕГА И ВИЕ ЩЕ ПЛАЩАТЕ--ТОК И ГАЗ И ВОДА И ХЛЯБ НА ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ--***...ВСИЧКО Е ЗАРАДИ ВАС,ЗАРАДИ ВАШИТЕ ЦЕНТОВЕ ПРЕДАТЕЛСКИ...!!!

27

Анонимен

преди 5 години

после реват путинидите, че не им искаме нито аеца, нито газа!

26

изводът е,

преди 5 години

че при таъв шантаж, нито АЕЦ. нито газ трябва да визмаме от измекярите!

25

Анонимен

преди 5 години

здраствуйте братушки! Поздрави от Крремъл! Много ви обичаме! Абе нали е много гот руския газ, ореваха троловете орталъка колко е евтин руският га.Ами Аеца, нали щеше да ни е евтин токс с АЕЦ? НАли имаме сега аец? Що се вдига тока! Отговаряйте, мръснициии!

24

Коки

преди 5 години

Да, но всички пак си мълчим и бойко още е на власт с неговото крадливо, нечестно и непочтено правителство. Най-лошото в последите 25 години.

23

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА! НА ВСИЧКИ ***!

22

Анонимен

преди 5 години

БУДА ЛЪЖЕЦЕНАТА НА ГАЗА Е ДОГОВОРЕНА ПО НИСКА ТАЗИ ГОДИНА НО ТОЗИ Е ЧИСТ ПРЕСТЪПНИК ИЗМАМНИК И КРАДЕЦ НАГЪЛ!

21

ИСТИНА!

преди 5 години

До ЕрбапиБулгаристанеей булгаристане, наместо централен разпределителен хъб с 0.5млрд/год пак ще си останеш последна дупка на кавала.. където май ти е и мястото де..

20

Морски

преди 5 години

Цените на бензин и дизел ще растат още,прогнозите са 2,80 лв.за литър до август.

19

Анонимен

преди 5 години

Това е резултатът от гербавото туткане за интерконекторните връзки с Турция и Гърция , които трябваше да бъдат изградени преди десет години и още не са .Защо ли ?Защото ни управляват слуги на северната *** .

18

Анонимен

преди 5 години

Голямата Северна *** пак ни взема "данък ***".Веднага след явяването на килимчето на Зелените чорапи и на Тиквоний Еднокнижник....

17

Анонимен

преди 5 години

Газ, парно и топла вода, а защо премълчавате че тока ще поскъпне с много повече от обявените 2%? Да не говорим че горивата ще са 2.50лв.

16

Анонимен

преди 5 години

Цената на петрола и газа бързо нараства в световен мащаб.А от "братството" ние сами се отказахме и както се знае, всяко удоволствие се заплаща.

15

Анонимен

преди 5 години

Абе, моля, зарежете поскъпването! Напишете нещо за Западните Балкани, за председателството.