82

La France

преди 5 години

До USAТръмп е луд, сащ се изолират и нищо добро не ги чака.

81

USA

преди 5 години

Това не е гаф на Тръмп, а на устаткото Трюдо, който заби нож в гърба на Тръмп. Затова ще си понесе последствията и друп път ще знае че с Америка шега не бива.

80

Анонимен

преди 5 години

До KНе сте в час...Доста български фирми изнасят продукция за производства в ЕС, които са за продажба в САЩНе му се радвайте толкова на Тръмп

79

K

преди 5 години

Браво Тръмп!

78

до 77

преди 5 години

Поздравления и от мен.Наистина забелижетелен тънък сарказам се усеща в твоя коментар.Много големи истини и прозрения в няколко реда.Сложих ти и аз един минус по погрешка.

77

Цецо

преди 5 години

До Анонимен 77Извинявай, сложих ти погрешно минус, не усещайки иронията! Поздравления за коментара!!!

76

Анонимен

преди 5 години

Хипотетично, ако САЩ изчезнат от живота на хората какво ще се случи:- няма да гледаме филми с техните измислени "национални герои"- няма да слушаме "най-добрата" музика- няма да ядем бургери и да пием кола- няма да ползваме Google, FB и гризнати ябълки- още знайни и незнайни услуги, без които е "невъзможно" да живеем

75

до 75

преди 5 години

Малка и незначителна държава като Израел ще управлява САЩ,България управлява Русия,Северна Корея управлява Китай,а пък нова Гвинея управлява Франция.А извънземните управляват света от Вирджинските Острови.

74

До 74

преди 5 години

Още не ти е ясно, кой е фалшифицирал изборите (ако въобще има такова нещо) в Щатите май ? Израелците имат най-голяма изгода от това и то си пролича. Сега искат да изринат всичко от региона и Хамериканците ще кимат с глава...

73

do 75

преди 5 години

А случайните съвпадения с Путин който прави Русия велика отново,национализам и т.н.А със Великобритания която щяла да става пак империя.Всичко това е част от доминото което води до война,а войната води до смърт.Факт.

72

читател

преди 5 години

Бият на очи някои "случайни" съвпадения с един друг лидер.Като него Тръмп идва на власт с идеята "Америка първа", сравни с Германия над всичко,с идеята за ликвидация на безработицата, с множество оттегляния от международни съглашания, или пък сключвания на нови, едностранни, с налагане на държавен протекционизъм в икономиката и др. Дано да няма съвпадения и с останалите деяния на оня.

71

Анонимен

преди 5 години

Поредното доказателство за причините, поради които кремълският диктатор му удари едно рамо на изборите.

70

Анонимен

преди 5 години

За какъв тиранин пишете ?Човека со защитава народа.Не като Германците които само гледат как да прецакат Европа и света за тяхна сметка.Молч стига с тези платени статий от Германия?

69

Анонимен

преди 5 години

хххл

68

do 44

преди 5 години

do 44 ,,че американския износител за Европа не само че е принуден да продава стоката си 20% по-скъпо, но и субсидира европейският износител за САЩ. Тръмп просто иска този номер да престане"И Европа иска САЩ да си изнесат военните бази и да престанат с печатането на долари без покритие, пръскащо инфлация по цял свят. Така де, никоч държава не е длъжна да поддържа високия стандарт на янки дудъл. Добрите новини тепърва идват. Юанът е новата международна валута. Янките ги чака инфлация

67

Душкабина

преди 5 години

А наш кратункьо Тиквунят оти не го са поканиле там?!? Нали е ЕвропреЦедател на ЕС-то??!

66

Морски

преди 5 години

Браво на Тръмп!Нагледно показа че подлизурковци, като западните дуржави,винаги свършват зле.

65

шматка

преди 5 години

Време е европолитиците да се отърват от американския хомот.Много хора пишат че това не е гаф но си е точно такова.С политиката си Тръмп отдалечава САЩ от Европа.Това може да бъде само в ущърб на САЩ.Нека да видимСАЩ скъса с РусияС КанадаС Китай също са в перманентна икономическа войнаАко скъса и с Европа ще я омажат тонално.Няма как САЩ икономиката да разчита само на латиносите.

64

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството , че колкотоповече искат мински споразуменияРусия ги пързаля с по-голям кеф .

63

БРАВО НА ТРЪМП

преди 5 години

ТРЪМП ПОКАЗА МЯСТОТО НА САМОЗАБРАВИЛАТА СЕ МЕРКЕЛ И НА ОСТАНАЛИТЕ ОТ ЕВРОШАЙКАТА.АМЕРИКА НА ПЪРВО МЯСТО - КАЗВА ТРЪМПИНТЕРЕСНО Е, ЧЕ ОТКАЗА ДА СЕ СРЕЩНЕ С ТЕРЕЗА МЕЙ, ВЕРОЯТНО, ЗАЩОТО ТЯ ПЕЕ ПОСЛЕДНИТЕ НОТИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ ПЕСЕН.